E-books
Downloaden
T-Mobile Ondernemen SD WAN SD-WAN is een nieuwe manier om je zakelijke applicaties en netwerk te beheren. Maar let wel; het kent zijn eigen regels. In dit ebook vertellen we je niet alleen wat SD-WAN is, maar ontdek je ook de wat de vier belangrijkste voordelen voor jou, je werknemers en je netwerk zijn.
Downloaden
T-Mobile Ondernemen Hybride Werken Hybride werken is een blijvertje. Zijn jouw tools en apparaten nog wel van deze tijd? Hoe bied je een futureproof oplossing, die zowel thuis, onderweg als op kantoor werkt? Anno 2022 laat onderzoek zien dat de meeste organisaties de wil wel hebben om permanent hybride te werken, maar dat ze in de praktijk nog flinke stappen moeten zetten. Het succes van hybride werken valt of staat met de leiderschapsstijl in de organisatie. Aan jou als IT’er de schone taak om goede tools en werkprocessen te (blijven) introduceren die ervoor zorgen dat jouw collega’s overal goed en prettig kunnen samenwerken,
Downloaden
T-Mobile Ondernemen IT Guide Cloud Telefonie In dit e-book krijg je meer uitleg over wat een flexibele telefooncentrale is en geven we antwoord op de vraag waarom dit voor jouw bedrijf werkt.
Downloaden
T-Mobile Ondernemen Apps voor ondernemers In dit e-book hebben we 24 interessante apps voor jou uitgelicht om nog efficiënter te werken.
Downloaden
T-Mobile Ondernemen 5G voor ondernemers In dit e-book nemen we je mee in nieuwe manieren van ondernemen die door 5G mogelijk gemaakt gaan worden.
Bekijk alle E-books
events
Inschrijven
T-Mobile Ondernemen Hoe blijf je groeien in een crisissituatie? We leven in bijzonder spannende tijden. De energiecrisis, inflatie en een pandemie hebben ervoor gezorgd dat bedrijven omvallen. Hoe je als ondernemer omgaat met een lastige economie en je tóch blijft groeien als bedrijf? Hoe ga je te werk als je niet kunt terugvallen op wat je al weet? Daarover gaan we met Annemarie van Gaal en Ron Blaauw in gesprek tijdens deze TableTalk. 
Bekijk on demand
T-Mobile Ondernemen Cybersecurity: de juiste balans tussen preventie, detectie en respons Voorkomen is beter dan genezen – dat weet iedereen. Maar cybersecurity gaat verder dan alleen preventieve maatregelen. Dus naast preventie moeten ook detectie en respons de aandacht krijgen die ze verdienen. Hoe houd je hackers buiten de deur, hoe signaleer je verdachte activiteiten en hoe reageer je er vervolgens adequaat op? Oftewel: hoe bescherm je je organisatie écht goed tegen dreigingen van buitenaf? In dit webinar ontdek je de perfecte balans.
Terugkijken
T-Mobile Ondernemen Innoveren bij grote bedrijven: vergroot je innovatiekracht Innovaties volgen elkaar in rap tempo op en we leven in een wereld met meer mogelijkheden dan ooit. Maar veel grote bedrijven worstelen om alle ontwikkelingen en veranderende klantbehoeften bij te benen. Ze willen wel innoveren, maar vinden het vaak moeilijk. In deze webinar ontdek je hoe je trends en innovaties slim kunt vertalen naar nieuwe producten en diensten die mensen écht willen. Een absolute must voor als je de innovatiekracht van je bedrijf wilt vergroten!
Terugkijken
T-Mobile Ondernemen Cybersecurity: morgen ermee beginnen is te laat In deze TableTalk nemen Danny en Melanie je mee in de wereld van cybersecurity. Technologie- en innovatie-expert Danny praat je bij over privacy en veiligheid. Wat houdt privacy in en hoe is dit door de jaren heen veranderd? En hoe zorg je binnen je organisatie voor een beveiligingscultuur? Dr. Melanie Rieback is de CEO en medeoprichter van Radically Open Security, 's werelds eerste non-profit adviesbureau voor computerbeveiliging. Zij deelt haar ervaringen bij haar bedrijf. En ze licht hun "Peek-Over-Our-Shoulder" werkwijze toe.
Bekijk alle events