T-Mobile blog Founders blog

Populaire zoekopdrachten

Zo kijk je Wie is de Mol 2023 wie is de mol 2023
Overzicht Thuis

Zo kijk je Wie is de Mol 2023

02-01-2023 Leestijd: 4 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
02-01-2023 Leestijd: 4 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Het is al vele jaren een kijkcijferkanon: Wie is de Mol? Binnenkort kun je wekelijks gaan genieten van Wie is de Mol 2023. Maak kennis met de Wie is de Mol kandidaten, in welk land Wie is de Mol 2023 is opgenomen en belangrijk: hoe je Wie is de Mol 2023 kijkt.

Wanneer begint Wie is de Mol 2023?

Wie is de Mol 2023 begint op 7 januari 2023. Het wordt door AVRO TROS uitgezonden op NPO 1. Elke zaterdagavond kun je rond 20.30 uur kijken naar een nieuwe aflevering. Heb je een TV abonnement bij T-Mobile? Dan kun je gratis Wie is de Mol 2023 kijken met de TV Anywhere app. Met deze app kijk je live naar de zenders uit je zenderpakket. Zo kun je de nieuwe aflevering altijd zien. Heb je deze gemist? Via dezelfde app kun je de aflevering na de uitzending makkelijk terugkijken.

En als je een Unlimited abonnement hebt, kan dat echt overal. Je hoeft je geen zorgen te maken over je datagebruik. Als je buiten de deur bent, ben je altijd vanaf het eerste moment op de hoogte van de verschillende opdrachten en de mol-acties.

wie is de mol 2023

Wie zijn de deelnemers van Wie is de Mol 2023?

In elk seizoen zijn er tien deelnemers. Zo ook in Wie is de Mol 2023. Wie deze Wie is de Mol kandidaten zijn, lees je hieronder.

Anke de Jong

Anke de Jong is 35 jaar en is de hoofdredacteur van ELLE Nederland. Ze schuift regelmatig aan bij RTL Boulevard als de vaste modedeskundige. Daarvoor was ze jarenlang de hoofdredacteur van Glamour.

Annick Boer

Annick Boer is 51 jaar en is actrice en cabaretière. Ze staat bekend om haar vele typetjes. Zo heb je haar wellicht gezien in de TV-Kantine en Kopspijkers. Ook staat ze regelmatig op het toneel. Zo draait ze dit jaar in het toneelstuk ‘Familiespel’.

Daniël Verlaan

Daniël Verlaan is 33 jaar en onderzoeksjournalist bij RTL Nieuws. Daarvoor heeft hij jarenlang gewerkt als tech journalist. Hij houdt zich bezig met verhalen over cybercrime, hacking en het dark web. Hij is ook de auteur van het boek ‘Ik weet je wachtwoord’. Dat is ook de naam van zijn podcast en een documentaire-serie op Videoland.

Froukje de Both

Froukje de Both is 50 jaar en al meer dan twintig jaar een bekend gezicht op televisie. Ze heeft in series gespeeld en verschillende programma’s gepresenteerd. Ze is nu dagelijks te zien op RTL 4 met ‘Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven. Ook is ze actief als een life en confidence coach, waarmee ze mensen helpt hun doelen te bereiken.

Jurre Geluk

Jurre Geluk is dertig jaar en presentator bij BNN VARA. Daar heeft hij programma’s als ‘Steken en Prikken’, ‘Spuiten en Slikken’ en ‘Je Zal Het Maar Hebben’ gepresenteerd. Ook deed hij onder andere de presentatie van ‘De Sekskliniek’. Hij is afgestudeerd aan de musicalopleiding Lucia Marthas, Institute for Performing Arts.

Nabil Aoulad Ayad

Nabil Aoulad Ayad is 38 jaar en acteur. Maar hij begon zijn carrière als beatboxer, waarmee hij in 2006 Nederlands kampioen beatboxing werd. Ook is hij cabaretier en trad hij op in de improvisatieshow ‘Alpacas’. Dat is weer de spirituele opvolger van ‘De Lama’s’. Recent was hij nog te zien in de film ‘Marokkaanse Bruiloft’.

Ranomi Kromowidjojo

Ranomi Kromowidjojo is 32 jaar en drievoudig Olympisch zwemkampioen. In 2022 stopte ze met haar sport. Ze is groot liefhebber van Wie is de Mol. Tijdens haar huwelijksreis met Olympisch kampioen Ferry Weertman ging ze naar de staat Oregon in de Verenigde Staten. Dat is de plek waar het zeventiende seizoen werd opgenomen.

Sander de Kramer

Sander de Kramer is 49 jaar en presentator bij KRO-NCRV. Hij presenteert verschillende programma’s zoals ‘Keuringsdienst van Waarde’, ‘De Rekenkamer’ en ‘Het gevoel van de Vierdaagse’. Ook was hij de hoofdredacteur van de daklozenkrant en schreef hij vier boeken. Hij schrijft verder sinds 2002 columns in De Telegraaf.

Sarah Janneh

Sarah Janneh is 28 jaar en zangeres en actrice. Ze is één van de vaste gezichten van ‘Het Klokhuis’. In 2016 studeerde ze af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Ze speelde in verschillende musicals en films, zoals ‘Tropenjaren’ en ‘Soof 3’.

Soy Kroon

Soy Kroon is 27 jaar en acteur, presentator en zanger. Als zanger speelde hij de rol van de jongste Jezus ooit in ‘The Passion’. Ook speelde hij in verschillende films als ‘Costa de film’ en ‘Hoogvliegers’. Ook speelde hij in diverse musicals en presenteert hij voor AVRO TROS programma’s als ‘De Faker’ en ‘Hoogvliegers’.

Het nieuwe seizoen in Zuid-Afrika

Wie is de Mol 2023 speelt zich af in Zuid-Afrika. In dit prachtige land gaan de kandidaten op zoek naar de vraag wie de dubbelrol speelt. De provincie West-Kaap staat centraal. In het nieuwe seizoen wordt de stad Kaapstad aangedaan, maar ook de bergen van Tulbagh Vallei, de halfwoestijn Karoo en de kustplaats Wildernis.

Speel zelf ook mee

Zoals elk jaar kun je tijdens Wie is de Mol 2023 zelf meespelen met de App. Deze download je gratis uit de App Store voor je iPhone of je Samsung telefoon. Het is makkelijk om daar een poule aan te maken met vrienden, familie en collega’s. Wekelijks kun je dan bepalen welke deelnemer volgens jou De Mol is. Ook krijg je elke week een testvraag uit de aflevering om extra punten te verdienen.

Ook kun je via de app makkelijk je verdenkingen delen. Die komen dan misschien voorbij in Moltalk, dat elke week na Wie is de Mol 2023 wordt uitgezonden. Veel succes en plezier!

App image
AVROTROS Wie is de Mol?
Rating starRating starRating starRating starRating star

De Wie is de Mol? app is een spel waarbij je punten inzet op de door jou verdachte kandidaten …

Download deze app hier

Deel dit artikel