E-books
Downloaden
T-Mobile Ondernemen Hybride Werken Hybride werken is een blijvertje. Zijn jouw tools en apparaten nog wel van deze tijd? Hoe bied je een futureproof oplossing, die zowel thuis, onderweg als op kantoor werkt? Anno 2022 laat onderzoek zien dat de meeste organisaties de wil wel hebben om permanent hybride te werken, maar dat ze in de praktijk nog flinke stappen moeten zetten. Het succes van hybride werken valt of staat met de leiderschapsstijl in de organisatie. Aan jou als IT’er de schone taak om goede tools en werkprocessen te (blijven) introduceren die ervoor zorgen dat jouw collega’s overal goed en prettig kunnen samenwerken,
Downloaden
T-Mobile Ondernemen IT Guide Cloud Telefonie In dit e-book krijg je meer uitleg over wat een flexibele telefooncentrale is en geven we antwoord op de vraag waarom dit voor jouw bedrijf werkt.
Downloaden
T-Mobile Ondernemen Apps voor ondernemers In dit e-book hebben we 24 interessante apps voor jou uitgelicht om nog efficiënter te werken.
Downloaden
T-Mobile Ondernemen 5G voor ondernemers In dit e-book nemen we je mee in nieuwe manieren van ondernemen die door 5G mogelijk gemaakt gaan worden.
Downloaden
T-Mobile Ondernemen Gadgets voor ondernemers 20 slimme producten om je leven als ondernemer eenvoudiger te maken.
Bekijk alle E-books
events
Inschrijven
T-Mobile Ondernemen Innoveren bij grote bedrijven: vergroot je innovatiekracht Innovaties volgen elkaar in rap tempo op en we leven in een wereld met meer mogelijkheden dan ooit. Maar veel grote bedrijven worstelen om alle ontwikkelingen en veranderende klantbehoeften bij te benen. Ze willen wel innoveren, maar vinden het vaak moeilijk. In deze webinar ontdek je hoe je trends en innovaties slim kunt vertalen naar nieuwe producten en diensten die mensen écht willen. Een absolute must voor als je de innovatiekracht van je bedrijf wilt vergroten!
Terugkijken
T-Mobile Ondernemen Cybersecurity: morgen ermee beginnen is te laat In deze TableTalk nemen Danny en Melanie je mee in de wereld van cybersecurity. Technologie- en innovatie-expert Danny praat je bij over privacy en veiligheid. Wat houdt privacy in en hoe is dit door de jaren heen veranderd? En hoe zorg je binnen je organisatie voor een beveiligingscultuur? Dr. Melanie Rieback is de CEO en medeoprichter van Radically Open Security, 's werelds eerste non-profit adviesbureau voor computerbeveiliging. Zij deelt haar ervaringen bij haar bedrijf. En ze licht hun "Peek-Over-Our-Shoulder" werkwijze toe.
Terugkijken
T-Mobile Ondernemen Zet technologie in om je business weer menselijk te maken Grote websites hebben een standaard van service gecreëerd waar we allemaal aan mee moeten doen. Ze luisteren naar hun klanten en passen hun service, producten en systemen aan naar hun wensen. Klinkt ingewikkeld en duur? Dat is het niet. Onze spreker Nancy Rademaker geeft je tips en laat slimme technologie zien waarmee jij dit ook kunt doen. Zodat jouw klanten zich koning voelen!
Terugkijken
T-Mobile Ondernemen Eerste hulp bij hybride werken: praktische handvatten voor de IT’er De sleutel tot een succesvolle hybride werkcultuur: goede afspraken met je team. Dan moet je eerst weten: wat zijn de behoeftes en voorkeuren van je collega’s? Dat goed in kaart brengen hoeft niet moeilijk te zijn, want Kim Spinder helpt je daarbij met dit webinar. Ze is expert in leiderschap, strategie en verandermanagement en geeft je handvatten om een hybride werkcultuur vorm te geven in jouw bedrijf. Binnen de mogelijkheden van de huidige systemen. Ben je erbij donderdag 7 april? Meld je aan!
Bekijk alle events