Connectiviteit

Waarom jouw zaak een private mobile network moet overwegen

Dat niet iedereen altijd meer op kantoor werkt, zorgt dat steeds meer bedrijven zakelijke laptops, tablets en smartphones via een draadloos netwerk willen laten werken. Daarvoor is een robuust en betrouwbaar zakelijk netwerk nodig, binnen de muren van jouw pand én daarbuiten. Zeker als je straks ook aan de slag wilt met slimme automatisering. Een private mobile network van T-Mobile is dé oplossing. We leggen je graag uit waarom.

Clock 3 min

Snel, stabiel en veilig zakelijk internet?

niets houdt je tegen cta

Ontdek nu de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

LEES MEER!
Locatieonafhankelijk werken is een blijvertje. Uit onderzoek van Microsoft blijkt dat 35% van de ondervraagde medewerkers ook ná de pandemie hun werk (voor een deel) thuis wil blijven doen. Om ​​medewerkers op de lange termijn te kunnen blijven ondersteunen, moet je investeren in robuuste cloudapplicaties én in een flexibelere, soepelere ICT-infrastructuur. Dat laatste bereik je door het aantal netwerken dat binnen de organisatie wordt gebruikt te reduceren. Liefst kies je voor één eigen netwerk en laat je dit professioneel aanpakken door een partij die zijn hand niet omdraait voor dit soort complexe projecten. Dat voorkomt vertraging en onnodig hoge kosten.

Hybride werken stelt andere eisen aan de ICT-infrastructuur

Een hybride werkomgeving verandert immers de eisen waaraan de ICT-infrastructuur van jouw organisatie moet voldoen. De interne vaste netwerken worden minder gebruikt dan voorheen en de externe draadloze netwerken juist meer. Ook vervaagt de scheiding tussen binnen en buiten: jouw mensen willen zich kunnen verplaatsen en overal, vanaf elk device, ononderbroken hun werk kunnen doen. Plotseling hebben ze standaard toegang nodig tot vertrouwelijke gegevens vanaf allerlei externe locaties.

De oplossing: een eigen mobiel netwerk voor jouw organisatie

Speciaal voor jouw organisatie kan T-Mobile Ondernemen een deel van het mobiele netwerk reserveren en een superveilig privénetwerk inrichten, waartoe alleen de devices van jouw organisatie toegang hebben. De dekking van zo’n private mobile network bepaal je helemaal zelf, zowel binnen de muren van het pand als daarbuiten. Natuurlijk wil je dekking op de werkvloer binnen en buiten op je eigen parkeerterrein, en een naadloze overgang naar het netwerk in de rest van Nederland. Goed nieuws: daarnaast faciliteert het private mobile network goede (publieke) mobiele dekking voor mensen met reguliere abonnementen, zoals bezoekers. Ook zij kunnen dus soepel mobiel bellen en internetten.

Private mobile network geeft ongelimiteerde mogelijkheden

De mogelijkheden van een private mobile network van T-Mobile Ondernemen zijn ongekend, zeker wanneer 5G de standaard wordt in je organisatie. Als eerste telecomprovider in Nederland boden we toegang tot 5G. Inmiddels zijn we hard bezig om deze nieuwe netwerkstandaard uit te rollen door heel het land. Ons 4G-netwerk viel al vaak in de prijzen, maar met 5G heeft jouw organisatie straks écht ongelimiteerde mogelijkheden. Kies je voor een private mobile netwerk op 5G? Dan geeft dat een enorme boost aan beschikbaarheid en bandbreedte. Dat maakt zo’n private mobile netwerk niet alleen supersnel en betrouwbaar. Je kunt er een enorme hoeveelheid devices veilig aan koppelen. Alle laptops, tablets en smartphones die jij en je collega’s gebruiken. Maar ook allerlei slimme technologie, zoals sensoren, AR/VR-brillen en robots.

Boost aan slimme automatisering

Stel je eens voor welke kansen augmented reality, virtual reality of het Internet of Things bieden. Mensen de potentie van een gebouw laten zien door hen te verrassen met een bril die hun een inrichting toont? Een virtuele rondleiding geven zonder dat iemand fysiek ter plaatse hoeft te zijn? Of bewegingssensoren in alle ruimtes laten ‘praten’ met de centrale klimaatbeheersingsinstallatie om het energieverbruik van een gebouw omlaag te brengen? Kan allemaal. Je kunt zelfs onderhoudscycli op afstand monitoren en geautomatiseerd laten uitvoeren. The sky is the limit. En met een private mobile network van T-Mobile is jouw organisatie klaar voor de toekomst.

Niets houdt je tegen met Zakelijk Internet van T-Mobile Ondernemen

Je kent T-Mobile misschien al van het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland. Maar wat is jouw eigen mobiele netwerk zonder een razendsnelle, betrouwbare glasvezelverbinding voor je bedrijf? Goed nieuws: sinds kort heeft T-Mobile Ondernemen ook zakelijk vast internet. Met ons Zakelijk Internet ben je altijd online. De installatie en configuratie regelen wij voor je. We bieden drie abonnementen met verschillende snelheden. En grote organisaties? Die leveren we maatwerk. Zo heb je altijd een betrouwbare én veilige internetverbinding om je zaken te regelen. Ondernemers, welkom bij De Unlimiteds.

niets houdt je tegen cta

Snel, stabiel en veilig zakelijk internet?

Ontdek nu de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

LEES MEER!
Beeld: T-Mobile