Connectiviteit

Op vakantie buiten Europa? Zo hou je je datakosten laag!

Binnen de EU betaal je geen roamingkosten meer. Maar buiten de EU wel. Met de nieuwe T-Mobile Travel & Surf databundels ontvang je nu dubbele data tijdens je vakantie zodat je onbezorgd online kunt.

Clock 2 min

Ga je deze zomer op vakantie binnen de EU? Dan weet je inmiddels al dat je in het buitenland geen hoge roamingkosten meer betaalt. Met een T-Mobile Unlimited abonnement krijg je binnen de EU zelfs 10GB per maand aan data! Maar buiten Europa is dat vaak nog een heel ander verhaal, omdat de netwerkkosten nu eenmaal een stuk hoger liggen. Toch heeft T-Mobile nu ook goed nieuws voor iedereen die deze zomer buiten de EU op vakantie gaat: Met onze Travel & Surf databundels voor in het buitenland krijg je nu namelijk dubbele data!

Ons Travel & Surf aanbod bestaat uit verschillende databundels voor als je voor je werk of vakantie tijdelijk in het buitenland verblijft. Je kunt bijvoorbeeld een databundel van 35MB kopen als je maar een dag weg bent en alleen maar hoeft te kunnen appen. Of een grotere bundel van 1000 MB waarmee je twee weken lang onbezorgd online kunt.

Dubbele data

Maar nu is er goed nieuws: Al onze bestaande Travel & Surf bundels zijn verdubbeld in data terwijl de prijs gelijk blijft. Een bundel van 250MB voor 7 dagen in de Verenigde Staten kost nu bijvoorbeeld €14,95. Vanaf vandaag krijg je voor dat zelfde bedrag een databundel van 500MB. Ook onze kleine bundels worden een stuk groter: Zo gaan de XS bundels van 35MB en 30MB in zone 1 en 2 allemaal naar 100MB. Welke landen in welke zones vallen, kun je lezen op onze website. (LINK)

Volgens Tisha van Lammeren, directeur consumer marketing bij T-Mobile, is de verdubbeling van de databundels buiten Europa een logische stap. “Ons dataverbruik is de afgelopen jaren onbewust toegenomen. We versturen ook op vakantie of zakenreis steeds vaker foto’s naar het thuisfront, en die zijn ook van steeds hogere kwaliteit waardoor je meer data verbruikt. Met deze vernieuwde Travel & Surf bundels hoef je je als klant geen zorgen meer te maken over de roaming kosten achteraf.”

Hoe werkt het?

Wanneer je deze zomer aankomt op je vakantiebestemming, ontvang je van T-Mobile direct een sms-bericht met daarin een link naar de verschillende bundels. Je kiest dan de bundel die het beste bij je past, en kunt vervolgens meteen online om je taxi te boeken of hotel op te zoeken. Wanneer je op 80% of 100% van je Travel & Surf bundel zit, ontvang je ook een berichtje. Zo kom je bij thuiskomst dus nooit meer voor onverwachte kosten te staan.

Wil je Travel & Surf direct bestellen? Kijk dan op deze pagina.

Beeld: Shutterstock