T-Mobile blog Founders blog
leuke spelletjes zonder wifi
Overzicht Entertainment

Voor op vakantie: 6x leuke spelletjes zonder wifi

13-07-2021 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
13-07-2021 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

De vakantie staat voor de deur en dat betekent: extra veel tijd voor spelletjes. Ga je op vakantie? Dan heb je waarschijnlijk een lange reis voor de boeg. Het ultieme moment om spelletjes te spelen op je telefoon of tablet. Deze spelletjes kun je spelen zonder wifi, handig voor in het vliegtuig of als je niet snel door je databundel wilt gaan. Doe er je voordeel mee!

leuke spelletjes zonder wifi tips

Leuke spelletjes zonder wifi, dit zijn de leukste:

We hebben een lijstje gemaakt van leuke spelletjes die offline gespeeld kunnen worden. Leuk voor jong én oud.

Minion Rush

De Minions zijn natuurlijk bekend van de succesvolle Despicable Me-films. In dit spelletje ben je één van de Minions en kom je in de gekste situaties terecht. Rennen, vliegen, obstakels ontwijken, vijanden verslaan én bananen verzamelen. Een verslavend spelletje dat leuk is voor jong én oud.

Minion Rush is gratis te downloaden via de App Store of Google Play Store.

Monument Valley 2

Het is het langverwachte tweede deel van de originele Monument Valley. Een schitterend spel voor iPhone en iPad dat geïnspireerd is door de kunst van M.C. Escher en draait om optische illusies en leuke puzzels.

Het verhaal in Monument Valley 2 draait om een moeder en haar kind. Moeder Ro laat haar kind alle mysteries van de vallei zien. Je speelt het spelletje dus met twee personages tegelijk. In het begin zijn de puzzels nog vrij eenvoudig maar al snel worden de levels échte hersenkrakers. Superverslavend en voor je het weet, ben je zo weer een uur verder.

Monument Valley 2 kost € 5,49, maar is dat geld dubbel en dwars waard. Het is alleen te downloaden voor iOS.

TwoDots

Het concept is supersimpel, maar dat maakt dit spelletje juist zo leuk. Het zorgt ervoor dat je het uren kunt blijven spelen. Verbind de ‘dots’ (minimaal twee) in dezelfde kleur met elkaar en dan verdwijnen ze. Hoe verder je komt in het spel, hoe meer obstakels je tegenkomt en hoe moeilijker het wordt.

TwoDots is gratis te downloaden via de App Store of Google Play Store.

Crossy Road

Dit spelletje heeft ondertussen al heel veel prijzen gewonnen. Het idee is simpel: oversteken zonder geraakt te worden. Je kunt snel een potje offline spelen, maar stoppen is bijna onmogelijk. Zo verslavend is het! Er is alleen één maar: in offline modus kun je je voortgang niet opslaan.

Crossy Road is gratis te downloaden via de App Store of Google Play Store.

Infinity Loop

Nog lang niet ‘puzzel-moe’? De app Infinity Loop is dan echt een leuk spelletje. In dit puzzelspel verbind je zoveel mogelijk lijnen en hoeken met elkaar. Heerlijk om jezelf in te verliezen tijdens een lange autorit of vlucht.

Infinity Loop is gratis te downloaden via de App Store of Google Play Store.

CSR Racing 2

Houd je van racen? CSR Racing 2 is een race-spel dat offline beschikbaar is. Door alle 3D-functies en HD graphics ziet de game er goed uit en je kunt je auto helemaal customizen. Het leuke? Ook deze game is gratis.

CSR Racing 2 is gratis te downloaden via de App Store of Google Play Store.

Unlimited & Entertainment: om leuke spelletjes zonder wifi mét data te spelen

Wil jij je geen zorgen hoeven maken om je dataverbruik en zoveel mogelijk online kunnen gamen? Met Unlimited & Entertainment van T-Mobile heb je onbeperkt 5G in je abonnement. Daarbij krijg je ook Netflix + Videoland en bespaar je € 143,50* op deze diensten! Ideaal om óók een leuke film of serie te kijken onderweg naar je vakantie.

*met uitzondering van inflatiecorrectie.

Deel dit artikel