Connectiviteit

Geen vast internet? Geen probleem! Overal verbonden dankzij 5G-router van OPPO

Soms ben je als ondernemer op plekken waar je geen verbinding met het internet kunt maken. Denk aan een pop-up store of gewoon gebieden waar geen vast internet is. Gelukkig is hier sinds kort een handige gadget voor: de 5G-router van OPPO. In dit artikel lees je meer over dit handige apparaat!

Clock 2 min

Je zult het misschien niet geloven, maar in Nederland kennen we diverse gebieden waar geen vast internet mogelijk is. Dit zijn hele afgelegen plekken waar geen (internet)kabels in de grond liggen. Gelukkig hebben de bedrijven in deze gebieden wel de beschikking over een mobiel telefonie netwerk. En dankzij 5G en de gloednieuwe 5G-router van OPPO, kunnen zij nu ook van snel mobiel internet gebruik maken.

Pop-up internet

Een pop-up store is een andere plek waar niet altijd een goede vaste internetverbinding mogelijk is. Deze tijdelijke winkels zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Of het nu gaat om de promotie van een nieuwe smartphone of het verkopen van grote partijen vintage kleding; pop-up stores schieten als paddenstoelen uit de grond. Om pinbetalingen te ontvangen, voorraden (realtime) bij te werken en om de communicatie met zowel klanten als het hoofdkantoor zo goed mogelijk te onderhouden is een goede internetverbinding een absolute must. De OPPO 5G CPE T1a router biedt uitkomst.

Supersnel 5G-internet

Het 5G-netwerk is in Nederland niet meer weg te denken. Je telefoon verbinden met dit ultrasnelle netwerk wordt steeds meer de standaard. Dankzij OPPO’s gloednieuwe 5G-router heb je nu in omgevingen met 5G-dekking niet alleen op je mobiel, maar ook op kantoor of in je pop-upstore toegang tot supersnel draadloos internet. OPPO’s router converteert het 5G-signaal in een ultrasnel wifi 6 signaal. Deze draadloze techniek zorgt niet alleen voor nog snellere verbindingen, maar ook voor meer capaciteit. Zo kun je meerdere apparaten verbinden met de 5G-router van OPPO. Wifi 6 werkt op zowel een hoge als een lage frequentie, waardoor je overal in je bedrijfspand geniet van goed werkend internet met ongekende draadloze upload- en downloadsnelheden.

Altijd de beste verbinding

Om altijd de meest optimale verbinding te kunnen garanderen, heeft OPPO de O-Reserve-technologie ontwikkeld. Door het slimme algoritme van O-Reserve kiest de router van de acht antennes die het apparaat kent, altijd de beste vier om de verbinding mee tot stand te brengen. Zo heb je als gebruiker niet alleen het beste, maar ook het meest stabiele 5G-internet tot je beschikking. De router is uitgerust met zowel een WAN/LAN-poort als een poort voor gigabit LAN-verbindingen en dankzij real-time probleemdetectie en automatische netwerk reparaties is het niet nodig om de router opnieuw op te starten wanneer je netwerkproblemen ondervindt.

Ultiem gebruikersgemak

Op dit moment heeft Even Wifi een unieke aanbieding op de OPPO 5G-router met simkaart van T-Mobile. De installatie van de router is super simpel: sluit de router aan op een stroompoort, voer de simkaart in, maak verbinding et voilà: je nieuwe 5G-router is klaar voor gebruik! In de zeer gebruiksvriendelijke beheerderspagina van je router stel je zaken zoals je netwerknaam, wachtwoord en poort-forwarding gemakkelijk zelf in. Waar wacht je nog op?

Beeld: OPPO