Connectiviteit

De bedenker van deze mobiele radiostudio is toch overal op een vast nummer bereikbaar

Van concertregistraties tot live radio: Voor kwalitatieve audio- en videoproducties moet je bij Showbizz NL uit Zeewolde zijn. Een ondernemer die van zijn passie zijn vak maakte.

Clock 3 min

Het is lastig om zijn bedrijf Showbizz NL in één zin te omschrijven, vertelt ondernemer Eric Holzhauer, die het bedrijf al 30 jaar runt. “We doen zoveel. Meestal verwijs ik naar onze website bij die vraag. Maar je zou ons kunnen zien als een club passionele, zeer getalenteerde mensen die bijzondere mediaprojecten technische compleet voor je uitvoeren.

Ook een vast nummer op je mobiel?

office-essential-cta

Wil jij ook gebruik maken van een vast nummer op je mobiele telefoon? Maak dan gebruik van Office Essential! Sluit nu een aantrekkelijke vast-op-mobiel-deal af bij je zakelijke abonnement.

Bekijk de aanbieding
Denk bijvoorbeeld aan live radio-uitzendigen bij evenementen. Maar ook in video zijn we inmiddels erg goed. Over een paar weken gaan we bijvoorbeeld weer op tournee met Tarkan, een populaire artiest uit Turkije. Daar maken we prachtige live beelden die tijdens de show getoond worden. We doen stadions in Londen, Stockholm, Wenen, Amsterdam en talloze steden in Duitsland aan. Een groot en erg leuk project!”

Studio in a box

Zoals veel mensen in het team van Eric begon het allemaal met passie voor radio. “Toen ik het geluid deed voor de toenmalige Tros Zomertour viel me op hoe omslachtig de live-uitzendingen toen nog verliepen. Zoveel mensen, zoveel gedoe en helemaal geen goed klinkend eindresultaat op de radio. Dat moest beter”.

En zo zag de eerste ‘Studio in a Box’ het licht. Een ‘plug and play’ mobiele radiostudio met dingen waar elke DJ blij van wordt. Speciale voiceprocessing om zijn of haar stem beter te laten klinken bijvoorbeeld. En natuurlijk een heerlijke afluisterprocessing. “Ja processing is wel een beetje een dingetje binnen ons vak” legt Eric uit. “Daarmee klinkt muziek mooier, spectaculairder. En blijven mensen uiteindelijk langer luisteren.” zegt Eric.

De Studio in a Box bleek een schot in de roos. Inmiddels is de mobiele studio dan ook uitgegroeid tot een volwaardige digitale radiostudio, van alle gemakken voorzien, die tijdens vele evenementen wordt ingezet.

Smartphone onmisbaar

Net als bij veel andere ondernemers is Eric’s smartphone inmiddels onmisbaar gebleken in dit alles. “Vroeger hoorde ik wel eens iets op de radio wat niet goed klonk. Dan sprong ik in de auto om ter plaatse de processing te fixen. Nu pak ik mijn smartphone of laptop en fix ik het vanaf afstand, waardoor het station direct beter klinkt.

Sinds een tijdje is daar het gemak van een vast nummer voor zijn bedrijf bijgekomen dankzij Office Essential. “Voor mijn werk ben ik nog steeds veel onderweg. Dan is het fijn als onze klanten ons op één centraal nummer kunnen bereiken. Daarom zijn we Office Essential gaan gebruiken. Daarnaast kan ik ons vaste nummer makkelijk doorschakelen naar een collega als dat een keer nodig is.”

Voor mijn werk ben ik nog steeds veel onderweg. Dan is het fijn als onze klanten ons op één centraal nummer kunnen bereiken
Tweet
Twitter
Een belangrijke feature van het product vindt Eric de app. “Met de Office Essential app kun je zelf instellen waar het vaste nummer van je bedrijf naar moet doorverwijzen. Naar mij of naar een medewerker bijvoorbeeld. En buiten kantooruren kun je als het moet een voicemail instellen waarmee mensen een bericht kunnen achterlaten”.

Persoonlijke accountmanager

Het feit dat je als ondernemer bij T-Mobile een persoonlijke accountmanager krijgt ervaart Eric als een belangrijk pluspunt. “De service en respons bij vragen is altijd razendsnel. Dat is ontzettend belangrijk voor een dynamisch bedrijf als het onze. Toen we Office Essential kregen aanbevolen was het ook makkelijk en snel geregeld, daar houden we van. Daarnaast zijn we sowieso erg tevreden over T-Mobile, omdat waar we ook komen de dekking van het netwerk altijd heel erg goed is.”

Uitkijken naar 5G

Voor de toekomst heeft Eric nog wel een belangrijke wens: “Ik kijk erg uit naar de komst van 5G. Alhoewel het nog best wat voeten in de aarde zal hebben om een landelijk dekkend 5G netwerk uit te rollen, zal het grote verbeteringen met zich meebrengen. Door de grotere parallelle capaciteit kunnen dan immers veel meer gebruikers tegelijk online en wordt het netwerk nog betrouwbaarder. Mijn bedrijf kan niet wachten!”

office-essential-cta

Ook een vast nummer op je mobiel?

Wil jij ook gebruik maken van een vast nummer op je mobiele telefoon? Maak dan gebruik van Office Essential! Sluit nu een aantrekkelijke vast-op-mobiel-deal af bij je zakelijke abonnement.

Bekijk de aanbieding

Foto’s: Showbizz NL

Beeld: Shutterstock