Ebooks
T-Mobile Ondernemen 5G voor ondernemers In dit e-book nemen we je mee in nieuwe manieren van ondernemen die door 5G mogelijk gemaakt gaan worden.
T-Mobile Ondernemen Gadgets voor ondernemers 20 slimme producten om je leven als ondernemer eenvoudiger te maken.
T-Mobile Ondernemen Cybercrime op de zaak Wat als jouw bedrijf wordt aangevallen en wat kun je doen om cybercrime te voorkomen? Dit lees je in het e-book van T-Mobile Ondernemen: Cybercrime op de zaak. Waarin twee specialisten op het gebied van cybersecurity je meenemen in de wereld van cybercriminaliteit.
T-Mobile Ondernemen Op afstand werken In dit e-book lees je welke voordelen werken op afstand heeft voor jouw bedrijf en je medewerkers. Maar ook welke uitdagingen je als manager of leidinggevende tegenkomt. Want hoe ga je er straks mee om als medewerkers vaker thuis of op afstand willen werken? Hoe faciliteer je dat en hoe zorg je ervoor dat de balans tussen werk en privé behouden blijft? Met de juiste mindset en de juiste manier van leidinggeven is je bedrijf klaar voor het nieuwe werken. Op afstand.
T-Mobile Ondernemen Digitale transformatie Wij staan aan de basis van digitale transformatie. Dit is pas het begin! 5G maakt onbeperkte connectiviteit mogelijk. Tussen mensen, systemen en dingen, het Internet of Things (IoT). Laat dingen voor je werken met IoT. Hoe? Ontdek het in het e-book Digitale Transformatie; 5G: Dit is pas het begin.
Events
T-Mobile Ondernemen Voorbereid op een digitale toekomst De digitale wereld is er een met oneindige kansen en mogelijkheden. Maar wat gebeurt er als alles digitaliseert? Hackers hebben steeds betere tools in handen om cyberaanvallen te plegen. Ben je benieuwd naar de keerzijde van digitale en slimme apparaten? En hoe je je bedrijf optimaal voorbereid op een digitale toekomst? Mis dit webinar dan niet!