T-Mobile blog Founders blog
t-mobile-default
Overzicht Entertainment

Dit zijn de tofste apps om te genieten van je favoriete muziek tijdens je hardlooprondje

17-10-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
17-10-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Hardlopen en muziek. Een gouden combinatie om de tijd te vergeten, een extra duwtje in de rug te krijgen en je training gewoon wat aangenamer te maken. Het wordt weer kouder buiten, maar van deze vier apps word je weer warm. Maak je hardlooprondje een stuk aangenamer dankzij een muzikale boost met de volgende vier apps!

1. Hardlopen met Evy

Met deze app voor Android en iOS kun je een trainingsprogramma volgen terwijl je naar je favoriete muziek luistert. De app geeft je realtime feedback tijdens het hardlopen, terwijl de aanmoedigende Vlaamse Evy als je persoonlijke coacht dient. Aan het eind van je trainingen zie je een mooi becijferd overzicht van je gelopen route, die je kunt vergelijken met eerdere resultaten. Evy is razendpopulair bij beginnen hardlopers, omdat de app je een perfect trainingsprogramma aanbiedt.

over-de-app

2. Spotify Running

Muziek-app Spotify (Android en iOS) heeft ook zijn eigen hardloopfunctie: Spotify Running. Daarin vind je nummers die jou helpen bij jouw rondje. Ze passen zich aan op het tempo dat je loopt en je kunt ook je favoriete genre beluisteren. Ook vind je in dat onderdeel van de app de Running Originals: nummers die speciaal voor het hardlopen geproduceerd zijn.

https://youtu.be/0fZBqV_yMq4

3. Zombies, Run!

Deze app (Android en iOS) biedt niet alleen muziek, maar is ook een game. Je motivatie om net wat sneller te lopen is nog nooit zo hoog geweest als op het moment dat er een horde zombies achter je aan zit. Ondertussen draag je in 200 missies ook nog bij aan het wederopbouwen van de wereld. Je kunt luisteren naar de ingebouwde muxziek, maar er ook voor kiezen om gewoon je eigen muziek te blijven luisteren.

4. Nike+ Run Club

Deze app van Nike (Android en iOS) biedt je de afgelegde afstand, je routes, je persoonlijke records en andere statistieken. Op die manier is je voortgang nauwkeurig meetbaar en kun je nieuwe doelen voor jezelf stellen. Een coach helpt je vervolgens bij het behalen van die doelen, allemaal terwijl jij gewoon naar je favoriete muziek kunt blijven luisteren. En mocht je Spotify gebruiken: Nike heeft een aantal playlists gemaakt, speciaal voor mensen die lid zijn van de Nike+ Run Club. Ideaal!

Nike_Running_Club

Deel dit artikel