Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Entertainment

Met deze 3 apps haal je alles uit je Vierdaagse-avontuur

19-07-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
19-07-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

De Nijmeegse Vierdaagse is hét wandelevenement van Nederland. Vanochtend is de 100ste editie gestart. En het is tropisch warm, dus een goede voorbereiding is heel belangrijk. Deze apps helpen je op weg.

1. 4Walker

4Walker is de officiële applicatie van de Nijmeegse Vierdaagse en schotelt je allerlei nuttige informatie voor. Zo kun je de route bekijken en zie je waar je onderweg waterpunten en medische posten te vinden zijn. Ook leuk: je kunt je prestaties bijhouden, zodat je ziet hoe je het doet ten opzichte van andere wandelaars.

De app is te downloaden voor iOS en Android.

4Walker

2. Geef je lichaam water

De temperatuur loopt deze week ook in Nijmegen op tot boven de 30 graden celcius. Wil je de hitte de baas zijn, dan is het heel belangrijk om genoeg te blijven drinken. De app ‘Geef je lichaam water’ herinnert je hieraan met slimme notificaties, zodat je niet uitgedroogd bij de EHBO langs hoeft.

Deze app is enkel beschikbaar voor Android.

Geef je lichaam water

3. Endomondo

Wil je precies kunnen zien hoe lang, hoe hard en waar je gelopen hebt, dan is Endomondo de app die je zoekt. Je kunt via GPS je looproute vastleggen en ziet vervolgens meteen hoeveel calorieën je verbrandt. Ook leuk: na afloop kun je de resultaten me je vrienden delen via Facebook.

Download Endomondo gratis voor iOS en Android.

Endomondo

Voor de Vierdaagse-volgers: 4Follower

Loop je zelf niet mee, maar wil je wel familie of vrienden volgen tijdens hun wandeling? Dat kan met 4Follower. Heb je toestemming van de betreffende deelnemer, dan kun je zijn of haar locatie volgen en de verwachte aankomsttijd zien. Handig als je iemand opwacht bij de finish of als je wilt zien of onderweg alles in orde is.

Je kunt de app downloaden voor iOS en Android.

Deel dit artikel