T-Mobile blog Founders blog
tv kijken op laptop
Overzicht Thuis

Tv-kijken op de laptop: comfortabel én snel

22-07-2021 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
22-07-2021 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Bepaal zelf wat je wilt kijken én waar je dit wilt doen. In bed, je tuin of zelfs op vakantie. Zo mis jij nooit je favoriete tv-programma’s. Klinkt top hè? Alles wat je nodig hebt is een laptop, een internetverbinding en een T-Mobile abonnement.  In dit blog lees je alles over tv-kijken op de laptop.

Hoe kan ik tv-kijken via de laptop?

Met een Internet + TV abonnement van T-Mobile kijk je ook makkelijk tv op de laptop. Bij dit abonnement krijg je namelijk inloggegevens om gratis tv te kijken via t-mobiletv.nl. Daar log je in en kijk je direct televisie op je laptopscherm. Een kwestie van seconden!

Wat heb ik nog meer nodig?

Naast T-Mobile TV heb je voor je laptop ook een internetverbinding nodig. Zonder dat kun je natuurlijk niet live tv-kijken op de laptop. Je kunt tv-kijken via wifi, maar bijvoorbeeld ook met een mobiele hotspot of een mifi-abonnement. Daarmee kijk je overal tv en ben je niet afhankelijk van wifi. Zorg wel je onbeperkt data hebt, bijvoorbeeld met Unlimited & Entertainment. Dan hoef je je geen zorgen te maken over je dataverbruik.

Sim Only bestellen

Een simkaart om tv te kijken op je laptop? Met Sim Only kun je Data Only abonnementen nemen. Ideaal als mifi-abonnement voor je laptop.

T-Mobile SimOnly

Is tv-kijken via de laptop gratis?

Ja, met een Internet + TV abonnement van T-Mobile kun je gratis tv-kijken op de laptop via T-Mobile TV. Kijk je liever op je telefoon of tablet? Dan is de TV Anywhere App de manier om tv te kijken op je mobiele apparaat. Lees hier alle mogelijkheden over tv-kijken op een tablet.

Kan ik ook in het buitenland kijken?

Jouw favoriete Tv-programma’s volgen vanuit het buitenland? Ook dat kan. Als je maar internet hebt. Ga je een weekend weg, maar wil je toch net even die spannende wedstrijd zien? Ben je op zakenreis, maar wil je ’s avonds even ontspannen in je hotelkamer met een serie op je tijdelijke matras? Surf naar t-mobiletv.nl en je hebt het. Want je kunt in de hele EU Nederlandse zenders kijken.

Wat zijn de voordelen van tv-kijken op de laptop?

Een groot voordeel van tv-kijken op je laptop is dat je onderweg makkelijk je favoriete programma’s kunt volgen. Dit zijn alle voordelen op een rijtje.

Tv-kijken waar je maar wilt

Live een sportwedstrijd volgen aan het zwembad, je favoriete serie kijken terwijl de was opvouwt of die ene interessante talkshow volgen tussen het werken door. Op het grote scherm van je laptop volg je het probleemloos. Dat is nog eens fijn kijken!

tv kijken op laptop

Live tv-kijken of liever on demand? Het kan allebei.

Ben je even niet thuis? Of is de tv bezet door iemand anders? Maar wil je tóch op het moment suprême jouw serie kijken? Op je laptop kijk je live tv, maar ook on demand. Bijvoorbeeld via Netflix of Videoland. Met ons Unlimited & Entertainment abonnement heb je zowel een Unlimited databundel áls toegang tot Netflix en Videoland. Mooi meegenomen: je bespaart met dit abonnement € 143,50 op je abonnement bij deze diensten.

Wat is een goede laptop om tv te kijken?

Laptops zijn er in alle soorten en maten. Welke zijn fijn om tv te kijken? Let daarbij vooral op de schermresolutie en het formaat daarvan. Met een Full HD-scherm kijk je in een hoge resolutie van 1920 x 1080 pixels televisie op je tablet. Zo is alles goed te zien. En op een scherm van 15 inch kijkt het ook weer prettiger dan op een kleiner scherm van bijvoorbeeld 13 inch. Je kunt ook letten op het gewicht en de accuduur van een laptop. Dan neem je hem altijd moeiteloos mee. Daarnaast is het ook handig om een goede headset te hebben als je niemand lastig wilt vallen met het geluid.

Veel kijkplezier!

Deel dit artikel