Populaire zoekopdrachten

wat kost glasvezel aanleggen
Overzicht Thuis

Wat kost Glasvezel aanleggen bij T-Mobile?

30-09-2021 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
30-09-2021 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Het is het snelste en betrouwbaarste internet voor thuis. Glasvezel. Wil jij ook het beste internet, maar twijfel je nog vanwege eventuele kosten? Wij nemen die zorgen graag voor je weg.

Wat kost Glasvezel aanleggen bij T-Mobile?

Wij sluiten je woning gratis aan op het glasvezelnetwerk dat we in jouw wijk gaan aanleggen. Het enige dat jij hoeft te doen is toestemming geven. Anders mogen we je woning niet aansluiten op ons glasvezelnetwerk. Van de gemeente hebben we toestemming om jouw straat op Glasvezel aan te sluiten. Jouw toestemming hebben we nodig om een glasvezelkabel van de straat naar je woning te leggen.

Daarom kost Glasvezel aanleggen jou niets

We hebben een paar redenen waarom Glasvezel aanleggen jou niets kost.

We sluiten jou niet als enige aan

We sluiten jouw hele buurt aan op Glasvezel. Dit maakt het voor ons relatief betaalbaar om jouw woning aan te sluiten op ons glasvezelnetwerk. Vaak is alleen het laatste stukje van de wijkkast tot jouw woning dat nog niet. Daarin brengen wij verandering.

wat kost glasvezel aanleggen t-mobile

Nederland snakt naar Glasvezel

Glasvezel is het beste vaste netwerk dat je thuis kunt krijgen. Het is moderner dan andere netwerken, wat het stabieler maakt. Ook internet je letterlijk met de snelheid van het licht. Glasvezel geeft data door via lichtsignalen. Heel wat sneller én zuiniger dan andere netwerken, die dat met stroomsignalen doen.

Jouw voordeel is dat je met Glasvezel van T-Mobile het snelst mogelijke internet krijgt. Waarbij uploaden even snel gaat als downloaden. Ideaal nu wel duidelijk is dat thuiswerken een blijvertje is. En het is nog milieuvriendelijker ook.

Daarom geloven we er heilig in dat mensen staan te popelen om over te stappen. Die sluiten we graag gratis aan. Zodra je een abonnement neemt, betaal je – net als bij andere netwerken – voor het gebruik van het glasvezelnetwerk. Zo bekostigen we het gratis aansluiten. Tegelijkertijd zorgen we er op die manier voor dat het netwerk optimaal blijft werken en dat je in de toekomst alleen nog maar sneller internet krijgt via Glasvezel.

1 miljoen huishoudens aansluiten

Wij vinden dat iedereen toegang verdient tot supersnel en stabiel internet. Daarom sluiten we de komende jaren een miljoen huishoudens aan op ons moderne glasvezelnetwerk. Gratis. Misschien hoort jouw adres daar ook wel bij. Doe hieronder de postcodecheck. Dan achterhaal je binnen een minuut of jouw woning al Glasvezel heeft.

Glasvezelcheck

Check je postcode en achterhaal in een minuut of Glasvezel op jouw adres beschikbaar is.

Blijkt uit de postcodecheck dat jouw woning nog niet is aangesloten? Geef dan je interesse voor Glasvezel door. Dat is slim: zo weten wij welke gebieden het graagst Glasvezel willen. Bovendien hoor je het dan als eerste wanneer jouw woning op de planning komt om te worden aangesloten.

Mijn woning wordt nog niet aangesloten, en nu?

Blijkt uit de postcodecheck dat je nog geen Glasvezel hebt of krijgt? We kunnen ons voorstellen dat dit balen is. In dit blog lees je alles over de mogelijkheden van Glasvezel aanvragen. Wie weet helpt dat je weer een stukje verder.

Deel dit artikel