T-Mobile houdt mensen met elkaar verbonden

Onze winkels zijn open. Wil je weten welke winkel bij jou in de buurt zit? Ga dan naar
t-mobile.nl/winkels.

Betrouwbare service

Onze winkels zijn open voor verkoop, service en advies. Heb je een vraag? Vind je antwoord online of via onze Klantenservice.​

Winkels

Onze winkels zijn open voor verkoop, service en advies.

Service

In onze winkels staan we klaar voor je servicevragen. Je kunt terecht voor reparatieverzoeken of bijvoorbeeld een simswap.

Klantenservice

We doen er alles aan de service te blijven verlenen die je gewend bent. Door de drukte rond corona kan het voorkomen dat je langer moet wachten om een van onze medewerkers te spreken.

Monteurs

Klanten kunnen nog steeds bij ons terecht voor installatie en service aan huis. Om klanten en bezorgers te beschermen, houden de bezorgers van T-Mobile zich strikt aan de maatregelen van het RIVM. Bij vragen bieden we ook telefonische hulp op afstand.​

Stabiel netwerk

We hebben te maken met een unieke situatie in Nederland die zorgt voor ongebruikelijke drukte op het netwerk. T-Mobile zag niet alleen een forse toename in het mobiele belverkeer, maar ook een stijging in het internetverkeer. Dit komt doordat er meer en langer wordt gebeld en doordat klanten meer thuis zijn. Klanten werken vanuit huis, volgen online school en streamen in hun vrije tijd meer films. Het netwerk van T-Mobile wordt continu verbeterd en is in staat om deze drukte op te vangen.​
Stabiel Netwerk T-Mobile
Stabiel Netwerk T-Mobile 2

Het is belangrijker dan ooit dat ons netwerk stabiel blijft. We monitoren ons netwerk dan ook zorgvuldig en nemen maatregelen om de capaciteit en de stabiliteit te waarborgen. We doen ons uiterste best om piekbelasting goed op te vangen en te waarborgen. Zo kunnen vitale organisaties zoals ziekenhuizen en transportbedrijven met elkaar blijven communiceren. Ook helpen we onze klanten in contact te blijven met familie, vrienden, collega’s en onderwijsinstanties.

Zelf regelen op My T-Mobile

Heb je een vraag over je abonnement? Of wil je je gegevens inzien? Je kunt heel veel zelf regelen in My T-Mobile. Log in op je persoonlijke omgeving en pas het makkelijk zelf aan.

Veelgestelde vragen

Algemeen

 • Op onze website vind je antwoord op veel vragen. Staat het antwoord er niet bij? Je kunt je vraag stellen aan de Community, via de chat of via onze klantenservice.

 • Binnen T-Mobile zijn verschillende afdelingen. Daarom hebben we ook verschillende telefoonnummers.

  Door de huidige omstandigheden en de maatregelen van het kabinet is de bezetting van onze Klantenservice momenteel lager dan normaal. Het kan voorkomen dat je langer moet wachten om een van onze medewerkers te spreken. We rekenen op je begrip. Onze excuses voor het ongemak!

  Het telefoonnummer 06 1409 4100 is ook van T-Mobile. We bellen met dit nummer als we je een aanbod willen doen. Je kan ons niet bereiken op dit nummer, gebruik daarvoor een van bovenstaande nummers.

 • Uiteraard! Een nieuw abonnement sluit je eenvoudig af via onze webshop. Je kunt natuurlijk ook naar een T-Mobile winkel bij jou in de buurt, met of zonder afspraak.

 • Op onze website vind je antwoord op veel vragen. Staat het antwoord er niet bij? Je kunt je vraag stellen aan de Community, via de chat of via onze klantenservice. Bellen kan natuurlijk ook.

  Door de huidige omstandigheden en de maatregelen van het kabinet is de bezetting van onze Klantenservice momenteel lager dan normaal. Het kan voorkomen dat je langer moet wachten om een van onze medewerkers te spreken. We rekenen op je begrip. Onze excuses voor het ongemak!

Winkels

 • Je kunt bij ons langskomen voor het plaatsen van een bestelling, servicevragen en het ophalen van je bestelling.

 • Er zijn momenteel geen maatregelen in de winkels.

 • Ja, ook voor reparatieverzoeken kun je terecht in onze winkels. Dit kan zonder afspraak. Een andere optie is om de reparatie online aan te melden, zodat een winkelbezoek niet nodig is.

  Tip: bereid een reparatie voor door alvast een back-up van je bestanden te maken.

