Populaire zoekopdrachten

Overzicht Innovatie

Vijf vragen aan Jayant

09-08-2019 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
09-08-2019 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Wat is volgens jou het best bewaarde geheim van T-Mobile?

“Wij hebben geen geheimen, wij zijn vooral eerlijk en komen onze beloftes na. Wij lanceren als eerste landelijke 5G, gaaf he?

En dat gaan wij waarmaken ook. Wil jij daarnaast als (potentiele) kandidaat alvast weten wat T-Mobile doet om medewerkers de mogelijkheden te geven zichzelf te ontwikkelen? Ook hier zijn wij open in.

Hoe zorg je er voor jezelf voor dat elke werkdag anders is? Op welke manier daag jij jezelf uit?

“Ik ben er trots op om voor een organisatie te werken die voor op loopt op het gebied van innovatie en technologische ontwikkelingen.

Ontwikkelingen die veel verder gaan dan de mogelijkheid om te communiceren waar en wanneer je wilt. Dit maakt dat ik veel verder kijk dan werven en selecteren, elke dag weer.

Van het bedenken en uitvoeren van de employer branding strategie tot aan het geven van interviewtrainingen aan managers.”

Hoe belangrijk is sfeer en werkcultuur voor jou?

“Bedrijfscultuur is voor mij erg belangrijk, het is voor mij de collectieve mindset van een organisatie. Een bedrijfscultuur omvat voor mij de volgende patronen: normen, waarden, verwachtingen en doelstellingen binnen een organisatie.

Het is een basis vertrekpunt waarin (nieuwe) medewerkers zich kunnen herkennen en identificeren.

Een belangrijk onderdeel van een bedrijfscultuur is de werksfeer, wat mij betreft ‘de olie in de machine’. In elke organisatie is de werksfeer van invloed op factoren als werkdruk, productiviteit, effectiviteit en efficiëntie.

Voor mij persoonlijk zijn er 5 factoren die hier invloed op hebben: visie, leiderschap, veiligheid, evaluaties en communicatie.”

Wat maakt een sollicitatiegesprek voor jou bijzonder?

“Ik ben als Corporate Recruiter een onderdeel van een (eventuele) ‘life-changing’ proces van een kandidaat. En dat vind ik bijzonder. Heel bijzonder. Niet alleen vanwege het feit dat ik de perfecte kandidaat zoek voor onze organisatie, maar ook dat ik meegenomen wordt in wat de kandidaat gevormd heeft tot de persoon die tegenover mij aan tafel zit?”

Als jij iemand interviewt, met welke vraag begin je? En welke eindig je?

“Ik begin vaak met wat in ons verhaal de interesse heeft gewekt bij de kandidaat. Ik word er blij van om te horen dat kandidaten willen meegroeien met onze organisatie.

Hoe leuk is het tenslotte om te eindigen met een creatieve vraag? Bijvoorbeeld: ‘Hoeveel pingpong ballen passen er in je auto? En hoe kom je tot dit aantal?’

Weet jij het al?;)”

Deel dit artikel