Connectiviteit

Cadeautip voor ICT-managers

T-Mobile Ondernemen denkt graag met je mee hoe werken op de zaak of remote nog beter en makkelijker kan. Daarom hebben we nu een supermooie eindejaarsactie voor je. Een actie waarmee je je business een boost geeft met razendsnel en betrouwbaar internet én je de komende jaren fors bespaart. Wat wil je nog meer in deze tijd?

Clock < 1 min

GRATIS DUBBELE SNELHEID + TOT 50% KORTING

CTA

Kies nu voor zakelijk glasvezel en profiteer de komende jaren

MEER INFO
Binnen je organisatie moet je altijd op je internetverbinding kunnen vertrouwen. Het nieuwe werken, waarin jij en je medewerkers flexibeler zijn dan ooit, vraagt om een internetverbinding die daarbij past. Met deze eindejaarsactie profiteer je van supersnel zakelijk glasvezelinternet met flinke korting én we verdubbelen kosteloos de laatste weken van het jaar de snelheid!

Eindejaarsactie speciaal voor jou

Kies vóór 22 december voor zakelijk glasvezelinternet van T-Mobile en profiteer zo lang je abonnement loopt van:

  • Unlimited gebruik van supersnel en betrouwbaar glasvezelinternet binnen je organisatie t/m 1000 Mbit/s
  • Gratis dubbele snelheid. Hiermee heb je extra ruimte om een eigen VPN op te zetten, zodat thuiswerkers een veilige en snelle connectie met het netwerk kunnen maken.
  • Tot 50% korting op je abonnementskosten

Razendsnel en betrouwbaar Zakelijk Internet

Geef je business een boost met supersnel en betrouwbaar Zakelijk Internet van T-Mobile. Kosteloos dubbele snelheid en maandelijks korting op zakelijk glasvezelinternet? Ga dan snel naar onze speciale eindejaarsactie.

CTA

GRATIS DUBBELE SNELHEID + TOT 50% KORTING

Kies nu voor zakelijk glasvezel en profiteer de komende jaren

MEER INFO
Beeld: T-Mobile