E-books
Downloaden
T-Mobile Ondernemen 5G voor ondernemers In dit e-book nemen we je mee in nieuwe manieren van ondernemen die door 5G mogelijk gemaakt gaan worden.
Downloaden
T-Mobile Ondernemen Gadgets voor ondernemers 20 slimme producten om je leven als ondernemer eenvoudiger te maken.
Downloaden
T-Mobile Ondernemen Cybercrime op de zaak Wat als jouw bedrijf wordt aangevallen en wat kun je doen om cybercrime te voorkomen? Dit lees je in het e-book van T-Mobile Ondernemen: Cybercrime op de zaak. Waarin twee specialisten op het gebied van cybersecurity je meenemen in de wereld van cybercriminaliteit.
Downloaden
T-Mobile Ondernemen Op afstand werken In dit e-book lees je welke voordelen werken op afstand heeft voor jouw bedrijf en je medewerkers. Maar ook welke uitdagingen je als manager of leidinggevende tegenkomt. Want hoe ga je er straks mee om als medewerkers vaker thuis of op afstand willen werken? Hoe faciliteer je dat en hoe zorg je ervoor dat de balans tussen werk en privé behouden blijft? Met de juiste mindset en de juiste manier van leidinggeven is je bedrijf klaar voor het nieuwe werken. Op afstand.
Downloaden
T-Mobile Ondernemen Digitale transformatie Wij staan aan de basis van digitale transformatie. Dit is pas het begin! 5G maakt onbeperkte connectiviteit mogelijk. Tussen mensen, systemen en dingen, het Internet of Things (IoT). Laat dingen voor je werken met IoT. Hoe? Ontdek het in het e-book Digitale Transformatie; 5G: Dit is pas het begin.
Bekijk alle E-books
events
Terugkijken
T-Mobile Ondernemen De impact van trends op het ondernemerschap Wat is de status quo van deze wereld en welke kant gaan wij op? Innovaties volgen elkaar in een rap tempo op. Wat voor impact hebben trends en ontwikkelingen op ons als mens en het ondernemerschap? Is jouw bedrijf transparant en innovatief genoeg om op al die onbekende wildcards te anticiperen? Bekijk de webinar en kom erachter.
Terugkijken
T-Mobile Ondernemen Ik weet je wachtwoord DDoS- en ransomware-aanvallen zijn wezenlijke gevaren waarbij bedrijven worden getarget en gehackt. Je denkt als bedrijf goed gewapend te zijn tegen deze aanvallen, maar hoe zit dat op kleine schaal? Cybercrime is dichterbij dan je denkt: in je privéleven om precies te zijn. Hackers proberen zolang mogelijk en ongezien toegang te krijgen tot je cloud, om jou vervolgens met de verzamelde informatie af te persen. Benieuwd hoe je cybercriminelen te slim af bent? Mis dit webinar dan niet!
Terugkijken
T-Mobile Ondernemen IT'ers als maatschappelijke innovators De IT-industrie is een belangrijke motor voor een duurzame toekomst. Meer dan 3% van de wereldwijde CO2-uitstoot wordt veroorzaakt door informatie, telecommunicatie en alle datacenters. Als onderdeel van het MVO is het belangrijk om naar over het hoofd geziene KPI’s te kijken. Hoe zit het met bewustwording rondom duurzaamheid onder je medewerkers, wat doen jullie voor een betere wereld, en hoe kan de organisatie zijn CO2-voetafdruk verkleinen? Mis dit webinar niet!
Terugkijken
T-Mobile Ondernemen Ons werk is stuk Werknemers zijn steeds digitaler maar niet per se efficiënter of gelukkiger. Terwijl dat wel de bedoeling is van werken met computers: werk uit handen nemen en het leven makkelijker maken. Wat gaat er mis? Daar gaan onze sprekers Martijn Aslander en Arjen Banach het over hebben in ‘Ons werk is stuk’: hoe vergroten we het werkgeluk en de efficiëntie van kenniswerkers?
Terugkijken
T-Mobile Ondernemen Voorbereid op een digitale toekomst De digitale wereld is er een met oneindige kansen en mogelijkheden. Maar wat gebeurt er als alles digitaliseert? Hackers hebben steeds betere tools in handen om cyberaanvallen te plegen. Ben je benieuwd naar de keerzijde van digitale en slimme apparaten? En hoe je je bedrijf optimaal voorbereid op een digitale toekomst? Mis dit webinar dan niet!
Bekijk alle events