T-Mobile blog Founders blog

Populaire zoekopdrachten

voordelen internet tv tmobile
Overzicht Thuis

De voordelen van Internet + TV van T-Mobile

20-05-2021 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
20-05-2021 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Op elk moment supersnel internet voor al je (draadloze) apparaten. Zelfs op zolder en in de tuin. En altijd wat te zien op televisie door een heleboel interactieve kijkmogelijkheden. Het zijn maar een paar van de voordelen die je hebt met Internet + TV van T-Mobile. Welke er nog meer zijn? Ontdek ze in dit blog.

Internet + TV van T-Mobile

Internet en tv is ons handige 2-in-1 abonnement voor internet en televisie bij jou thuis. Met dit abonnement heb je een heleboel mogelijkheden en voordelen. De voordelen? Die zetten we in dit blog voor je op een rij. De mogelijkheden? Die verschillen per adres. Daarom hebben we een handige postcodecheck. Je achterhaalt in een minuut welke mooie pakketten we voor je in petto hebben. Misschien is er wel Glasvezel beschikbaar op jouw adres. Dan kun je ook nog eens rekenen op de voordelen van Glasvezel.

Glasvezelcheck

Weten of jij Glasvezel kunt krijgen op jouw adres? Je ontdekt het snel met onze postcodecheck.

Jouw 5 voordelen van Internet + TV van T-Mobile

Welk Internet + TV pakket op jouw adres ook beschikbaar is, bij ons kun je altijd op een paar voordelen rekenen. Dit zijn ze!

Veel interactieve mogelijkheden

Interactieve TV die ook écht interactief is? Wij hebben het voor je. Met T-Mobile interactieve tv heb je heel veel handige functies en instellingen voor interactief tv-kijken. Spoel snel en soepel door, blader in de gids razendsnel naar een programma om terug te kijken en bepaal zelf de volgorde van je zenders. Zo zap je meteen langs je favoriete kanalen.

Volledig flexibel

Je kunt je abonnement bij T-Mobile elke maand aanpassen. Dat is handig als je tijdens het afsluiten van je abonnement nog niet weet welke snelheid het beste past bij je gebruik. Je kunt de snelheid maandelijks naar boven of beneden aanpassen om te achterhalen welke snelheid jij het prettigste vindt. Daarnaast kun je jouw tv-abonnement (tijdelijk) aan- of uitzetten, bijvoorbeeld als je langer dan een maand van huis bent en op de kosten wilt letten.

Gratis Eredivisie van ESPN

Goed nieuws, met Internet + TV krijg je gratis ESPN Eredivisie in je basispakket. Op die manier kijk je live naar voetbal uit de Eredivisie als het seizoen straks weer begint. Oók via de TV Anywhere App. Ideaal om onderweg live de wedstrijd van je favoriete club te streamen.

Extra klantvoordeel

Heb je een telefoonabonnement van ons en neem je Internet + TV? Nóg meer goed nieuws! Je krijgt dan korting op je mobiele abonnement. Klantvoordeel noemen we dat. En heb je een telefoonabonnement bij T-Mobile of Tele2? Dan krijg je € 5 korting op je internetabonnement van T-Mobile.

Geen gedoe met overstappen

Overstappen naar een ander netwerk en een andere provider: dat klinkt misschien als een boel gedoe. Niets is minder waar, want wij nemen jou dit hele proces graag uit handen. Zodat jij zonder problemen overstapt naar ons. Om te beginnen bieden we je een gratis overstapservice aan. We helpen je contract op te zeggen bij je huidige provider en stemmen het aan- en afsluiten perfect op elkaar af. Ook als je van een VDSL-netwerk overstapt op ons moderne Glasvezelnetwerk. Onze monteur zorgt er dan zelfs speciaal voor dat je wifi-verbinding thuis optimaal werkt.

Met Internet + TV bepaal jij het

Welke mogelijkheden er met Internet + TV op jouw adres ook zijn, je kunt altijd rekenen op de voordelen hierboven. Programma’s terugkijken, on-demand een film of serie kijken en altijd en overal supersnel internet. Je kunt zelfs makkelijk een mesh-netwerk nemen met WiFi Plus. Zo heb je ook in goed geïsoleerde of grote huizen optimaal bereik. Zelfs op zolder en in de tuin. Perfect om altijd te genieten van al onze voordelen. En dat voor een altijd schappelijke prijs. Welkom Thuis!

Deel dit artikel