E-books
Downloaden
T-Mobile Ondernemen IT Guide Cloud Telefonie In dit e-book krijg je meer uitleg over wat een flexibele telefooncentrale is en geven we antwoord op de vraag waarom dit voor jouw bedrijf werkt.
Downloaden
T-Mobile Ondernemen Apps voor ondernemers In dit e-book hebben we 24 interessante apps voor jou uitgelicht om nog efficiënter te werken.
Downloaden
T-Mobile Ondernemen 5G voor ondernemers In dit e-book nemen we je mee in nieuwe manieren van ondernemen die door 5G mogelijk gemaakt gaan worden.
Downloaden
T-Mobile Ondernemen Gadgets voor ondernemers 20 slimme producten om je leven als ondernemer eenvoudiger te maken.
Downloaden
T-Mobile Ondernemen Cybercrime op de zaak Wat als jouw bedrijf wordt aangevallen en wat kun je doen om cybercrime te voorkomen? Dit lees je in het e-book van T-Mobile Ondernemen: Cybercrime op de zaak. Waarin twee specialisten op het gebied van cybersecurity je meenemen in de wereld van cybercriminaliteit.
Bekijk alle E-books
events
Inschrijven
T-Mobile Ondernemen Cybersecurity: morgen ermee beginnen is te laat In deze TableTalk nemen Danny en Melanie je mee in de wereld van cybersecurity. Technologie- en innovatie-expert Danny praat je bij over privacy en veiligheid. Wat houdt privacy in en hoe is dit door de jaren heen veranderd? En hoe zorg je binnen je organisatie voor een beveiligingscultuur? Dr. Melanie Rieback is de CEO en medeoprichter van Radically Open Security, 's werelds eerste non-profit adviesbureau voor computerbeveiliging. Zij deelt haar ervaringen bij haar bedrijf. En ze licht hun "Peek-Over-Our-Shoulder" werkwijze toe.
Inschrijven
T-Mobile Ondernemen Zet technologie in om je business weer menselijk te maken Grote websites hebben een standaard van service gecreëerd waar we allemaal aan mee moeten doen. Ze luisteren naar hun klanten en passen hun service, producten en systemen aan naar hun wensen. Klinkt ingewikkeld en duur? Dat is het niet. Onze spreker Nancy Rademaker geeft je tips en laat slimme technologie zien waarmee jij dit ook kunt doen. Zodat jouw klanten zich koning voelen!
Inschrijven
T-Mobile Ondernemen Eerste hulp bij hybride werken: praktische handvatten voor de IT’er De sleutel tot een succesvolle hybride werkcultuur: goede afspraken met je team. Dan moet je eerst weten: wat zijn de behoeftes en voorkeuren van je collega’s? Dat goed in kaart brengen hoeft niet moeilijk te zijn, want Kim Spinder helpt je daarbij met dit webinar. Ze is expert in leiderschap, strategie en verandermanagement en geeft je handvatten om een hybride werkcultuur vorm te geven in jouw bedrijf. Binnen de mogelijkheden van de huidige systemen. Ben je erbij donderdag 7 april? Meld je aan!
Terugkijken
T-Mobile Ondernemen De futureproof werkplek voor je teams In deze webinar leer je hoe je met de (nieuwste) functies van Teams de ideale digitale werkplek inricht voor al je medewerkers. En ontdek je welke rol het integreren van telefonie hierin speelt. Remco de Kramer (Product Marketing Manager bij Microsoft) en Robbert van Hagen (Business Development Manager bij Detron) nemen je mee aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden.
Terugkijken
T-Mobile Maak jouw klantcontactcenter klaar voor de toekomst In deze webinar vertelt Martijn Castricum (QuandaGo) hoe slimme technologie en een Connected Experience jouw organisatie kunnen helpen om moeiteloos in te spelen op de behoeften van jouw klanten. Hij legt onder meer uit hoe je jouw medewerkers én klanten precies op het juiste moment voorziet van de juiste informatie met een 360-graden-klantbeeld. Je ontdekt verder hoe je het contactcenter en de backoffice kunt verbinden met elkaar – en met de rest van de organisatie. Ook gaat hij dieper in op hoe AI en machine learning kunnen helpen bij het automatiseren van workflows.
Bekijk alle events