Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Geen categorie

Dit zijn de 4 tofste bluetoothspeakers voor je midwinterbarbecue

14-10-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
14-10-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Het wordt weer koud, maar zin in een tuinfeest met midwinterbarbecue heb je altijd wel, toch? Naast lekker eten, een warm vuurtje en gezelligheid is een goede muziekbeleving daarbij ook van belang. Als iedereen zich over jouw tuin verspreidt, wil je toch al je gasten kunnen genieten van fijne muziek!

Een bluetoothspeaker is daarvoor de perfecte oplossing! Die kun je namelijk overal neerzetten om je beats te laten horen. Geen draden, geen gedoe. Dit zijn de vier tofste speakers voor jouw komende tuinfeest.

1. Beats Pill+

Deze stijlvolle speaker van Beats klinkt net zo goed als hij eruit ziet. Gemaakt voor Apple-fans, maar zeker ook geschikt als je daar dan weer niet zo van houdt. Je kunt eenvoudig twee speakers met elkaar combineren om er een prachtig stereogeluid uit te laten komen.

bbd

2. Caliber HPG407BT

3. JBL Charge 3

De JBL Charge 3 is een speaker voor de echte liefhebber. Je kunt zelfs meerdere smartphones aan het apparaat koppelen, zodat je vrienden om beurten een plaat ten gehore kunnen brengen. De accu kan het meer dan 20 uur uithouden, dus zorgen maken hoeft niet. En omdat hij waterdicht is, is hij helemaal geschikt voor dat tuinfeest.

jblcharge3

4. UE Megaboom

De Megaboom van Ultimate Ears is het centrum van jouw feest, want het apparaat speelt de muziek af in alle richtingen. Ook dit apparaat kun je koppelen aan een tweede, om een mooi stereogeluid naar boven te halen.

ue-megaboom

Deel dit artikel