Populaire zoekopdrachten

Overzicht Innovatie

Twee is sterker dan één

07-07-2019 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel
07-07-2019 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel

Altijd spannend als twee toonaangevende bedrijven hun krachten bundelen. Je kunt je voorstellen dat dit een grote, maar leuke uitdaging is voor de huidige medewerkers. Maar wat betekent dit voor de nieuwe medewerkers? Met welke werkgeversbelofte moeten wij naar buiten toe treden om jou als nieuw talent aan te trekken?

Al snel werd duidelijk dat er in de nieuwe organisatiestructuur nog veel meer interessante en leuke uitdagingen en projecten op ons staan te wachten. De Challenger mindset staat hierbij centraal. Of jij als kandidaat nou komt te werken op het hoofdkantoor of in een van onze T-shops.

1 juli 2019! Vanaf deze datum zijn de recruitmentafdelingen van T-Mobile en Tele2 één. Het laatste half jaar is er veel gebeurd. En dit is pas het begin. Het begin van een hele mooie toekomst. T-Mobile wil als eerste provider in Nederland een landelijk dekkend 5-G-netwerk uitrollen. Maar ook op het gebied van recruitment willen wij onze concurrenten een stap voor blijven.

[related_article id=”13204″]Dit doen we door jou als kandidaat een zo goed mogelijk beeld te geven van de werkelijkheid. Hoe is het nou om als medewerker bij T-Mobile te werken? Wat doe je precies en hoe komt jouw challenger mindset tot zijn recht? Al deze informatie hebben wij gebundeld op webpagina’s, precies afgestemd op de doelgroep. Zo geven we jou een zo goed en overzichtelijk mogelijk beeld.

Het recruitment team van T-Mobile is klaar voor de toekomst! Durf jij de uitdaging aan? Daag samen met ons de markt uit. Kom werken bij een provider waar je in gelooft. Het is tijd. Bekijk onze vacatures op www.werkenbijt-mobile.nl

Deel dit artikel