Populaire zoekopdrachten

videoland-series
Overzicht Thuis

Bingewatchgarantie met deze Videoland-series

17-09-2021 Leestijd: 5 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
17-09-2021 Leestijd: 5 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Op Videoland kijk je de beste, unieke series van eigen bodem. Ook staan er op de streamingdienst veel sensationele, spannende internationale series. Welke verrassende series je beslist niet mag missen? Laat je verrassen in ons overzicht van de beste Videoland-series.

Verrassende Videoland-series die je gezien moet hebben

Videoland barst van de series die je verrassen en op het puntje van je stoel laten zitten. Hieronder ontdek je een mooie mix van spanning, sensatie, liefde en drama. Videoland-series zijn er namelijk in heel veel soorten en smaken. Smullen!

Videoland-series bingewatchen

The New Pope

Land: Italië

Jaar: 2020

Genre: Miniserie, Drama

IMDB-cijfer: 8.1

Paus Pius XIII ligt in een coma. Voor staatssecretaris Voiella hét moment om  Sir John Brannox tot paus te benoemen.  Met succes, want vanaf dat moment gaat Brannox verder door het leven als paus John Paul III.  Al valt het hem niet mee om Pius XIII op te volgen. Hoewel John Paul III de perfecte paus lijkt te zijn, heeft hij geheimen én is hij behoorlijk kwetsbaar. Ook ligt de kerk zwaar onder vuur vanwege de nodige schandalen. Een hele intrigerende miniserie!

Lieve Mama

Land: Nederland

Jaar: 2020

Genre: Miniserie, Thriller

IMDB-cijfer: 6,8

Houd je van spanning? Deze psychologische thriller is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Esther Verhoef. De 18-jarige Ralf staat op de uitkijk als zijn vriend een overval pleegt op de villa van een gezin. Helen, de moeder van het gezin in kwestie, komt thuis en ziet de overvaller die haar man overmeesterd heeft. In totale paniek grijpt ze het wapen en schiet de overvaller dood. Onder druk van haar man besluit Helen de dood te verdoezelen. Ralf is op de vlucht geslagen en heeft geen idee wat er gebeurd is, maar als zijn vriend niet meer thuiskomt, gaat hij op zoek naar de waarheid . Het is voor beiden het begin van een nachtmerrie.

Zoey’s Extraordinary Playlist

Land: Verenigde Staten

Jaar: 2020/2021

Genre: Komedie, Drama, Musical­

IMDB-cijfer: 8,1

Zoey Clarke is een slimme computer-codeerder uit San Francisco.  Op een dag begint ze de verlangens en gedachten van mensen om haar heen te horen via liedjes. Eerst vindt ze het nogal vreemd, maar al snel beseft ze dat deze vloek een mooi cadeau kan zijn. Houd je van musicals en muziek? Dan is dit een héle leuke, luchtige serie.

Baantjer: het begin

Land: Nederland

Jaar: 2019

Genre: Misdaad

IMDB-cijfer: 7,4

Wie kent Baantjer nu niet? Deze relatief nieuwe serie, geproduceerd door Videoland, is geen remake of vervolg, maar gaat juist over de begindagen van Baantjer. In de jaren 80 start de bekende rechercheur Jurre de Cock op het Amsterdamse bureau Warmoestraat. In die tijd wordt Amsterdam overspoeld met zware wapens en is de politiemacht nog niet opgewassen tegen de georganiseerde misdaad. De Cock ontdekt ook al snel dat hij niet iedereen blindelings kan vertrouwen. Een spannende inkijk in de allereerste dagen van de bekende Baantjer-serie.

