Connectiviteit

Cloud telefonie: de telefooncentrale van de toekomst

Om als organisatie je relaties en klanten zo snel mogelijk te helpen, moet je op ieder moment bereikbaar zijn. Naast een professioneel callcenter-team is de achterliggende techniek van groot belang. Zeker als je kijkt naar de ontwikkelingen op het gebied van thuiswerken. Maar hoe maak je jouw telefooncentrale klaar voor de toekomst? Lees verder voor het antwoord op die vraag en meer.

Clock 2 min

In 2020 hebben we allemaal meegemaakt dat werk wat normaal op kantoor werd uitgevoerd naar de thuissituatie verplaatste, zo ook onder callcentermedewerkers. Vermoedelijk blijft een hybride vorm van thuiswerken bestaan. Maar of je nu in een grote organisatie werkt of bij een midden- of kleinbedrijf: in een snel veranderende wereld spelen bereikbaarheid en efficiëntie een sleutelrol in het vertrouwen van klanten en relaties. Daarom is de flexibiliteit van je telefooncentrale belangrijker dan ooit.

IT Guide | Cloud Telefonie

IT guide 3d cover

Lees alles over een flexibele telefooncentrale en hoe dit bij kan dragen aan de efficiëntie van jullie organisatie!

DOWNLOAD GRATIS
Voordelen van een flexibele telefooncentrale

Telefooncentrales hoeven tegenwoordig niet meer via de vaste lijn te lopen. Er bestaat efficiënte software en je kunt bellen via het internet. Daarom kun je als bedrijf overwegen om voor een telefooncentrale in de cloud te kiezen. Deze flexibele centrale werkt gewoon via het internetnetwerk van je provider. Zo ben je altijd optimaal bereikbaar.

Digitale tools voor een telefooncentrale in de cloud

Om het optimale uit je cloud-telefooncentrale te halen kun je wel wat hulp gebruiken. Er bestaan enorm veel tools die jou en je medewerkers helpen nog meer voordeel te halen uit deze innovatie. Om je een handje te helpen hebben we in onze IT Guide: Cloud Telefonie 15 digitale tools op een rijtje gezet. Deze hebben we voor het gemak onderverdeeld in tools voor betere bereikbaarheid, slimmer werken, effectiever samenwerken en analyse. Zo zijn er tools die je bellers alvast naar de juiste afdeling leiden en tools die klantinformatie snel groeperen en laten zien.

T-Mobile, Microsoft en de cloud

Microsoft Teams heeft zich al bewezen als succesvolle communicatie- en samenwerkingstool. Als je Microsoft Teams combineert met Telefonie van T-Mobile maak je dit nóg effectiever. Het grote voordeel? Je hoeft maar één tool te gebruiken. Zo is je bedrijf altijd en overal bereikbaar. Hierdoor loop je geen klanten mis en weten medewerkers ook elkaar goed te vinden in een wereld die steeds meer van je communicatie vraagt.

Benieuwd naar de voordelen van een flexibele telefooncentrale? Download ons gratis e-book ‘IT Guide: Cloud Telefonie’ en lees alles over telefooncentrales in de cloud, 15 handige tools die je helpen efficiënter te werken en de combinatie van Microsoft Teams Telefonie en T-Mobile Business Essential.

IT guide 3d cover

IT Guide | Cloud Telefonie

Lees alles over een flexibele telefooncentrale en hoe dit bij kan dragen aan de efficiëntie van jullie organisatie!

DOWNLOAD GRATIS
Beeld: Shutterstock