Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Geen categorie

Je bent nooit meer je portemonnee kwijt dankzij de Tile Slim

01-09-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
01-09-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Iedereen kent het wel: je hebt ergens je portemonnee gelaten, maar je weet niet waar. Zat hij nou in je jaszak? In je tas? Of had je hem ergens neergelegd? Er is nu een gadget waardoor je je portemonnee nooit meer kwijt bent: de Tile Slim.

Dit kleine zendertje, dat je in je portemonnee stopt, maakt via bluetooth verbinding met je telefoon. Via de bijbehorende app kun je de Tile laten piepen, zodat je hem terug kunt vinden. Een andere handige functie is dat de app een notificatie stuurt zodra hij de verbinding met de Tile kwijt is. Mocht je portemonnee dus worden gestolen, dan krijg je meteen een seintje. Het kastje probeert vervolgens contact te zoeken met de telefoons van andere Tile-gebruikers om jou zijn locatie door te sturen.

Nu is dit allemaal niets nieuws, misschien had je al wel eens zo’n tracker gezien. Het probleem was echter dat de Tile tot nu toe vrij dik was. Dat was geen probleem als je hem aan je sleutelbos hing, maar wel in je portemonnee of vastgeplakt aan je tablet of laptop. Daarom hebben de makers deze dunnere versie gemaakt.

Het apparaatje heeft een ingebouwde batterij die minstens een jaar mee zou moeten gaan. Als hij leeg is, kun je je Tile opsturen naar de makers en krijg je korting op een nieuwe. Je kunt de accu helaas niet zelf vervangen of opladen. Voor 30 euro kun je er eentje bestellen, voor 100 euro heb je een pakje met 4 stuks.

Deel dit artikel