Populaire zoekopdrachten

Overzicht Entertainment

Op safari via je smartphone: Thuisuitje naar Wildlands Emmen

15-05-2020 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel
15-05-2020 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel

Je wist het misschien niet, maar het kan echt: een wereldexpeditie maken in één dag. In Emmen! Want in WILDLANDS reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied. Sinds 2016 vinden we in het immense dierenpark van Emmen een enorme selectie aan wilde dieren. Van zeeleeuwen en pinguins tot giraffen, bavianen en olifanten. En veel meer.

Vier gebieden

WILDLANDS omvat maar liefst 24 hectare en is opgedeeld in drie grote gebieden. Vanaf het Kompasplein kun je de gebieden Nortica, Seregna, Jungola en Animazia in. Elk gebied staat voor een bepaalde klimaatzone op onze wereld en wordt bewoond door kenmerkende dieren uit die gebieden.

Zo vinden we krokodillen en pythons in de Jungola, waar diverse apensoorten door de bomen klimmen. Op de Serenga vinden we naast de leeuwen ook de witte neushoorns en steppezebra’s. Het pool-themagebied Nortica is de verblijfplaats van de zeeleeuwen en zeeberen en neemt je in een 4D-simulator direct mee op reis naar het echte poolgebied.

Ook al is het park op dit moment nog gesloten, je kunt via het WILDLANDS Backstage Journal wel op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit het park.

Op safari via thuisuitje

Op maandag 25 mei zal WILDLANDS de deuren van het park weer openen, maar het is dan wel verplicht om je dag van bezoek van te voren te reserveren via de website .

Wil je voor die tijd al een uniek bezoekje brengen aan het nog gesloten WILDLANDS? Ga dan met ons mee op thuisuitje via Instagram Live . Op 18 mei a.s. zullen we een bezoek brengen aan WILDLANDS Emmen. Wil je mee? Volg dan @Thuisuitjes op Instagram en kijk live mee vanaf 16.00 uur!

Schrijf je in voor de uitjesgids

Wil je als eerste weten welke thuisuitjes op het programma staan? Onze Thuisuitjes Gids met alle exacte informatie over tijdstippen en locaties wordt elke week bekend gemaakt via de speciale thuisuitjes nieuwsbrief, waarvoor je je online kunt inschrijven .

Deel dit artikel