T-Mobile blog Founders blog

Populaire zoekopdrachten

wat kost glasvezel aanleggen
Overzicht Thuis

Wat kost Glasvezel aanleggen bij T-Mobile?

30-09-2021 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
30-09-2021 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Het is het snelste en betrouwbaarste internet voor thuis: Glasvezel. Wil jij ook het beste internet, maar twijfel je over de kosten? Weet dan dat de aanleg van glasvezel in je wijk je niets kost. Je betaalt pas als je een Glasvezel abonnement neemt.

Postcodecheck

Binnen een minuut weten of Glasvezel op jouw adres beschikbaar is óf komt? Doe onze postcodecheck.

Je betaalt pas wanneer je Glasvezel gebruikt

Onze partner Open Dutch Fiber legt in je wijk Glasvezel aan. Dat is afgestemd met de gemeente. Je hoeft niets te doen en het kost jou en je buren niets. De glasvezelkabels worden tot aan de erfgrens van je woning aangelegd. Het laatste stukje van de stoep tot in je meterkast leggen we aan wanneer je een abonnement neemt op Glasvezel van T-Mobile. Vanaf dat moment ga je pas voor Glasvezel internet betalen. Net zoals je dat nu doet voor je internetabonnement.

Daarom kost Glasvezel aanleggen jou niets

Het aanleggen van Glasvezel kost je niets vanwege een paar redenen.

Je krijgt niet als enige Glasvezel

Onze partner Open Dutch Fiber sluit meer woningen in je buurt aan op Glasvezel. Dat maakt het relatief betaalbaar om ook jouw woning aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Vaak is alleen het laatste stukje van de wijkcentrale tot je woning nog niet van Glasvezel. Iedereen krijgt een gratis aansluiting. Als je een abonnement afsluit, komt T-Mobile bij je langs om je abonnement te activeren. Dat doen we gratis.

wat kost glasvezel aanleggen t-mobile

Glasvezel is de toekomst

Glasvezel is het beste vaste netwerk dat je thuis kunt krijgen. Het is moderner dan andere netwerken, wat het stabieler maakt. Ook internet je letterlijk met de snelheid van het licht. Glasvezel geeft data door via lichtsignalen. Ook is het tot wel zeventien keer zuiniger en véél sneller dan andere netwerken, die dat met stroomsignalen doen.

Jouw voordeel is dat je met Glasvezel van T-Mobile het snelst mogelijke internet krijgt. Waarbij uploaden even snel gaat als downloaden. Ideaal nu wel duidelijk is dat thuiswerken een blijvertje is. En het is nog milieuvriendelijker ook.

Daarom geloven we dat Glasvezel de toekomst is. En daarom sluiten we samen met Open Dutch Fiber de komende jaren een miljoen huishoudens aan op ons supersnelle netwerk. Zodra je een abonnement neemt, betaal je – net als bij andere netwerken – voor het gebruik van het glasvezelnetwerk. Zo bekostigen we het gratis aansluiten. Tegelijkertijd zorgen we er op die manier voor dat het netwerk optimaal blijft werken en dat je in de toekomst alleen nog maar sneller internet krijgt via Glasvezel.

Glasvezelcheck

Check je postcode en achterhaal in een minuut of Glasvezel op jouw adres beschikbaar is.

Belangrijk: toestemming geven

Wordt je wijk aangesloten op Glasvezel? Dan laten we je dat weten. Het is belangrijk dat je toestemming geeft aan onze partner Open Dutch Fiber. Alleen dan mag je woning aangesloten worden op Glasvezel. Weet je nog niet of je een abonnement op Glasvezel wil afsluiten? Geen probleem. We sluiten je vrijblijvend aan. Je bent dus niet verplicht de aansluiting te gaan gebruiken.

Deel dit artikel