Connectiviteit

T-Mobile en Tele2 bieden ondernemend Nederland vanaf nu een nog beter abonnement

Ons Unlimited @Work abonnement voor zakelijke klanten is vernieuwd! Vanaf nu profiteert ondernemend Nederland dat klant is bij Tele2 of T-Mobile van lagere kosten, onbeperkt zaken doen én het beste netwerk.

Clock 2 min

T-Mobile Ondernemen en Tele2 bieden vanaf vandaag een nieuw abonnement voor ondernemend Nederland: @Work. Met dit nieuwe abonnement krijgt zakelijk Nederland nog meer waar voor zijn geld. Zo betaal je voor een tweejarig Unlimited abonnement met onbeperkt data en bellen nog maar €25 per maand.

Wat verandert er voor Tele2 Zakelijk klanten?

Begin dit jaar werden T-Mobile en Tele2 officieel samengevoegd tot één bedrijf. Alhoewel het merk Tele2 voor consumenten blijft bestaan, sluiten zakelijke klanten hun abonnement vanaf nu direct bij T-Mobile af. Bestaande Tele2 Zakelijk klanten gaan vanaf 1 augustus automatisch ook gebruik maken van het beste geteste netwerk van T-Mobile. Facturatie blijft voor hen vooralsnog gewoon nog verlopen via Tele2 Zakelijk. Verder verandert er voor hen dus niets.

Nieuw @Work abonnement

T-Mobile @Work speelt in op de behoeften van bedrijven en medewerkers om altijd en overal bereikbaar te kunnen zijn. Daarnaast hoeven ze zich geen zorgen meer te maken over onverwachte kosten dankzij Unlimited data & bellen in Nederland. Binnen de EU kun je bovendien maandelijks 20GB data gebruiken. Onbeperkt bellen en 20GB data in de VS is inbegrepen als je daar gebruik maakt van het netwerk van T-Mobile USA.

Volgens Léon Toet, directeur zakelijke markt T-Mobile is er de laatste tijd hard gewerkt aan de integratie van de zakelijke productportfolio’s van beide bedrijven. “We voegen de kennis, expertise, netwerken en productportfolio’s samen. Dat geeft ons de schaalgrootte om al onze zakelijke klanten optimaal te bedienen en de markt verder op te schudden. En dat blijven we doen. Met ons vernieuwde @Work portfolio zetten we zakelijke proposities op scherp. Voor alle ondernemers in Nederland.”

Sinds het samengaan van T-Mobile en Tele2 in januari van dit jaar bundelen de telecomproviders de krachten. Waar T-Mobile mobiele dienstverlening als achtergrond heeft, is Tele2 juist groot geworden met vaste communicatiediensten. Het beste van deze twee werelden wordt voor de zakelijke markt nu samengebracht en voortgezet onder T-Mobile Ondernemen.

Beeld: Shutterstock