E-books
Downloaden
T-Mobile Ondernemen 5G voor ondernemers In dit e-book nemen we je mee in nieuwe manieren van ondernemen die door 5G mogelijk gemaakt gaan worden.
Downloaden
T-Mobile Ondernemen Gadgets voor ondernemers 20 slimme producten om je leven als ondernemer eenvoudiger te maken.
Downloaden
T-Mobile Ondernemen Cybercrime op de zaak Wat als jouw bedrijf wordt aangevallen en wat kun je doen om cybercrime te voorkomen? Dit lees je in het e-book van T-Mobile Ondernemen: Cybercrime op de zaak. Waarin twee specialisten op het gebied van cybersecurity je meenemen in de wereld van cybercriminaliteit.
Downloaden
T-Mobile Ondernemen Op afstand werken In dit e-book lees je welke voordelen werken op afstand heeft voor jouw bedrijf en je medewerkers. Maar ook welke uitdagingen je als manager of leidinggevende tegenkomt. Want hoe ga je er straks mee om als medewerkers vaker thuis of op afstand willen werken? Hoe faciliteer je dat en hoe zorg je ervoor dat de balans tussen werk en privé behouden blijft? Met de juiste mindset en de juiste manier van leidinggeven is je bedrijf klaar voor het nieuwe werken. Op afstand.
Downloaden
T-Mobile Ondernemen Digitale transformatie Wij staan aan de basis van digitale transformatie. Dit is pas het begin! 5G maakt onbeperkte connectiviteit mogelijk. Tussen mensen, systemen en dingen, het Internet of Things (IoT). Laat dingen voor je werken met IoT. Hoe? Ontdek het in het e-book Digitale Transformatie; 5G: Dit is pas het begin.
Bekijk alle E-books
events
Inschrijven
T-Mobile Ondernemen Trends in 2022: innovatieve boodschappenbezorging in China In dit webinar neemt China-techwatcher Ed Sander je mee in de wereld van innovatieve boodschappenbezorging in China. Hij doet dit onder meer aan de hand van een aantal businessmodellen die hij toelicht. Wat werkt wel en niet in China? Wat zijn de sterkten en zwakten? En niet onbelangrijk: welke rol spelen de grote Chinese internetbedrijven en digitale technologie bij de boodschappenbezorging? 
Inschrijven
T-Mobile Ondernemen Ondernemen in een driedimensionale wereld In deze TableTalk TV nemen inspiratiespreker Jarno Duursma en ondernemer Rutger van Zuidam je mee in een nieuw digitaal landschap met oneindig veel digitale mogelijkheden: The Metaverse, web 3.0 en synthetische media. Hoe maak je als bedrijf de vertaalslag naar deze nieuwe wereld? Maar ook: wat is de keerzijde van deze virtuele wereld, en hoe houden we de menselijke maat als software steeds slimmer wordt? Meld je nu aan!
Inschrijven
T-Mobile Ondernemen Real Fake: nep is het nieuwe echt Hoe speel je als ondernemer goed in op de belevingswereld van de nieuwe generaties die geen wereld zonder internet kennen? In 30 minuten neemt trendwatcher Sander Duivestein je mee in een wereld waar ‘nep’ het nieuwe echt is. Roblox, Animal Crossing, Fortnite, Cryptopunks, Dogecoin, Bored Apes, deepfakes, headless brands en de Metaverse – de nieuwste fenomenen vliegen je om de oren. Doe er je voordeel mee!
Inschrijven
T-Mobile Ondernemen T-Mobile Week van IoT: Gezondheidszorg Speciaal voor bedrijven in de zorg organiseert T-Mobile Ondernemen de Week van IoT. Een uniek hybride event waarop je alles ontdekt over de kansen van Internet of Things voor jouw organisatie. Op vrijdagochtend 26 november leer je alles over IoT-toepassingen die direct resultaat opleveren in de transitie van de gezondheidszorg. Kom je ook?
Inschrijven
T-Mobile Ondernemen T-Mobile Week van IoT: Detailbranche Speciaal voor bedrijven in de detailhandel organiseert T-Mobile Ondernemen de Week van IoT. Een uniek hybride event waarop je alles ontdekt over de kansen van Internet of Things voor jouw organisatie. Op vrijdagmiddag 26 november leer je hoe je met IoT de winkelbeleving verbetert, de veiligheid vergroot én kosten bespaart. Kom je ook?
Bekijk alle events