Alex Rider

Land: Verenigde Staten

Jaar: 2020

Genre: Actie, Avontuur, Familie

IMDB-cijfer: 7,6

Ken je de boeken over tiener-spion Alex Rider? Het is een tv-serie geworden! De serie gaat over de tiener Alex Rider die vanaf kleins af aan klaargestoomd voor de gevaarlijke wereld van spionage. Met tegenzin neemt Alex een nieuwe identiteit aan en gaat hij undercover op een afgelegen kostschool in de Franse Alpen. Maar niets is wat het lijkt op deze school…

Judas

Land: Nederland

Jaar: 2019

Genre: Misdaad

IMDB-cijfer: 7,6

Judas, hét bekende verhaal over een van de beroemdste criminelen van Nederland: Willem Holleeder. Deze serie is naar het gelijknamige boek, geschreven door zus Astrid Holleeder. Tijdens Astrids jeugd in de Amsterdamse Jordaan wordt al snel duidelijk dat zij anders is dan haar volkse broers en zus. Ze is slim en probeert zich al op jonge leeftijd te ontwikkelen om weg te komen van haar gewelddadige vader. Toch wordt ze iedere keer weer opgeslokt door haar familie en in het bijzonder door haar criminele broer Willem ‘Wim’ Holleeder.

Mocro Maffia

Land: Nederland

Jaar: 2018-heden

Genre: Misdaad

IMDB-cijfer: 8.2

Mocro Maffia is een door Videoland zelf ontwikkelde serie. Het is losjes gebaseerd op het gelijknamige boek over de opkomst van misdadigers met Marokkaanse roots. De hoofdrolspelers in de serie zijn Romano en Jaouad (met als bijnaam ‘De Paus’). Ooit hadden ze samen een goedlopende cocaïnehandel. Tot ze ruzie krijgen. Flinke ruzie.  Deze strijd wordt op de voet gevolgd door schrijver Rein de Waard (Daan Schuurmans). Mocro Maffia laat op bloedstollende wijze zien hoeveel mensen de misdaad in worden gezogen en hoe er soms ook onschuldige slachtoffers vallen.

Overspel

Land: Nederland

Jaar: 2011-2015

Genre: Misdaad

IMDB-cijfer: 7.9

Deze serie gaat over Iris, de vrouw van de succesvolle officier van Justitie: Pepijn van Erkel. Via haar werk komt Iris in contact met de charmante advocaat Willem Steenhouwer. Ze wordt verliefd en een affaire ontvouwt zich. Willem is de advocaat van de grote vastgoedmagnaat Couwenberg, die van fraude verdacht wordt. Het openbaar ministerie, onder leiding van Pepijn, probeert een zaak tegen hem op te bouwen. Als Willem en Iris dit ontdekken, groeien ze juist nog meer naar elkaar toe. Drie seizoenen, állemaal even spannend.

Fargo

Land: Verenigde Staten

Jaar: 2014-heden

Genre: Misdaad, Drama, Thriller

IMDB-cijfer: 7,6

Wist je dat deze geprezen Netflix-serie óók op Videoland staat? Deze serie is geïnspireerd op de gelijknamige film van de Coen Brothers uit 1996. In ieder seizoen uit de serie wordt een ander spannend verhaal behandeld. Allemaal over misdaad en in de omgeving van het ijzige Minnesota. Een échte klassieker!

For Life

Land: Verenigde Staten

Jaar: 2020-2021

Genre: Biografie, Komedie, Misdaad

IMDB-cijfer: 7,6

Deze toffe serie is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de heldhaftige Isaac Wright Jr. die gevangen werd gezet voor een misdaad die hij nooit heeft begaan. Terwijl hij in de gevangenis zat, werd hij een erkend advocaat en vocht hij de onrechtmatige veroordelingen van twintig medegevangenen aan. Uiteindelijk bewijst hij ook zijn eigen onschuld. Absoluut een must-see!

Videoland-series kijken met korting bij T-Mobile

Zo zie je maar weer: bij Videoland kun je terecht voor ontzettend goede series. Stuk voor stuk titels die je uren vermaken. Heb je nog geen Videoland? Bij T-Mobile zit je goed. De eerste 14 dagen zijn gratis en bij ons zijn je Videoland-kosten extra laag. Met Unlimited & Entertainment van T-Mobile heb je onbeperkt 5G + Netflix + Videoland in één abonnement. Check snel onze Voordeelbundels met deze dienst. Zo kijk jij de beste Videoland-series voor een extra lage prijs!

App image
Videoland
Rating starRating starRating starRating starRating star

Onbeperkt films en series kijken met Videoland, voor een vast bedrag per maand. – Zoeken: vin…

Download deze app hier
Deel dit artikel