 • Met contant geld kunnen we je helaas niet helpen. In de winkels accepteren wij op dit moment alleen betalingen met een pinpas of Apple Pay. Iedere klant bij T-Mobile heeft ooit klant moeten worden door legitimatie met pin en een 1 cent pinbetaling. Daarom verwachten we hier geen problemen.​

Bestelling & reparatie

 • Jazeker, je bestelling wordt gewoon thuisbezorgd.

  Heb je gekozen voor een Sim Only abonnement? Dan wordt je simkaart bezorgd door PostNL, dat gaat via de brievenbus.

  Heb je gekozen voor een abonnement met telefoon? Dan wordt je bestelling bezorgd door AMP. Om onze klanten tegemoet te komen in deze lastige tijd, is de bezorging gratis. De veiligheid van onze klanten, onze medewerkers en de bezorgers van AMP staat voorop. Daarom worden de volgende maatregelen strikt nageleefd:

  • De bezorgers houden afstand bij het afleveren van je bestelling.
  • Er wordt geen contant geld meer aangenomen.
  • Er kan alleen contactloos betaald worden, dus ook het pinnen van 1 cent ter controle.
  • Je ID-bewijs hoef je niet meer te overhandigen, graag neerleggen.
  • Er is geen handtekening nodig voor ontvangst, er wordt alleen nog getekend door de bezorger.

  Houd rekening met eventuele andere leveringstijden dan gebruikelijk. Door de maatregelen rond corona hebben de bezorgers van AMP en PostNL het drukker dan normaal. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om bij het plaatsen van je bestelling een tijdsvak te kiezen. Je bestelling wordt tussen 8:30 en 18:00 uur bezorgd. Rond 21:30 op de avond ervoor krijg je een bevestiging met een 2-uurs tijdsvak.

 • Jazeker. De veiligheid van onze klanten, onze medewerkers en onze bezorgers staat voorop. Daarom worden de volgende maatregelen strikt nageleefd:

  • De bezorgers houden afstand bij het afleveren van je bestelling.
  • Je ID-bewijs hoef je niet meer te overhandigen, graag neerleggen.
  • Er is geen handtekening nodig voor ontvangst, er wordt alleen nog getekend door de bezorger.

  Houd rekening met eventuele andere leveringstijden dan gebruikelijk. Door de maatregelen rond corona hebben de bezorgers van PostNL het drukker dan normaal. Lees hierover alvast meer op de website van PostNL en houd je mail in de gaten.

 • T-Mobile houdt zich strikt aan de maatregelen van het RIVM. Dit geldt ook voor onze monteurs die bij onze klanten op bezoek gaan.

  Voor elk bezoek voor T-Mobile Thuis zal een Guidion monteur:

  1. Telefonisch contact opnemen en bespreken of het bezoek door kan gaan. Wil je liever geen monteur op bezoek? Verzet dan de afspraak.

  2. Langskomen als je niet kunt internetten, tv-kijken of vast bellen. Kun je het telefonisch oplossen? Dan hoeft de monteur niet meer langs te komen.

  3. Kun je wel internetten, tv-kijken of vast bellen maar ervaar je hier (lichte) problemen mee? Dan helpt de monteur alleen telefonisch. Verder houdt de monteur zich aan deze regels:

  • Monteurs zullen vanzelfsprekend geen handen schudden en zich aan overige hygiënerichtlijnen houden.
  • Monteurs die (neus)verkouden zijn of milde klachten hebben die enigszins kunnen duiden op het coronavirus moeten thuisblijven. Zij mogen dus geen klanten bezoeken.
  • Monteurs worden dringend verzocht om een mondkapje te dragen tijdens een bezoek. De monteur staat hierin vrij om een eigen keuze te maken. Draagt de monteur geen mondkapje, maar heb je liever dat er wel een mondkapje gedragen wordt in je woning? Dan zal de monteur dat zeker doen. Alle monteurs zijn verplicht om een mondkapje bij zich te hebben in de auto.

  We vinden het belangrijk dat we juist nu alle klanten kunnen blijven voorzien van werkend internet. Bezoeken van monteurs bij onze klanten vinden alleen plaats als zowel de monteur als de klant instemt met het bezoek. Anders wordt de afspraak in goed overleg verzet.

  Wil je liever geen monteur op bezoek? Neem dan contact op met Guidion om je afspraak te verzetten. Je kunt de status van je bestelling volgen in My T-Mobile Thuis.

 • Ja, ook voor reparatieverzoeken kun je terecht in onze winkels. Dit kan zonder afspraak. Een andere optie is om de reparatie online aan te melden, zodat een winkelbezoek niet nodig is.

  Tip: bereid een reparatie voor door alvast een back-up van je bestanden te maken.