Populaire zoekopdrachten

Overzicht Innovatie

Werken bij T-Mobile als Risk Officer: Risico’s, Security & Crisismanagement

26-11-2019 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel
26-11-2019 Leestijd: 1 min. Deel dit artikel

Een risico nemen is zoals een uitdaging aangaan. Iets wat je eigenlijk niet durft en waarvan je weet dat er grote gevolgen kunnen zijn. Zoals parachutespringen of hangend aan een elastiek naar beneden zeilen. Security. Stoere mannen en vrouwen die met arendsogen alles in de gaten houden. Het instellen van laserstralen waar niemand, ook Tom Cruise niet, doorheen kan. Crisismanagement. De redder in nood. De prins op het witte paard. When all hope is lost you can call Supergirl.

Ben je als ondernemer benieuwd naar de laatste innovaties op het gebied van productiviteit, technologie, groei en connectiviteit? Check dan Founders, onze zakelijke blog!

Ook binnen T-Mobile hebben wij zo’n supergirl: Monique

“Als Risk Officer ben je een vraagbaak voor alles rondom security en risico’s. T-Mobile is een challenger, en we gaan risico’s niet uit de weg, maar we zijn wel altijd zorgvuldig. Key is om te weten welk risico we accepteren, welk risico niet en waarom. Die besluiten moeten we goed documenteren en indien nodig updaten.” Ja – dat geldt ook voor de parachutespringende, bungee jumpende, kite survende adreline junkies die hier werken. Vooral wanneer je zoals T-Mobile verantwoordelijk bent voor het beste netwerk en miljoenen klanten die hier dagelijks intensief gebruik van maken. Een kantoorpand waar honderden collega’s in werken en zich veilig moeten voelen. Het kan voorkomen dat het even niet gaat zoals je dit georganiseerd hebt.

“ Dat soort situaties vragen om een compact en well trained Crisis Core team. Met het core team bereidt T-Mobile zich voor op uitzonderlijke situaties – when all things fail.”

Durf jij met het core crisisteam deze verantwoordelijkheid te nemen?

Als Risk Officer heb je dit lef nodig. Je moet unlimited betrokken zijn, afwegingen kunnen maken en beslissingen durven nemen.

Werken als Risk Officer bij T-Mobile is hierdoor misschien nog wel spannender dan werken bij Defensie. Durf jij het aan?

Deel dit artikel