E-books
Downloaden
T-Mobile Ondernemen Apps voor ondernemers In dit e-book hebben we 24 interessante apps voor jou uitgelicht om nog efficiënter te werken.
Downloaden
T-Mobile Ondernemen 5G voor ondernemers In dit e-book nemen we je mee in nieuwe manieren van ondernemen die door 5G mogelijk gemaakt gaan worden.
Downloaden
T-Mobile Ondernemen Gadgets voor ondernemers 20 slimme producten om je leven als ondernemer eenvoudiger te maken.
Downloaden
T-Mobile Ondernemen Cybercrime op de zaak Wat als jouw bedrijf wordt aangevallen en wat kun je doen om cybercrime te voorkomen? Dit lees je in het e-book van T-Mobile Ondernemen: Cybercrime op de zaak. Waarin twee specialisten op het gebied van cybersecurity je meenemen in de wereld van cybercriminaliteit.
Downloaden
T-Mobile Ondernemen Op afstand werken In dit e-book lees je welke voordelen werken op afstand heeft voor jouw bedrijf en je medewerkers. Maar ook welke uitdagingen je als manager of leidinggevende tegenkomt. Want hoe ga je er straks mee om als medewerkers vaker thuis of op afstand willen werken? Hoe faciliteer je dat en hoe zorg je ervoor dat de balans tussen werk en privé behouden blijft? Met de juiste mindset en de juiste manier van leidinggeven is je bedrijf klaar voor het nieuwe werken. Op afstand.
Bekijk alle E-books
events
Terugkijken
T-Mobile Ondernemen T-Mobile Week van IoT: Energiesector Speciaal voor bedrijven in de energiesector organiseert T-Mobile Ondernemen de Week van IoT. Een uniek hybride event waarop je alles ontdekt over de kansen van Internet of Things voor jouw organisatie. Op maandag 22 november leer je onder meer hoe je slim en efficiënt met IoT-toepassingen de energietransitie faciliteert. Kom je ook?
Terugkijken
T-Mobile Ondernemen De impact van technologie op ondernemers Met technologie kunnen we de mens steeds verder verbeteren: mens 2.0, de supermens. Van gadgets en cryotherapie tot geïmplanteerde chips en experimenteren met biohacking. Tijdens deze webinar laten twee specialisten zien welke kansen en nadelen deze ontwikkelingen hebben voor jouw onderneming.
Terugkijken
T-Mobile Ondernemen (Power)Teams: Microsoft en T-Mobile Klaar voor de volgende stap in jouw bedrijfscommunicatie? Communiceren met collega’s, teams en klanten kreeg door COVID een geheel andere dimensie. Dit lukte dankzij een versnelde uitrol van Microsoft Teams. Maar voor veel organisaties ontbreekt nog één cruciale tool: telefonie. Met Teams Telefonie maakt T-Mobile het mogelijk om mobiele telefonie te integreren in Microsoft Teams. Benieuwd naar alle mogelijkheden en functionaliteiten? Bekijk hier de Lunch & Learn ‘(Power)Teams: Microsoft & T-Mobile’ terug.
Terugkijken
T-Mobile Ondernemen T-Mobile Week van IoT: Logistieke sector Speciaal voor bedrijven in de logistiek organiseert T-Mobile Ondernemen de Week van IoT. Een uniek hybride event waarop je alles ontdekt over de kansen van Internet of Things voor jouw organisatie. Op dinsdag 23 november leer je alles over IoT-toepassingen in de transportsector en de juiste technologie voor je mobiliteitsvraagstuk. Kom je ook?
Terugkijken
T-Mobile Ondernemen Voorbereid op een digitale toekomst De digitale wereld is er een met oneindige kansen en mogelijkheden. Maar wat gebeurt er als alles digitaliseert? Hackers hebben steeds betere tools in handen om cyberaanvallen te plegen. Ben je benieuwd naar de keerzijde van digitale en slimme apparaten? En hoe je je bedrijf optimaal voorbereid op een digitale toekomst? Mis dit webinar dan niet!
Bekijk alle events