Connectiviteit

Nu ook in Zwitserland data gebruiken zoals in Nederland

Zakelijke T-Mobile klanten kunnen hun databundel vanaf nu ook gebruiken zoals ze gewend zijn in Zwitserland. Dat voorkomt onverwacht hoge facturen na je (zaken)reis of vakantie.

Clock 2 min

Goed nieuws voor nieuwe en bestaande T-Mobile @Work klanten die regelmatig naar of door Zwitserland reizen. Vanaf nu kun je je databundel namelijk ook in Zwitserland gewoon gebruiken zoals thuis. Ideaal voor ondernemers die graag overal ter wereld unlimited ondernemen.

Tot op heden was Zwitserland nog geen onderdeel van de EU zone, en dus betaalde je extra kosten voor datagebruik in dit land. Maar vanaf nu is dat dus wel het geval. Je gebruikt je databundel dus net als in Nederland, of een ander EU land. Voor Unlimited klanten is dit maandelijks zelfs 20GB.

Martijn Teekens, directeur sales bij T-Mobile Zakelijk: “De toevoeging van Zwitserland aan onze @Work EU bundel is een hele logische stap voor mensen die overal willen kunnen werken. Dan heb ik het niet alleen over mensen die in de zomer of winter graag op vakantie gaan naar Zwitserland. Zwitserland is voor veel mensen een doorreisland, en het is erg vervelend als je navigatie dan ineens niet meer werkt omdat je je roamingkosten wil beperken. Vanaf nu hoef je je hier geen zorgen meer om te maken.”

T-Mobile @Work klanten

De Zwitserland aanvulling geldt voor alle T-Mobile @Work klanten. Is jouw @Work abonnement in of na mei 2018 ingegaan, dan gaat deze wijziging automatisch in. Ook nieuwe @Work abonnementen krijgen de uitbreiding standaard. Heb je een ouder @Work abonnement van vóór mei 2018? Dan kun je nu gratis overstappen naar een nieuw @Work abonnement zodat je ook gebruik kunt maken van je databundel in Zwitserland.

Bellen van en naar Zwitserland

Overigens kunnen Unlimited @Work klanten niet alleen hun databundel gewoon gebruiken in Zwitserland. “Ook hun belbundel is Unlimited in Zwitserland” zegt Teekens. “Dat betekent dat je dus niet voor onverwachte kosten komt te staan als je de Zwitserse grens oversteekt terwijl je aan het bellen bent”. Klanten met een limited abonnement ontvangen maandelijks 180 belminuten van en naar Zwitserland.

Meer informatie over datagebruik in het buitenland en de verschillende zones, vind je op deze pagina.

Beeld: Shutterstock