T-Mobile blog Founders blog
unlimited entertainment t-mobile 5g

Unlimited Data met Videoland én Netflix

Stream als een Unlimited met Netflix en Videoland

07-06-2021 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
07-06-2021 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Wil jij eindeloos veel films en series streamen? Jezelf onderdompelen in nieuwe werelden en verdwalen in bijzondere verhalen? Waar je ook bent, met de kracht van 5G ga jij overal op ontdekking. Stream in de bus, op straat, thuis en samen met vrienden. Want met Unlimited & Entertainment stream jij als een Unlimited. Dat is Netflix en Videoland samen in één Unlimited 5G-abonnement. Jouw abonnement. Welkom bij De Unlimiteds.

Over ons Unlimited & Entertainment abonnement

Unlimited & Entertainment is een nieuw abonnement dat je bij ons kunt afsluiten. Je combineert jouw telefoonabonnement met dat van Videoland en Netflix. Zo stream je altijd en overal extra voordelig. Ideaal als je onderweg een nieuwe film op Netflix of een leuke Videoland-serie wilt kijken.

Om welke abonnementen van Netflix en Videoland gaat het?

Netflix en Videoland hebben verschillende soorten abonnementen. Bij Unlimited & Entertainment krijg je Netflix Standaard en Videoland Plus. Waar je met deze abonnementen op kunt rekenen?

  • Streamen op twee apparaten tegelijkertijd
  • Je kunt films en series offline opslaan
  • Je kijkt altijd zonder reclameonderbrekingen

Heb je liever een ander abonnement? Voor € 3 per maand extra kun je Netflix Premium nemen. Handig als je op vier schermen tegelijk wilt streamen. In Ultra HD-kwaliteit. Je past je abonnement aan op My T-Mobile via de pagina ‘Unlimited & Entertainment’. Je kunt op dit moment nog niet upgraden naar Videoland Premium.

Hoe werkt het abonnement?

Het abonnement werkt eenvoudig. Met Unlimited kun je onbeperkt bellen en krijg je onbeperkt data in Nederland en 21 GB in de EU. Je kunt voor 120 minuten per maand vanuit Nederland naar andere EU-landen bellen en 5G is inbegrepen bij dit abonnement.

Met Entertainment krijg je toegang tot Netflix Standaard en Videoland Plus. Na het afsluiten van het abonnement kun je accounts aanmaken op Videoland en Netflix of je bestaande account koppelen aan je telefoonabonnement.

unlimited-entertainment-t-mobile-5g-abonnement

Wat kost een Unlimited & Entertainment abonnement?

Dit abonnement kost € 50 of € 51 per maand*, afhankelijk van of je een twee- of éénjarig abonnement neemt. Dit is exclusief € 25 aansluitkosten. Met Klantvoordeel ben je nog goedkoper uit. Dan kost hetzelfde abonnement € 40 of € 41 per maand*, afhankelijk van of je een twee- of éénjarig abonnement neemt. Je krijgt Klantvoordeel als je nog een Unlimited abonnement of Internet voor thuis en/of T-Mobile interactieve tv hebt.

*met uitzondering van inflatiecorrectie.

3 redenen om ons Unlimited & Entertainment abonnement te nemen

Overweeg je om een Unlimited & Entertainment abonnement te nemen? Wij geven je drie redenen om ervoor te gaan.

Reden 1: je streamt het grootste aanbod films en series

Met Netflix en Videoland als onderdeel van je abonnement geniet je van het grootste aanbod van films en series. Niet alleen van eigen bodem, maar ook de beste titels uit Hollywood zijn zo altijd binnen handbereik. Je kijkt de beste thrillers op Netflix en de leukste Videoland-films.

Reden 2: je pakt € 143,50 voordeel

Met Unlimited & Entertainment bespaar je € 5,98 per maand op je abonnementen voor Netflix, Videoland en T-Mobile. Het abonnement heeft een duur van twee jaar en zo loopt jouw voordeel op tot € 143,50. Dit staat gelijk aan langer dan een jaar gratis Videoland of Netflix!

Reden 3: alles lekker overzichtelijk op één factuur

Heb je al een abonnement op Videoland of Netflix (of op allebei)? Een goede reden om voor het Unlimited & Entertainment abonnement te gaan. Je koppelt je bestaande account makkelijk aan ons abonnement. Zodra dit ingaat, dan stopt automatisch je oude betalingsmethode. De kosten zijn vanaf dan inbegrepen in je telefoonrekening. Zo heb je alles lekker overzichtelijk op één factuur.

Stream ook als een Unlimited

Je kunt nu het Unlimited & Entertainment abonnement afsluiten bij T-Mobile. Het perfecte abonnement als jij de beste films en series altijd in de aanslag wilt hebben. En als jij onbeperkt wilt internetten via 5G. Met een van deze telefoons heb je het perfecte gereedschap om volop te genieten van dit bomvolle abonnement.

Deel dit artikel