T-Mobile blog Founders blog
World League Live! Soccer
Overzicht Entertainment

Speel World League Live! met het FC Utrecht-team

21-10-2022 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel
21-10-2022 Leestijd: 3 min. Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Op je telefoon een potje voetballen tegen je vrienden? Met ook nog eens de spelers van FC Utrecht in je team? Het kan! Met het razend populaire World League Live! Soccer. En het leuke is: tijdens het gamen kan je elkaar ook nog eens zien. Dat is nog eens alles uit 5G en je abonnement halen.

World League Live!

World League Live! Soccer is het állerleukste voetbalspelletje voor op je telefoon. Voor jong én oud. Je speelt vier tegen vier en je kunt elkaar tijdens het gamen ook nog eens zien. Met onze speciale versie van de game heb je allerlei toffe Augmented Reality mogelijkheden. Zoals een FC Utrecht logo op je wang laten tonen of de Nederlandse vlag. Dat is nog eens goed gebruikmaken van ons supersnelle 5G netwerk. Ook kun je door goed te spelen op het leaderboard verschijnen. Word de beste speler in de game!

World League Live! Soccer 2022

Drie voordelen van de game

World League Live! Soccer is een leuke game. Dit zijn de drie grote voordelen van de game.

Gratis

World League Live! Soccer is een game die je gratis kunt downloaden en kunt gamen. Vind je de game tof? Dan is het net wat makkelijker om vrienden uit te nodigen. Zonder iets te investeren kunnen ze losgaan met de game. Omdat je hem op de telefoon speelt, kun je altijd en overal gratis gamen.

Geïntegreerde videochat en streaming

Sharing is caring, toch? World League Live! Soccer maakt gebruik van een geïntegreerde videochat en streaming mogelijkheid. Daardoor is het makkelijk om jouw prestaties in de game wereldwijd te delen via Twitch, Instagram, YouTube en meer. Zo kun je duizenden gamers bereiken met jouw prestaties!

Mixed reality metaverse

Met World League Live! Soccer ben je klaar voor de toekomst. De game geeft je de mogelijkheid om NFT’s te scoren door te spelen en te streamen. Die kun je dan weer online verhandelen.

De FC Utrecht (in-game) shop

In World League Live! Soccer vind je een speciale FC Utrecht (in-game) shop. Daar kun je je favoriete FC Utrecht spelers kopen en in je eigen team gebruiken. Ook is het mogelijk om speciale merchandise vanuit de shop aan te schaffen.

Overal gamen, wanneer je maar wilt

Met ons 5G-netwerk ben je altijd en overal online. Perfect om op je smartphone, bijvoorbeeld je telefoon van OPPO, wanneer je maar wilt World League Live! Soccer te spelen. Tegen je vrienden, familie of wildvreemden. Wij hebben nu een mooie extra voor je: je kunt spelen met de spelers van FC Utrecht. Van ons, trotse sponsor, aan jou: trotse supporter.

Neem jij het straks op tegen je favoriete FC Utrecht speler?

Zonder te haperen via 5G gamen met World League Live! Soccer. Waarbij je elkaar live ziet tijdens het spelen. Met een heleboel AR-mogelijkheden om het spelen nóg leuker te maken. Kan het nog mooier? Ja!

Elke maand kun je het in World League Live! Soccer opnemen tegen een FC Utrecht Star. Dat kan een speler uit het eerste zijn, een oud-voetballer of eSporter. Durf jij het aan om je skills te tonen tegen de helden van je favoriete club?

Zo speel je World League Live!

We snappen het als je in de startblokken staat om met het FC Utrecht team World League Live! Soccer te spelen. Download de app op je Android telefoon of iPhone en maak een account aan. Daarna kun je kiezen om met het FC Utrecht team te spelen. Laat jouw skills zien en wordt de beste op het digitale speelveld.

App image
World League Live! Soccer
Rating starRating starRating starRating starRating star

Social Online Multiplayer fast-paced soccer game: Videochat with your friends!

Download deze app hier

Blijf op de hoogte

Via de FC Utrecht kanalen blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de game. Wil je weten wanneer jouw favoriete speler klaar zit voor een potje digitaal voetbal? Volg dan zeker de kanalen van FC Utrecht. Ook vind je hier de mooiste beelden van World League Live! Soccer, zoals mooie goals, geweldige acties en andere hoogtepunten.

World League Live! Soccer is het eerste initiatief binnen het nieuwe Innovatieplatform van FC Utrecht, waar T-Mobile onderdeel van is. De voetbalclub werkt verder samen met kennisinstellingen, overheid, corporates en start-ups om verder door te ontwikkelen.

Deel dit artikel