T-Mobile houdt mensen met elkaar verbonden

Onze winkels zijn weer volledig geopend. Hieronder staan een aantal richtlijnen waarmee we het bezoek aan de T-Mobile Shop voor iedereen prettig en veilig houden.

Bij verkoudheidsklachten zoals niezen, hoesten, keelpijn, loopneus, enzovoorts kunnen we je helaas niet in de winkel helpen. In dit geval helpen we je graag online verder.

Bij de ingang van iedere winkel staat desinfecterende handgel. Het is niet verplicht om dit te gebruiken, maar we raden het wel aan. Ook voor het dragen van mondkapjes geldt: moet niet, maar mag natuurlijk wel als jij je er prettiger bij voelt. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Graag houden we gepaste afstand van elkaar. Bij de balie geven we dit aan met vloerstickers waar je op mag plaatsnemen. Tot slot kun je nog even alleen met pin betalen. Als we met dit met elkaar zo goed mogelijk navolgen, kan iedereen met een gerust hart bij ons terecht.

Betrouwbare service

Onze T-Mobile Shops zijn volledig geopend zoals je van ons gewend bent. Je hoeft geen afspraak meer te maken en kunt zo de winkel binnenlopen. Natuurlijk staat de veiligheid van onze klanten, medewerkers en bezorgers nog altijd voorop. We vragen je daarom om de bovenstaande richtlijnen te volgen. Heb je een vraag? Vind je antwoord online of via onze Klantenservice.​

Winkels

Je bent van harte welkom voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen, met of zonder afspraak.

Vind hier de T-Mobile Shop bij jou in de buurt. Lees hier de veelgestelde vragen voor je bezoek aan de winkel.

Service

In onze winkels staan we ook klaar voor al je servicevragen. Je kunt dus terecht voor het ophalen van een bestelling, reparatieverzoeken of bijvoorbeeld een simswap. Dat kan met of zonder afspraak.

Klantenservice

We doen er alles aan de service te blijven verlenen die je gewend bent. Maar door de drukte rond corona kan het voorkomen dat je langer moet wachten om een van onze medewerkers te spreken.

Monteurs

Klanten kunnen nog steeds bij ons terecht voor installatie en service aan huis. Om klanten en bezorgers te beschermen, houden de bezorgers van T-Mobile zich strikt aan de maatregelen van het RIVM. Bij vragen bieden we ook telefonische hulp op afstand.​

Stabiel netwerk

We hebben te maken met een unieke situatie in Nederland die zorgt voor ongebruikelijke drukte op het netwerk. T-Mobile zag niet alleen een forse toename in het mobiele belverkeer omdat er meer en langer wordt gebeld, maar ook een stijging in het internetverkeer, doordat klanten vanuit huis aan het werk zijn, online school volgen en in hun vrije tijd films streamen. Het netwerk van T-Mobile wordt continu verbeterd en is in staat om deze drukte op te vangen.​
Stabiel Netwerk T-Mobile
Stabiel Netwerk T-Mobile 2

Het is belangrijker dan ooit dat ons netwerk stabiel blijft. We monitoren ons netwerk dan ook zorgvuldig en nemen maatregelen om de capaciteit en de stabiliteit te waarborgen. We doen ons uiterste best om piekbelasting goed op te vangen en te waarborgen, zodat vitale organisaties zoals ziekenhuizen en transportbedrijven met elkaar kunnen blijven communiceren. Ook helpen we onze klanten in contact te blijven met familie, vrienden, collega’s en onderwijsinstanties.

Zelf regelen op My T-Mobile

Heb je een vraag over je abonnement? Of wil je je gegevens inzien? Je kunt heel veel zelf regelen in My T-Mobile. Log in op je persoonlijke omgeving en pas het makkelijk zelf aan.

Veelgestelde vragen

Algemeen

 • Op onze website vind je antwoord op veel vragen. Staat het antwoord er niet bij? Je kunt je vraag stellen aan de Community of via de chat.

  We zijn hier bereikbaar.

 • Binnen T-Mobile zijn verschillende afdelingen. Daarom hebben we ook verschillende telefoonnummers.

