T-Mobile blog Founders blog

Populaire zoekopdrachten

tv kijken op de camping
Overzicht Thuis

Tv-kijken op de camping? Zo kan het!

28-04-2022 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
28-04-2022 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Het kampeerseizoen is weer begonnen. Trek je er binnenkort weer met de camper, caravan, tent of vouwwagen op uit en wil je tv-kijken op de camping? Dat kan op vier handige manieren, waaronder met een data simkaart. In dit blog lees je van elke manieren hoe het werkt en wat er handig aan is.

4 manieren om tv te kijken op de camping

Even weg van alle drukte, lekker de natuur in: een kampeervakantie is ontspannend. Tegelijkertijd kun je nog steeds je favoriete tv-programma’s bekijken. Met deze vier manieren kun je tv kijken op de camping en mis je niets, ook op vakantie.

Manier 1: met de TV Anywhere App

TV Anywhere is de app van T-Mobile om tv te kijken. Je kunt ’m gratis gebruiken als je een abonnement voor Interactieve TV van ons hebt. De app is interactief en biedt je de mogelijkheid om tv te kijken zoals jij dat wilt. Je kunt live tv kijken, maar ook pauzeren of een programma terugkijken. Of je kijkt on-demand al je favoriete series en films. Je kunt zelfs radio luisteren op je tv.

En dat geldt niet alleen voor Nederland, want de app werkt overal in de EU. Kijken kan makkelijk op je telefoon, je tablet met simkaart of laptop. En als je het echt groots aanpakt, kijk je via een mobiel wifi-abonnement (mifi) en een Chromecast op je meegenomen televisie.

App image
T-Mobile TV Anywhere
Rating starRating starRating starRating starRating star

TV kijken waar en wanneer je maar wilt

Download deze app hier

Manier 2: tv-kijken op de camping via kabeltelevisie

Veel campings hebben kabeltelevisie. Je hebt alleen een televisie en een lange coaxkabel nodig. Dit is een vrij makkelijke en goedkope manier om tv te kijken op de camping.

Manier 3: via satelliet-tv

Met satelliet-tv gebruik je een schotelantenne om satellietontvangst mee te krijgen. Heb je voldoende ontvangst, dan kun je overal waar je wilt tv kijken. Dat klinkt handig, maar het is ook een redelijk omslachtige manier van tv-kijken op de camping. Je hebt veel apparatuur en een speciaal abonnement nodig. Als je schotel niet goed uitgericht is, krijg je mogelijk geen ontvangst. En sta je in een beboste omgeving? Dan heeft de schotel mogelijk geen vrij zicht op de satelliet en heb je minder goede of zelfs geen ontvangst.

hoe tv kijken op de camping

Manier 4: via andere apps tv-kijken op de camping

De TV Anywhere App is gratis met Interactieve TV van T-Mobile. Zo kijk je kosteloos tv op de camping. Er zijn ook andere, vaak betaalde apps waarmee je live tv kunt kijken. Dit zijn de populaire apps:

NLZIET

Met NLZIET kijk je naar 37 Nederlandse tv-zenders, waaronder de zenders van de NPO, RTL, Canvas en regionale omroepen. Na een proefmaand betaal je € 7,95 per maand.

App image
NLZIET | Online tv-kijken
Rating starRating starRating starRating starRating star

Kijk live en on demand in één app.

Download deze app hier

NPO Start Plus

Bij NPO Start Plus betaal je € 2,95 per maand om live en on-demand alle zenders van de NPO te bekijken. Daarnaast kun je via deze dienst bepaalde series en programma’s vooruitkijken.

App image
NPO
Rating starRating starRating starRating starRating star

Kijk alles van de NPO in één app. In deze app vind je NPO Start en NPO Plus.

Download deze app hier

RTL XL

Op RTL XL kijk je programma’s en fragmenten binnen zeven dagen na de uitzending op tv gratis terug. Het gaat exclusief om de series en programma’s van RTL. 

App image
RTL XL
Rating starRating starRating starRating starRating star

Kijk op RTL XL alle RTL programma’s tot 7 dagen na uitzending gratis terug.

Download deze app hier

KIJK

KIJK biedt programma’s aan van SBS6, Net5, Veronica en SBS9. Een account is gratis, maar je krijgt wel reclames te zien. Ook kun je online programma’s en sportwedstrijden bekijken.

App image
KIJK
Rating starRating starRating starRating starRating star

Je favoriete programma’s, series, films en sport in één app.

Download deze app hier

Films en series streamen op de camping

Zin om een serie of film te kijken op de camping? Met Unlimited & Entertainment van T-Mobile heb je onbeperkt 5G + Netflix + Videoland in één abonnement. Ruime keuze. Je kunt altijd en overal Unlimited je favoriete series en films streamen. 

We hebben nog meer keuze voor abonnementen op Videoland. Ook Netflix kijken op je tv is makkelijk gedaan.

Deel dit artikel