5G

Ondernemen met 5G? Specialisten delen hun kennis

Wat is de stand van zaken na de 5G-veiling in Nederland? De eerste netwerken zijn inmiddels in gebruik genomen. Wat betekent 5G nu voor jouw onderneming? Hoe bereid je je voor op een digitale transformatie en wat kun je verwachten van deze nieuwe netwerktechnologie? Twee specialisten vertellen het je tijdens een nieuwe editie van T-Mobile TableTalk TV.

Clock 2 min

Op 30 september organiseren we weer een nieuwe TableTalk TV: Ondernemen met 5G. Deze keer nemen Ed Achterberg en Deborah Nas je mee in de wereld van 5G. Want een wereld met 5G biedt jouw bedrijf eindeloze mogelijkheden. Zo leer je welke innovatieve toepassingen 5G mogelijk maakt en hoe je succesvol digitaal kunt transformeren. Benieuwd wat 5G jouw bedrijf te bieden heeft? Lees dan hieronder welke topics je kunt verwachten tijdens de webinar.

5G, de stand van zaken

Ed Achterberg is de CEO en oprichter van Telecompaper, sinds 2000 het bureau voor analyse en nieuws in de West-Europese Telecom industrie. Hij volgt de ontwikkelingen op telecomgebied al sinds de oprichting. In zijn presentatie zal hij dieper ingaan op de stand van zaken na de 5G-veiling in Nederland. Hij geeft zijn visie op de mogelijkheden die 5G biedt, oa. private networks en wat er volgens hem aan verschuivingen in het speelveld zullen ontstaan. Want wat betekent 5G voor de markt en voor innovatie in Nederland? Zijn internationale kennis en voorbeelden uit binnen- en buitenland schetsen een goed beeld welke innovaties 5G mogelijk maakt.

Founders_ondernemen met 5g_Ed-Achterberg-web
Foto: Ed Achterberg

Succesvol innoveren

Deborah Nas is professor in ‘Strategic Design for Technology-based Innovation’ aan de TU Delft. Als spreker, trendwatcher en adviseur geeft Deborah inzicht in technologie & innovatie en hoe organisaties toekomstige kansen kunnen benutten. Tijdens haar presentatie kom je erachter hoe je als organisatie profiteert van 5G. Ze raakt de wisselwerking aan tussen business, psychologie en technologie. Deborah vertelt je tijdens haar talk hoe je 5G kunt gebruiken om je zaak beter te maken en welke start-ups en corporate organisaties je al voor zijn gegaan met hun succesvolle innovaties.

Founders_ondernemen met 5g_Deborah-Nas-web
Deborah Nas. Foto: William Rutten

TableTalk TV: ben je er ook bij?

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Meld je dan nu aan voor de T-Mobile TableTalk TV: Ondernemen met 5G. We zien je graag op woensdag 30 september van 09:00 tot 10:00 uur via onze livestream.

Beeld: T-Mobile