  Door de huidige omstandigheden en de maatregelen van het kabinet is de bezetting van onze Klantenservice momenteel lager dan normaal. Het kan voorkomen dat je langer moet wachten om een van onze medewerkers te spreken. We rekenen op je begrip. Onze excuses voor het ongemak!

  Het telefoonnummer 06 1409 4100 is ook van T-Mobile. We bellen met dit nummer als we je een aanbod willen doen. Je kan ons niet bereiken op dit nummer, gebruik daarvoor een van bovenstaande nummers.

 • Uiteraard! Een nieuw abonnement sluit je eenvoudig af via onze webshop. Je kunt natuurlijk ook naar een T-Mobile winkel bij jou in de buurt, met of zonder afspraak.

 • Op onze website vind je antwoord op veel vragen. Staat het antwoord er niet bij? Je kunt je vraag stellen aan de Community of via de chat. Bellen kan natuurlijk ook.

  Door de huidige omstandigheden en de maatregelen van het kabinet is de bezetting van onze Klantenservice momenteel lager dan normaal. Het kan voorkomen dat je langer moet wachten om een van onze medewerkers te spreken. We rekenen op je begrip. Onze excuses voor het ongemak!

  We zijn hier bereikbaar.

Winkels

 • Via deze pagina vind je een winkel bij jou in de buurt. Daar kun je vervolgens op twee manieren een afspraak maken:

  • Bel direct de winkel op het vermelde telefoonnummer. Dit nummer is alleen bedoeld voor het maken van afspraken. We kunnen je hier telefonisch helaas niet helpen bij vragen, maar in de winkel doen we dat uiteraard graag.
  • Vul het bel-me-terug formulier in. Een winkelmedewerker belt je zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen een werkdag, terug voor het maken van een afspraak.
 • Je kunt bij ons langskomen om een abonnement af te sluiten, een telefoon uit te proberen of je servicevraag te stellen. Maar natuurlijk kun je ook nog steeds online bestellingen bij ons afhalen.

   

 • Kom niet langs als je last hebt van verkhoudheidsklachten als niezen, hoesten, keelpijn, loopneus, enzovoorts. Graag houden we gepaste afstand. Bij de balie geven we dit aan met vloerstickers waar je op mag plaatsnemen. Je kunt alleen met pin betalen, het liefst natuurlijk contactloos.

  Bij de ingang van de winkel is deinfecterende handgel beschikbaar, maar het is niet verplicht om dit te gebruiken. Onze medewerkers dragen mondkapjes. Voor klanten is dit niet verplicht, maar het mag natuurlijk wel.

 • Ja, ook voor reparatieverzoeken kun je terecht in onze winkels. Dit kan zonder afspraak. Een andere optie is om de reparatie online aan te melden, zodat een winkelbezoek niet nodig is.

  Tip: bereid een reparatie voor door alvast een back-up van je bestanden te maken.

 • Na het online of telefonisch plaatsen van je bestelling, ontvang je een bevestigingsmail. Een winkelmedewerker neemt contact met je op, om een afspraak met je te maken in een passend tijdslot voor het ophalen van je bestelling.​

 • Wij vragen aan de klant om de winkel niet te bezoeken bij verkoudheidsklachten. Toch iemand verkouden? Dan weigert de medewerker te helpen en verwijzen we de klant naar onze online servicekanalen of de Klantenservice.

 • Dit is aangegeven met stippen op de vloer.

 • Met contant geld kunnen we je helaas niet helpen. In de winkels accepteren wij op dit moment alleen betalingen met een pinpas of Apple Pay. Iedere klant bij T-Mobile heeft ooit klant moeten worden door legitimatie met pin en een 1 cent pinbetaling. Daarom verwachten we hier geen problemen.​

Bestelling & reparatie

 • Na het online of telefonisch plaatsen van je bestelling, ontvang je een bevestigingsmail. Een winkelmedewerker neemt contact met je op, om een afspraak met je te maken in een passend tijdslot voor het ophalen van je bestelling.​

 • Jazeker, je bestelling wordt gewoon thuisbezorgd.

  Heb je gekozen voor een Sim Only abonnement? Dan wordt je simkaart bezorgd door PostNL, dat gaat via de brievenbus.

