T-Mobile blog Founders blog
Overzicht Geen categorie

We challenged. We won. Voor onze klanten en héél Nederland

20-04-2017 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
20-04-2017 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

We challenged. We won. Voor onze klanten en voor héél Nederland. Vanaf nu mag je UNLIMITED datavrij muziek blijven streamen via ons 4G-netwerk. Niet alleen van ons, maar ook van de rechter!

We challenged. We won

Op donderdag 20 april heeft de rechtbank van Rotterdam geoordeeld dat de Nederlandse wet in strijd is met de Europese wet- en regelgeving. De uitspraak is een overwinning voor de klanten van T-Mobile; zij kunnen met Datavrije Muziek UNLIMITED muziek blijven streamen over het 4G-netwerk, zonder dat dit MB’s kost.

Wat is Datavrije Muziek

Datavrije Muziek is een aanvullende dienst op abonnementen van T-Mobile waarmee je muziek kunt streamen via de aangesloten muziekstreamingdiensten in Nederland, zonder dat het je MB’s kost. Als eerste en enige én op het best geteste netwerk van Nederland. De aangesloten muziekstreamingdiensten zijn o.a. Spotify, Tidal, Napster en Deezer. Ook het downloaden van muziek valt binnen Datavrije Muziek. Luister jij veel naar muziek? Dan is Datavrije Muziek écht iets voor jou. 😉

Datavrije Muziek is standaard beschikbaar bij Go Up en een Stel Samen & Stel Bij-abonnement met een internetbundel van 6 GB of hoger. Lees meer op onze website.

Heb je een vraag? Via ons Forum beantwoorden we graag je vragen of praat gezellig mee!

Deel dit artikel