E-books
Downloaden
T-Mobile Ondernemen 5G voor ondernemers In dit e-book nemen we je mee in nieuwe manieren van ondernemen die door 5G mogelijk gemaakt gaan worden.
Downloaden
T-Mobile Ondernemen Gadgets voor ondernemers 20 slimme producten om je leven als ondernemer eenvoudiger te maken.
Downloaden
T-Mobile Ondernemen Cybercrime op de zaak Wat als jouw bedrijf wordt aangevallen en wat kun je doen om cybercrime te voorkomen? Dit lees je in het e-book van T-Mobile Ondernemen: Cybercrime op de zaak. Waarin twee specialisten op het gebied van cybersecurity je meenemen in de wereld van cybercriminaliteit.
Downloaden
T-Mobile Ondernemen Op afstand werken In dit e-book lees je welke voordelen werken op afstand heeft voor jouw bedrijf en je medewerkers. Maar ook welke uitdagingen je als manager of leidinggevende tegenkomt. Want hoe ga je er straks mee om als medewerkers vaker thuis of op afstand willen werken? Hoe faciliteer je dat en hoe zorg je ervoor dat de balans tussen werk en privé behouden blijft? Met de juiste mindset en de juiste manier van leidinggeven is je bedrijf klaar voor het nieuwe werken. Op afstand.
Downloaden
T-Mobile Ondernemen Digitale transformatie Wij staan aan de basis van digitale transformatie. Dit is pas het begin! 5G maakt onbeperkte connectiviteit mogelijk. Tussen mensen, systemen en dingen, het Internet of Things (IoT). Laat dingen voor je werken met IoT. Hoe? Ontdek het in het e-book Digitale Transformatie; 5G: Dit is pas het begin.
Bekijk alle E-books
events
Inschrijven
T-Mobile Ondernemen De beste connectiviteit voor je (thuis)kantoor Als ondernemer wordt er van je verwacht steeds vaker en sneller te anticiperen op nieuwe technologieën en industriële processen. Je druk maken om de internetverbinding is dan het laatste wat je wil. Tijdens de webinar ‘De beste connectiviteit voor je (thuis)kantoor’ leer je wat er nodig is om de connectiviteit van je organisatie te optimaliseren. Want met netwerkproblemen of hardware die niet werkt, is het lastig je zakelijke ambities waar te maken. Videobellen, werken in de cloud en online zakendoen vereisen een internetverbinding die dit moeiteloos faciliteert.
Inschrijven
T-Mobile Ondernemen Het koffiezetapparaat als backdoor: hoe digitalisering je kwetsbaar maakt Jeroen Hentschke is propositielead security bij Telindus. In dit webinar laat hij zien hoe jouw organisatie een effectieve cybersecurity-aanpak kan ontwikkelen. Hij doet dat onder andere aan de hand van een klantcase. Waar moet je beginnen? Welke expertise heb je nodig en waar leg je de verantwoordelijkheid? Na deze 45 minuten heb je gegarandeerd antwoord op deze vragen. Schrijf je via 'Meer info' in en ontvang ook gratis het boek ‘Ik weet je wachtwoord’ van techjournalist Daniël Verlaan.
Inschrijven
T-Mobile Ondernemen T-Mobile Week van IoT: Energiesector Speciaal voor bedrijven in de energiesector organiseert T-Mobile Ondernemen de Week van IoT. Een uniek hybride event waarop je alles ontdekt over de kansen van Internet of Things voor jouw organisatie. Op maandag 22 november leer je onder meer hoe je slim en efficiënt met IoT-toepassingen de energietransitie faciliteert. Kom je ook?
Inschrijven
T-Mobile Ondernemen T-Mobile Week van IoT: Logistieke sector Speciaal voor bedrijven in de logistiek organiseert T-Mobile Ondernemen de Week van IoT. Een uniek hybride event waarop je alles ontdekt over de kansen van Internet of Things voor jouw organisatie. Op dinsdag 23 november leer je alles over IoT-toepassingen in de transportsector en de juiste technologie voor je mobiliteitsvraagstuk. Kom je ook?
Inschrijven
T-Mobile Ondernemen T-Mobile Week van IoT: Overheid Speciaal voor bedrijven in de overheidssector organiseert T-Mobile Ondernemen de Week van IoT. Een uniek hybride event waarop je alles ontdekt over de kansen van Internet of Things voor jouw organisatie. Op woensdag 24 november leer je onder meer hoe IoT in de publieke ruimte helpt om energie te besparen en om de openbare veiligheid te vergroten. Kom je ook?
Bekijk alle events