Populaire zoekopdrachten

Overzicht Geen categorie

Met Unleashed kun je je digitale spiegelreflexcamera met je smartphone bedienen

05-09-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel
05-09-2016 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel

Als bezitter van een spiegelreflexcamera heb je vast wel eens de behoefte of wens gehad om je camera met je smartphone te bedienen. Dat kan, maar daarvoor heb je wel vaak grote add-ons nodig en dat is alleen maar onhandig. Het Duitse bedrijf Foolography wil daar met zijn product Unleashed verandering in brengen.

Unleashed is een kleine toevoeging voor je digitale spiegelreflexcamera waarmee je je camera met je smartphone kunt bedienen. Het apparaatje hoeft niet opgeladen te worden en verbindt automatisch met je smartphone via bluetooth. Op die manier heb je nooit gedoe met het verbinden. Het product is dan ook ontworpen om eenmalig aan je camera te bevestigen en er niet meer naar om te kijken. Je bent dan immers altijd ready to go.

Foolography wil via Kickstarter 60.000 euro ophalen om de Unleashed in massaproductie te brengen. Je kunt het ding vanaf 109 euro vooruit bestellen middels een investering. Niet alle camera’s worden ondersteund, dus als je interesse hebt doe je er goed aan om even te checken of hij met jouw camera samenwerkt.

Mocht alles voor Foolography lopen zoals gepland, dan wordt de Unleashed over een klein jaar bij de eerste klanten bezorgd. Ga je het crowdfundrisico liever niet aan, dan kun je het apparaat als het goed is vanaf juni 2017 bestellen. Je betaalt er dan 200 euro voor.

Deel dit artikel