T-Mobile blog Founders blog
wifi verbeteren snelle wifi plus
Overzicht Thuis

Wifi verbeteren? Zo heb je overal in huis snelle wifi

28-08-2020 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
28-08-2020 Leestijd: 2 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Veel mensen hebben het wel: een plek in huis waar de wifi net niet lekker werkt. Onhandig, zeker als uitgerekend je slaapkamer of thuiskantoor op zolder geen goede wifi heeft. In bed een film streamen of thuiswerken is dan een stuk lastiger. Het antwoord op een onstabiele wifiverbinding? Wifi Plus van T-Mobile.

Wat is Wifi Plus?

Wifi Plus is net dat beetje meer voor je wifiverbinding van T-Mobile. Deze wifi versterker verbetert je wifi en maakt thuis een einde aan een haperende verbinding en wifiloze zones. Met Wifi Plus breid je het wifinetwerk namelijk uit met één of meerdere Wifi-punten. En nee, daarvoor hoef je geen gaten te boren of kabels te trekken.

Wifi verbeteren met Wifi Plus

Met Wifi Plus van T-Mobile breid je het wifinetwerk uit met draadloze Wifi-punten. Hier kun je op rekenen.

Makkelijk draadloos te installeren

De Wifi-punten die je met Wifi Plus installeert zijn draadloos. Geen gedoe dus met het trekken van kabels en boren van gaten. Je steekt het Wifi-punt in een stopcontact. Daarna druk je op zowel het Wifi-punt als je modem op de WPS-knop om ze met elkaar te verbinden.

Optimaal bereik

Een Wifi-punt van Wifi Plus vergroot het bereik van je draadloze internetverbinding. Zo heb je wél op zolder of achterin de tuin optimaal bereik en kun je zonder haperen streamen, browsen en gamen.

Bandsteering

Wifi Plus gebruikt bandsteering. Met deze technologie schakelt het verbonden apparaat automatisch naar de wifi-frequentie die het snelste is. De wifi-verbinding wordt zo gelijkmatiger belast en dat zorgt voor stabieler internet voor meer apparaten.

Makkelijk Wifi-punten toevoegen

Je kunt een Wifi-punt van Wifi Plus overal in huis toevoegen. Zolang er maar een stopcontact is. Woon je groot of is je woning zeer goed geïsoleerd? Dan kun je zelfs een tweede Wifi-punt toevoegen. Zo gebeurd.

Andere manieren om je wifi te verbeteren

Ben je handig met computers en hou je van een uitdaging? Je kunt ook op andere manieren je wifi verbeteren. Meestal vergroot je hiermee echter niet het bereik van je wifiverbinding. Daarvoor blijven de Wifi-punten van Wifi Plus de beste keuze. Op deze pagina lees je alles over het versterken van je wifi-signaal. Tipje van de sluier: het verplaatsen van je modem en veranderen van wifi-kanaal verricht vaak al wonderen. Ga naar de pagina om te lezen hoe je dat doet!

wifi plus wifi verbeteren t-mobile thuis

Ook overal in huis snelle wifi met Wifi Plus?

Met de Wifi-punten van Wifi Plus heb je overal in huis snelle wifi. Van de kelder tot zolder en van de garage tot het tuinhuisje achter in de tuin. Voor € 2,50 per maand heb je al een Wifi-punt van Wifi Plus. Heb je al T-Mobile? Bestel Wifi Plus nu in My T-Mobile en probeer het een maand gratis. Zo kun je gratis zelf ervaren dat het écht goed en makkelijk werkt. Ben je toch niet tevreden, dan kun je het Wifi-punt kosteloos terugsturen.

Succes met het verbeteren van je wifi!

Deel dit artikel