T-Mobile blog Founders blog

Populaire zoekopdrachten

tv anywhere t-mobile tv nieuwe functies
Overzicht Mobiel

TV Anywhere vernieuwd: alle nieuwe functies

01-09-2020 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
01-09-2020 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Wat is TV Anywhere?

TV Anywhere is onze app om interactief tv te kijken op je telefoon, tablet of laptop. Met de app kijk je overal in de Europese Unie live televisie. Op wel drie apparaten tegelijkertijd. TV Anywhere is gratis te gebruiken met T-Mobile interactieve tv.

Grote update voor TV Anywhere: dit is er nieuw

In augustus kreeg T-Mobile TV al een flinke update met veel handige verbeteringen. In dit blog lees je alles over de update voor T-Mobile TV. Nu is TV Anywhere aan de beurt. De app krijgt veel nieuwe functies en wordt persoonlijker. Je hebt zo meer keuzevrijheid en gebruiksgemak. Ook fijn: de kijkervaring is op elk apparaat hetzelfde. Met televisie van T-Mobile maakt het dus niet meer uit hoe je tv kijkt. De ervaring is op elk apparaat hetzelfde. Van televisie tot telefoon en van laptop tot tablet. Wij zetten de belangrijkste vernieuwingen op een rij.

tv anywhere t-mobile thuis nieuwe functies

Groter zenderaanbod

De nieuwe TV Anywhere-app heeft meer zenders. Waren het er eerst 35, nu kijk je met het basispakket naar maar liefst 56 zenders. Zo valt er dus meer te zien. Heb je premium zenderpakketten in je tv-abonnement? Dan kijk je via de app naar wel 74 zenders. In totaal is het mogelijk om naar 125 zenders te kijken. We hebben onder andere lokale omroepen aan het zenderaanbod toegevoegd en radiozenders.

Makkelijker in gebruik

We hebben het uiterlijk van de app flink opgefrist. Daardoor is-ie extra makkelijk te gebruiken en werkt hij lekker soepel. Je bladert vlot door de verschillende menu’s en zo zet je sneller een programma op.

À la carte losse zenders bijkopen

Het gebeurt je misschien weleens. In de tv-gids zie je dat er een leuke film of spannende wedstrijd te zien is, maar die kun je niet kijken omdat de zender niet in jouw zenderpakket zit. Voor de nieuwe TV Anywhere-app bedachten we daarop iets moois: een à-la-cartemenu waarmee je losse zenders bestelt. Zo kijk je tóch die film of wedstrijd. Het abonnement op deze zender is vervolgens maandelijks opzegbaar. Zo zit je nergens aan vast.

Meer zenders beschikbaar bij Terug Kijken

In de nieuwe TV Anywhere-app is de Terug Kijken-functie verbeterd. Je kunt nog altijd zeven dagen programma’s terugkijken, maar nu met meer zenders. Eerst kon je van twaalf zenders de gemiste uitzendingen terugkijken, nu van meer dan veertig.

Persoonlijk kijkadvies

Met de nieuwe TV Anywhere-app kun je kijkprofielen aanmaken voor iedereen die de app gebruikt. De app analyseert vervolgens je kijkgedrag en komt met leuke, relevante kijksuggesties. Handig om je te laten inspireren als je niet weet wat te kijken.

Gratis films en series on-demand streamen

Nieuw in de app is een videotheek waarmee je on-demand films en series streamt. De app heeft een groot aanbod van films en series die je gratis kunt kijken. Ook heb je keuze uit het aanbod van de Videoshop en Film1 On-Demand. Zo is er altijd een goede film te zien.

Verbeterde zoekfunctie

Met TV Anywhere vind je makkelijker en sneller een programma. De zoekfunctie is verbeterd, waardoor je sneller de juiste uitzendingen terugvindt. Ideaal om in de trein snel het laatste journaal of die ene aflevering van First Dates terug te kijken.

Vanaf je mobiele apparaat programma’s opnemen

Met T-Mobile TV kun je voor € 5 per maand tot 200 uur aan programma’s opnemen. Cloud Opnemen noemen we dat, waarbij je programma’s waar je maar bent terugkijkt. Met deze functie kun je ook via TV Anywhere makkelijk programma’s opnemen. Handig als je een aflevering van je favoriete serie langer dan zeven dagen wilt terugkijken.

Apple TV: alternatief voor Interactieve TV Box

TV Anywhere is op allerlei manieren te gebruiken. Als app voor Android en iOS, maar ook op je laptop, via Chromecast en Apple TV. De Apple TV 4 of 4K biedt zelfs alle zenders en functies zoals je gewend bent op de TV Box. Deze apparaten kun je dus gebruiken om je TV Box te vervangen. Handig als je bijvoorbeeld een tweede televisie hebt.

Het nieuwe TV Anywhere: nu beschikbaar

Als klant van T-Mobile TV kun je de nieuwe TV Anywhere-app nu downloaden in de Google Play Store en Apple App Store. Zoals je kunt lezen, is de app zowel technisch als visueel flink verbeterd. Na het updaten is het daarom noodzakelijk dat je opnieuw inlogt. Je logt in met je TV-klantnummer en TV-pincode. Deze gegevens vind je in My T-Mobile Thuis.

Deel dit artikel