T-Mobile blog Founders blog
Je oude Videoland abonnement opzeggen? Zo doe je dat videoland opzeggen
Overzicht Thuis

Je oude Videoland abonnement opzeggen? Zo doe je dat

10-01-2023 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
10-01-2023 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Heb je onlangs Unlimited & Entertainment afgesloten? Wat fijn! Nu kun je écht unlimited genieten van de beste films, series en documentaires op Videoland. Mocht je nog een apart abonnement bij Videoland hebben lopen, dan wil je dit waarschijnlijk stopzetten. Hoe je je Videoland dan kunt opzeggen? We leggen het je uit.

Eindeloos genieten met Unlimited & Entertainment

Heel de avond je favoriete Videoland series bingen. Of samen met het gezin de nieuwste films op Netflix streamen. Met je nieuwe Unlimited & Entertainment abonnement kan het allemaal. Waar je ook bent. Want nu je ook Unlimited data hebt, hoef je niet meer te letten op je dataverbruik. Handig!

Doordat je met Unlimited & Entertainment verschillende diensten bundelt, kun je maandelijks heel veel kosten besparen. Toch kan het zijn dat je nog een eerder abonnement bij één van de streamingsdiensten hebt lopen. Bijvoorbeeld bij Videoland. Ook daar worden dan nog elke maand kosten voor in rekening gebracht. Wil je dit niet meer? Dan kan het slim zijn om je oude abonnement op te zeggen.

videoland opzeggen abonnement

Hoe kun je Videoland opzeggen?

Het opzeggen van je oude Videoland abonnement is vrij simpel. Je hebt dit namelijk binnen een paar stappen al geregeld. Het werkt als volgt:

  1. Ga naar de website van Videoland.
  2. Log in op je account.
  3. Klik op het hoofdprofiel. Eventueel wordt nu gevraagd om je pincode in te voeren.
  4. Klik op het profielicoon rechtsboven en dan op ‘Account’.
  5. Ga naar ‘Abonnement informatie’ en klik op ‘Abonnement opzeggen’.
  6. Volg nu de verdere stappen van Videoland om je abonnement te annuleren.

Gelukt? Dan ontvang je in je mail een bevestiging van Videoland. Hierin staat de exacte datum dat je abonnement wordt stopgezet.

Wat is de opzegtermijn van Videoland?

Het opzeggen van je oude Videoland abonnement kan op elk moment van de dag. Toch krijg je wel te maken met een opzegtermijn. Je abonnement stopt niet gelijk op dezelfde dag dat je dit doorgeeft, maar na een bepaalde periode. Hoe lang dit is? We leggen het je uit.

Een Basis, Plus of Premium abonnement van Videoland opzeggen

Het maakt niet uit of je een Basis, Plus of Premium abonnement van Videoland hebt. Voor ieder abonnement geldt dezelfde opzegtermijn. Zeg je vandaag op? Dan wordt je abonnement pas een maand later stopgezet. Je kunt dus nog de hele maand gebruikmaken van de streamingdienst.

Een proefabonnement van Videoland opzeggen

Met een proefabonnement van Videoland kun je 14 dagen lang gratis kijken naar een heleboel series, films en documentaires. Besluit je binnen deze tijd dat je toch geen abonnement wilt? Dan wordt er niks in rekening gebracht. Je kunt Videoland dan kosteloos opzeggen.

Besluit je pas na 14 dagen om het abonnement te annuleren? Dan moet je rekening houden met de standaard opzegtermijn. Die is maximaal één maand.

Gelukt? Streamen maar!

Nu je je oude Videoland abonnement hebt opgezegd, is het tijd om van Unlimited & Entertainment te genieten. Je kunt dan nog steeds profiteren van alle geweldige voordelen die Videoland te bieden heeft. Wat dacht je van een gezellige avond met de beste Videoland films? Of eentje vol goede Nederlandse series?

Deel dit artikel