T-Mobile blog Founders blog
wat kost glasvezel aanleggen
Overzicht Thuis

Wat kost Glasvezel aanleggen bij T-Mobile?

30-09-2021 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
30-09-2021 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Het is het snelste en betrouwbaarste internet voor thuis: Glasvezel. Wil jij ook het beste internet, maar twijfel je over de kosten? Weet dan dat de aanleg van glasvezel in je wijk je niets kost. Je betaalt pas als je een Glasvezel abonnement neemt.

Postcodecheck

Binnen een minuut weten of Glasvezel op jouw adres beschikbaar is óf komt? Doe onze postcodecheck.

Je betaalt pas wanneer je Glasvezel gebruikt

We leggen in je hele wijk glasvezel aan. Dat hebben we met de gemeente afgesproken. Daarvoor hoef je niets te doen en het kost jou en je buren niets. We leggen glasvezel aan tot in je straat. Het laatste stukje van de stoep tot in je meterkast leggen we aan wanneer je een abonnement neemt op Glasvezel van T-Mobile. Vanaf dat moment ga je pas voor glasvezel internet betalen. Net zoals je dat nu doet voor je internetabonnement. De kosten voor de aanleg en onderhoud zitten verwerkt in de abonnementskosten.

Daarom kost Glasvezel aanleggen jou niets

Het aanleggen van Glasvezel kost je niets vanwege een paar redenen.

We sluiten je niet als enige aan

We sluiten meer woningen in je buurt aan op Glasvezel. Dit maakt het voor ons relatief betaalbaar om ook jouw woning aan te sluiten op ons glasvezelnetwerk. Vaak is alleen het laatste stukje van de wijkkast tot je woning dat nog niet. Daarin brengen wij verandering.

wat kost glasvezel aanleggen t-mobile

Glasvezel is de toekomst

Glasvezel is het beste vaste netwerk dat je thuis kunt krijgen. Het is moderner dan andere netwerken, wat het stabieler maakt. Ook internet je letterlijk met de snelheid van het licht. Glasvezel geeft data door via lichtsignalen. Ook is het tot wel zeventien keer zuiniger en véél sneller dan andere netwerken, die dat met stroomsignalen doen.

Jouw voordeel is dat je met Glasvezel van T-Mobile het snelst mogelijke internet krijgt. Waarbij uploaden even snel gaat als downloaden. Ideaal nu wel duidelijk is dat thuiswerken een blijvertje is. En het is nog milieuvriendelijker ook.

Daarom geloven we dat Glasvezel de toekomst is. En daarom sluiten we de komende jaren een miljoen huishoudens aan op dit supersnelle netwerk. Gratis. Zodra je een abonnement neemt, betaal je – net als bij andere netwerken – voor het gebruik van het glasvezelnetwerk. Zo bekostigen we het gratis aansluiten. Tegelijkertijd zorgen we er op die manier voor dat het netwerk optimaal blijft werken en dat je in de toekomst alleen nog maar sneller internet krijgt via Glasvezel.

Glasvezelcheck

Check je postcode en achterhaal in een minuut of Glasvezel op jouw adres beschikbaar is.

Belangrijk: toestemming geven

Sluiten we je buurt aan op Glasvezel? Dan laten we je dat weten. Het is dan belangrijk dat je toestemming geeft. Alleen dan mogen we je woning aansluiten op Glasvezel. En weet: we sluiten je gratis aan. Weet je nog niet of je zelf wel Glasvezel wil? Geen probleem. We sluiten je vrijblijvend aan. Je bent dus niet verplicht de aansluiting te gaan gebruiken.

Deel dit artikel