Populaire zoekopdrachten

t-mobile-default
Overzicht Entertainment

Met deze wearable kun je Pokémon Go spelen zonder smartphone

08-09-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
08-09-2016 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Gisteren maakte Niantic, de ontwikkelaar van Pokémon Go, bekend dat het spelletje sinds de lancering al meer dan 500 miljoen keer is gedownload. Grote kans dat jij ook eventjes een kijkje hebt genomen. Wellicht ben je er al helemaal op uitgekeken, maar misschien struin jij nog steeds door de straten met je ogen gefixeerd op je smartphone, klaar voor elke Pokémon die je pad kruist.

Dat turen naar je scherm kan vanaf over twee weken wel eens afgelopen zijn. Dan brengt Nintendo namelijk een armband op de markt die het werk voor je kan overnemen: de Pokémon Go Plus. Daarmee wordt het mogelijk om zonder je smartphone Pokémon te vangen. Zo kun je dus lekker van je omgeving blijven genieten én het spelletje blijven spelen.

De armband gaat trillen als je bij een Pokéstop bent en je kunt dan op een knopje drukken om de voorwerpen te verzamelen. Als een Pokémon verschijnt gaat de armband licht geven en het is met een druk op de knop ook mogelijk om ‘m gelijk te vangen.

Nintendo heeft bekendgemaakt dat de Pokémon Go Plus op 16 september in ‘de meeste landen’ beschikbaar wordt. Welke landen buiten de boot vallen zegt het bedrijf niet, maar we gaan er vanuit dat Europa gewoon op de lijst staat.

Daarnaast wordt Pokémon Go binnenkort ook beschikbaar gemaakt voor de Apple Watch.

pokemongoarmband

Deel dit artikel