T-Mobile blog Founders blog
videoland-of-netflix
Overzicht Geen categorie

Wat past bij mij: Videoland of Netflix?

16-06-2021 Leestijd: 4 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
16-06-2021 Leestijd: 4 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Via steeds meer streamingdiensten kun je onbeperkt goede series, films en documentaires kijken. Twee van de populairste zijn Netflix en Videoland. Deze hebben allebei een enorm aanbod, maar verschillen ook weer veel van elkaar. Met deze tips maak jij de juiste keuze voor jou.

Netflix in het kort

Netflix is een Amerikaanse streamingdienst met een groot aanbod van vooral Amerikaanse films en series. Ook heeft het zijn eigen Netflix Originals. Deze films en series zijn door Netflix zelf geproduceerd en zijn meteen via de dienst te zien. Zonder dat ze eerst in de bioscoop of op televisie te zien zijn.

Videoland in het kort

Videoland is een Nederlandse streamingdienst. Via deze dienst kijk je veel series en films van eigen bodem, maar het aanbod van internationale films en series is er ook heel groot. Bovendien heeft Videoland een heleboel reality-televisie en lifestyle documentaires. Net als Netflix heeft ook Videoland Originals. Dit zijn films en series die je als eerste op Videoland ziet.

Videoland of Netflix: welke dienst past bij mij?

Vind je het lastig om een keuze te maken tussen Videoland en Netflix? Wij nemen de diensten van top tot teen met je door. Zo weet jij welke het beste bij je past.

Goed om te weten: bij T-Mobile hoef je niet te kiezen tussen Videoland of Netflix. Bij het Unlimited & Entertainment abonnement zit een abonnement op beide streamingdiensten inbegrepen. Daarbij pak je € 143,40 aan voordeel!*

*met uitzondering van inflatiecorrectie.

Welke dienst is het gebruiksvriendelijkst?

Ga je voor gemak, dan wil je vast weten hoe makkelijk Videoland en Netflix werken. Eigenlijk is er geen verschil te merken tussen de twee diensten. Je kunt ze op dezelfde apparaten gebruiken en de apps werken snel en soepel. Zowel Videoland als Netflix kun je streamen op je telefoon, tablet, televisie en computer. Daar hoeft je keuze dus niet van af te hangen!

Wat voor type films of series kijk je het liefst?

Kiezen tussen Videoland en Netflix is kiezen tussen welk aanbod je het liefste hebt. Daar zit het verschil ‘m vooral in. Netflix is de juiste dienst wanneer je van Amerikaanse films en series houdt. Kijk je liever films en series van eigen bodem? Of een reality-serie? Dan is Videoland voor jou de beste streamingdienst.

videoland-of-netflix-kiezen

Verschil in prijs tussen Videoland en Netflix

Videoland en Netflix hebben allebei een abonnement dat je elke maand kunt opzeggen. Zo zit je nergens aan vast. Qua kosten zijn er wel wat verschillen wanneer je Videoland of Netflix kiest. Beide diensten hebben verschillende abonnementen waarvan de prijs verschilt.

Dit zijn de Videoland-kosten:

  • Videoland Basis: € 4.99 per maand
    • Je kijkt dan Videoland met reclameonderbrekingen
  • Videoland Plus: € 7.99 per maand
  • Videoland Premium: € 9.99 per maand

Goed nieuws: een Premium-abonnement kost bij T-Mobile € 8.99 per maand. De eerste maand zelfs maar € 4.50. Dat komt omdat we samenwerken met de streamingdienst.

Ga ook voor lage Videoland-kosten bij T-Mobile

Dit zijn de Netflix-kosten:

  • Netflix Basic: € 7.99 per maand
  • Netflix Standaard: € 10.99 per maand
  • Netflix Premium: € 13.99 per maand

Ik wil ook offline streamen

Heb je geen grote internetbundel bij je telefoonabonnement, maar wil je toch veel streamen? Dan is het fijn als de streamingdienst offline kijken aanbiedt. Je kunt met Videoland offline streamen. Ook Netflix heeft offline kijken. Je slaat dan vooraf via wifi een film of aflevering offline op. Makkelijk geregeld. Ook daar is Videoland of Netflix niet beter dan de andere. Beide diensten blinken daarin uit!

Welke dienst is beter: Videoland of Netflix?

Het is lastig om te zeggen welke dienst beter is: Videoland of Netflix. Beide diensten zijn gebruiksvriendelijk, de prijs is vergelijkbaar en ze hebben dezelfde handige functies. Zo kijk je makkelijk op verschillende apparaten en is offline streamen met beide diensten mogelijk. Het verschil zit hem vooral in het aanbod.

Ben jij fan van Hollywood-films en Amerikaanse series? En kijk je die graag zo snel mogelijk? Dan zit je goed bij Netflix. Videoland is ideaal als je films, series en programma’s uit Nederland kijkt. Van series als Mocro Maffia tot programma’s als Help, mijn man is klusser! Die kun je vaak ook vooruitkijken. Zo heeft elke dienst zo zijn voordelen.

Gratis Videoland en Netflix uitproberen

Vind je het na het lezen van dit blog nog altijd lastig om de keuze te maken tussen Videoland en Netflix? Beide diensten hebben een gratis proefperiode als je bij hun een abonnement afsluit. Perfect om ze allebei uit te proberen. Zo kom je er gratis achter of Videoland of Netflix het beste bij je past.

Zoek je nog iets leuks om te kijken? Lees hier wat goede nieuwe films op Netflix en wat leuke series op Netflix zijn. Tips over Videoland-films en goede Videoland-series? Ook die hebben we voor je.

Kiezen tussen Videoland of Netflix hoeft niet bij T-Mobile

Kun je niet kiezen tussen Videoland of Netflix? Dan hebben we voor jou het perfecte abonnement: Unlimited & Entertainment. Dit is een telefoonabonnement met Unlimited Data, 5G-internet en een abonnement op zowel Videoland als Netflix. Uiteraard tegen een extra scherpe prijs. Met dit abonnement bespaar je over de periode van twee jaar € 143,50* op je streamingabonnementen. Het perfecte abonnement als je altijd en overal wil streamen zonder je zorgen te maken om je verbruik. Sla snel je slag!

*met uitzondering van inflatiecorrectie.

Deel dit artikel