T-Mobile blog Founders blog

Populaire zoekopdrachten

tv in slaapkamer
Overzicht Thuis

Tv in de slaapkamer: alle mogelijkheden

15-09-2022 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
15-09-2022 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Vind je het fijn om voor het slapen gaan tv op je slaapkamer te kijken? Ideaal om met je kussen in de rug je favoriete late night show te kijken. Of zien hoe jouw club presteert tijdens een avond Europees voetbal? Maar op wat voor manieren kun je televisiekijken vanuit bed? Lees snel verder.

Hoe kun je tv-kijken in de slaapkamer?

Je kunt op allerlei manieren tv-kijken in je slaapkamer. De beste drie zetten we op een rij!

Vaste aansluiting

Heb je een vaste aansluiting in je slaapkamer? Dan kun je makkelijk via die manier tv-kijken in je slaapkamer. Zo kun je met T-Mobile interactieve tv op zijn best ervaren. Zet de televisie op de plek neer waar je haar makkelijk aan de kabel hangt. Het liefst werk je die netjes weg, zodat je daar ’s nachts niet over struikelt.

Smart tv app

Is een kabel aansluiten geen optie? Veel smart-tv’s hebben tegenwoordig apps. Je hebt alleen een goede internetverbinding nodig. Omdat de app op je televisie is geïnstalleerd, heb je geen extra afstandsbediening nodig. Bij T-Mobile heb je de handige Smart TV App. Tv-kijken in je slaapkamer is daarmee wel heel makkelijk.

TV Anywhere App

Heb je liever geen tv in de slaapkamer, maar wil je wel televisiekijken? Pak er dan een telefoon of tablet bij met daarop de TV Anywhere app. Of gebruik hem via de browser op je laptop. Via wifi kun je dan online tv kijken naar al je favoriete televisie- en sportprogramma’s. Is je verbinding op de slaapkamer niet goed? Gebruik dan mobiele data via een Unlimited abonnement. Of verbeter je wifi-verbinding.

tv in slaapkamer 2022

Via internet tv in de slaapkamer? Let hierop

Het is mogelijk om via internet in topkwaliteit tv te kijken in je slaapkamer. Maar als je op zolder slaapt, is je verbinding misschien niet optimaal. Het signaal dat door muren gaat, neemt af in sterkte. Daardoor is je wifi-bereik op zolder vaak simpelweg minder goed. Dat los je op met een mesh-netwerk. Daarmee vergroot je het bereik in huis en heb je ook op zolder een stabiele internetverbinding. Daardoor kijk je zonder haperingen naar je tv-programma. Met Wifi Plus heb je overal goed bereik dankzij onze moderne wifi versterker.

Tv in de slaapkamer? Dingen om te letten

Wil je een vaste tv in je slaapkamer? Dan zijn er wat dingen om aan te denken. Waar plaats je haar? Wil je de tv aan het voeteneind of liever opgehangen aan de muur? En dan heb je nog deze twee punten:

Hoeveel inch voor een tv in je slaapkamer?

Oftewel: hoe groot wordt de tv in de slaapkamer? In je woonkamer is het vaak zo dat groter beter is. Maar om je slaapkamer met een grote tv te vullen, dat is misschien niet de beste keuze. Een goed formaat is volgens de experts 43 inch.

Juiste hoogte voor tv in je slaapkamer

Ook de juiste hoogte is belangrijk voor een tv in je slaapkamer. Je wilt haar zo neerzetten dat je ogen gericht zijn op twee derde van het scherm. Zo krijg je geen last van je nek, omdat je er comfortabel voor zit.

Voor- en nadelen van een tv in je slaapkamer

Er zijn een aantal voor- en nadelen aan het hebben van een tv in je slaapkamer.

Voordelen:

  • Je bed ligt lekker nadat je de hele dag al staat of zit.
  • Het is gezellig om samen je favoriete Netflix of Videoland serie te streamen.
  • Nadat je voetbalwedstrijd is afgelopen, kun je gelijk slapen.
  • Bij het opstaan zet je het ontbijtnieuws aan en ben je meteen weer helemaal bij.

Nadelen:

  • Blauw licht kan ervoor zorgen dat je minder makkelijk in slaapt valt.
  • Misschien dat je later gaat slapen. Tip: stel een timer in en houd je daaraan.
Deel dit artikel