T-Mobile blog Founders blog
Overzicht Geen categorie

Wakker worden! 6 wekker apps

22-12-2015 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
22-12-2015 Leestijd: 1 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Buiten is het nog donker, maar ik moet uit bed. Helaas bestaan er nog geen apps die me doen ontwaken met een ontbijt op bed, inclusief verse jus, dus zal ik het met deze apps moeten doen. Word wakker met mijn wekker-app-tips!

Morning Man

“I was dreaming of you last night” hoor ik een man met een heerlijk Brits accent in mijn oor fluisteren. Als ik mijn ogen open, zie ik dat het mijn Morning Man app is. Kleine tegenvaller.
Deze app wekt me met de meest romantische uitspraken, uitgesproken door mannen met de fijnste accenten. Dat is wakker worden met een glimlach op m’n gezicht.

Download Morning Man gratis voor iPhone

Sleep Better

Gewekt worden op het perfecte moment, dat belooft Sleep Better. Dat betekent dat je niet abrupt wordt gewekt uit je diepe slaap, maar dat de Sleep Better aanvoelt wanneer je licht slaapt. Je beweegt dan meer, en dat voelt je telefoon. Precies op het juiste moment word je wakker gemaakt.
De app is fijn in gebruik en ik krijg veel inzicht in mijn slaapritmes. Ook zie ik wat mijn slaap beïnvloedt: sporten, cafeïne, alcohol of zelfs de stand van de maan.

Download Sleep Better gratis voor Android of iPhone

https://www.youtube.com/watch?v=3E24XCQC7hc

Sleep Cycle

Net als de vorige app voelt deze wekker aan wat het beste moment is om jou voorzichtig uit je slaap te halen. Sterker nog: het wekmoment is zo goed getimed en voelt dus zo natuurlijk, dat ik wel eens denk dat ik op dat moment zonder wekker ook rustig wakker zou worden. Met deze app word ik altijd uitgerust wakker!

Download Sleep Cycle voor Android (€0,99) of iPhone (€1,99)

sleep-cy

Wake

Deze app is prachtig in zijn eenvoudige en dus schitterende ontwerp. Er is geen knop in te vinden. Dit betekent niet dat er concessies zijn gedaan op de functies. De functies bedien je door te swipen en zijn heel intuïtief aan te passen. Om te snoozen houd je je hand op de telefoon, niet op een speciale toets. Om de wekker uit te zetten, draai je je telefoon gewoon om. Zo simpel is het.

Download Wake gratis voor iPhone

Uniqlo Wake Up

Een vrouwenstem wekt je zachtjes wanneer ze de tijd noemt en meteen vertelt wat voor weer het is. Daar is de muziek op aangepast. Uniqlo is een minimalistische app die ook bijhoudt hoeveel slaap je dit jaar al hebt gehad. Een nadeel is dat je de app niet mag sluiten.

Download Uniqlo Wake Up gratis voor Android of iPhone

https://www.youtube.com/watch?v=9kQCeAxe_aI

Google’s Klok

Google staat bekend om zijn simpel ogende, maar perfect werkende apps. Zo ook deze Klok. Deze mensen kunnen hun geluk niet op: deze app is meer dan een wekker. Het is ook een stopwatch, timer en wereldklok.

Download Klok gratis voor Android

google-klok

Als het je nu nog lukt om je te verslapen, vind ik dat heel knap van je. Met deze wekker-apps sta je zonder slecht humeur op. Toch nog een slechte bui? Bekijk onderweg naar school, studie of werk dan deze 10 grappigste video’s. Fijne dag nog!

 

Beeld: Loren Kerns via Flickr

Deel dit artikel