T-Mobile blog Founders blog

Populaire zoekopdrachten

Overzicht Entertainment

Unlimited Gorillaz streamen in de coolste taxi

02-06-2017 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
02-06-2017 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Heb jij een Unlimited Gorillaz taxi gespot in Den Haag, Rotterdam of Amsterdam? Een ritje in deze taxi is niet zomaar een rit. Terwijl je naar jouw eindbestemming wordt gereden stream je Unlimited Gorillaz met de Huawei 4G mobiele hotspot via het 4G-netwerk van T-Mobile.

Gorillaz | Keulen

Win tickets Gorillaz in Keulen (deze actie is helaas verlopen)

Gierige Gasten en Noortje (QueenofJetlags) gaven in samenwerking met T-Mobile tickets weg voor het concert van Gorillaz door Telekom Electronic Beats, op 20 juni in Keulen. Win je tickets? Dan maak je samen met andere winnaars een roadtrip in een Unlimited Gorillaz taxi naar het concert. Ook brengen we je weer terug naar huis, gaaf toch?

The Lenz app: ervaar een nieuwe dimensie in muziek

Met The Lenz stap je in de digitale wereld van Gorillaz met augmented reality. Je krijgt met deze app toegang tot exclusieve foto’s, video en meer informatie over het album ‘Humanz’. Zie jij bijvoorbeeld op straat een Unlimited Gorillaz taxi of een ander magenta oppervlak? Open snel The Lenz en zie de Gorillaz verschijnen! Je krijgt nieuwe content te zien als je op het beeld of de video tikt.

Deel #unlimitedgorillaz

Deel je coolste foto’s en selfies met The Lenz app op Instagram of Twitter met #unlimitedgorillaz en inspireer anderen om ook een nieuwe dimensie in muziek te ervaren. Lees meer over The Lenz app en hoe het werkt.

 

Deel dit artikel