Populaire zoekopdrachten

Foto door Joyce Goverde / VisitAalsmeer
Overzicht Entertainment

Een unieke rondvaart op de Westeinderplassen? Ga mee op thuisuitje!

01-05-2020 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
01-05-2020 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

De Westeinderplassen bij Aalsmeer zijn misschien nog wel het meest onontdekte plassengebied van de Randstad. Je kunt er genieten van de natuur, actief aan de slag met diverse watersporten of gewoon even heerlijk ontspannen. De Westeinderplassen zijn groot en hebben veel te bieden: jachthavens, horeca en zelfs een heus Surfeiland.

Genieten vanaf de boot

De Westeinderplassen behoren tot een uitgebreider veen- en plassengebied en maken deel uit van het Hollands-Utrechtse plassengebied. Er is genoeg te doen op de plassen én de gebieden er omheen. Je kunt er aan de slag met je fiets, op een surfplank, een sloep of een rondvaartboot. En dat laatste gaan we doen tijdens ons thuisuitje via Instagram Live op 1 mei aanstaande.

We stappen aan boord bij Henk van Westeinder Rondvaart . Hij zal ons meenemen op een heuse ontdekkingstocht over de Westeinderplassen en rond Aalsmeer. Terwijl jij geniet van het prachtige uitzicht over de plassen, kan Henk je alles vertellen over ontstaansgeschiedenis van de plassen en Aalsmeer als bloemendorp aan het water.

https://www.instagram.com/p/B_nQjjZDbXE/

Schrijf je in voor de uitjesgids

Wil je vanaf nu geen moment van onze thuisuitjes missen? Onze Thuisuitjes Gids met alle exacte informatie over tijdstippen en locaties wordt elke week bekend gemaakt via de speciale thuisuitjes nieuwsbrief, waarvoor je je online kunt inschrijven .

Deel dit artikel