  Heb je gekozen voor een abonnement met telefoon? Dan wordt je bestelling bezorgd door AMP. Om onze klanten tegemoet te komen in deze lastige tijd, is de bezorging gratis. De veiligheid van onze klanten, onze medewerkers en de bezorgers van AMP staat voorop. Daarom worden de volgende maatregelen strikt nageleefd:

  • De bezorgers houden afstand bij het afleveren van je bestelling.
  • Er wordt geen contant geld meer aangenomen.
  • Er kan alleen contactloos betaald worden, dus ook het pinnen van 1 cent ter controle.
  • Je ID-bewijs hoef je niet meer te overhandigen, graag neerleggen.
  • Er is geen handtekening nodig voor ontvangst, er wordt alleen nog getekend door de bezorger.

  Houd rekening met eventuele andere leveringstijden dan gebruikelijk. Door de maatregelen rond corona hebben de bezorgers van AMP en PostNL het drukker dan normaal. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om bij het plaatsen van je bestelling een tijdsvak te kiezen. Je bestelling wordt tussen 8:30 en 18:00 uur bezorgd. Rond 21:30 op de avond ervoor krijg je een bevestiging met een 2-uurs tijdsvak.

 • Jazeker. De veiligheid van onze klanten, onze medewerkers en onze bezorgers staat voorop. Daarom worden de volgende maatregelen strikt nageleefd:

  • De bezorgers houden afstand bij het afleveren van je bestelling.
  • Je ID-bewijs hoef je niet meer te overhandigen, graag neerleggen.
  • Er is geen handtekening nodig voor ontvangst, er wordt alleen nog getekend door de bezorger.

  Houd rekening met eventuele andere leveringstijden dan gebruikelijk. Door de maatregelen rond corona hebben de bezorgers van PostNL het drukker dan normaal. Lees hierover alvast meer op de website van PostNL en houd je mail in de gaten.

 • T-Mobile houdt zich strikt aan de maatregelen van het RIVM. Dit geldt ook voor onze monteurs die bij onze klanten op bezoek gaan.

  Voor elk bezoek voor T-Mobile Thuis zal een Guidion monteur:

  1. Telefonisch contact opnemen en bespreken of het bezoek door kan gaan. Wil je liever geen monteur op bezoek? Verzet dan de afspraak.

  2. Langskomen als je niet kunt internetten, tv-kijken of vast bellen. Kun je het telefonisch oplossen? Dan hoeft de monteur niet meer langs te komen.

  3. Als je wel kunt internetten, tv-kijken of vast bellen maar hier (lichte) problemen mee ervaart, dan helpt de monteur alleen telefonisch. Verder houdt de monteur zich aan deze regels:

  • Monteurs zullen vanzelfsprekend geen handen schudden en zich aan overige hygiënerichtlijnen houden.
  • Monteurs die (neus)verkouden zijn of milde klachten hebben die enigszins kunnen duiden op het coronavirus moeten thuisblijven en mogen dus geen klanten bezoeken.
  • Monteurs worden dringend verzocht om een mondkapje te dragen tijdens een bezoek. De monteur staat hierin vrij om een eigen keuze te maken. Draagt de monteur geen mondkapje, maar heb je liever dat er wel een mondkapje gedragen wordt in je woning? Dan zal de monteur dat zeker doen. Alle monteurs zijn verplicht om een mondkapje bij zich te hebben in de auto.

  We vinden het belangrijk dat we juist nu alle klanten kunnen blijven voorzien van werkend internet. Bezoeken van monteurs bij onze klanten vinden alleen plaats als zowel de monteur als de klant instemt met het bezoek. Anders wordt de afspraak in goed overleg verzet.

  Wil je liever geen monteur op bezoek? Neem dan contact op met Guidion om je afspraak te verzetten. Je kunt de status van je bestelling volgen in My T-Mobile Thuis.

 • Ja, ook voor reparatieverzoeken kun je terecht in onze winkels. Dit kan zonder afspraak. Een andere optie is om de reparatie online aan te melden, zodat een winkelbezoek niet nodig is.

  Tip: bereid een reparatie voor door alvast een back-up van je bestanden te maken.