Connectiviteit

T-Mobile geeft gas op glas: belangrijke bijdrage aan versnelde digitalisering van Nederland

T-Mobile gaat in samenwerking met het nieuwe glasvezelnetwerk Dutch Open Fiber BV binnen vijf jaar ten minste 1 miljoen adressen voorzien van supersnel internet via glasvezel. Nederlandse bedrijven en huishoudens in voornamelijk stedelijke gebieden krijgen daarmee toegang tot supersnel internet tegen de laagst mogelijke prijs. Dutch Open Fiber BV is een joint venture van Kohlberg Kravis Roberts & Co (KKR) en Deutsche Telekom Capital Partners. Al binnen enkele weken start Dutch Open Fiber BV met de aanleg van het eerste deel van het netwerk. Ook andere partijen krijgen de mogelijkheid om diensten aan te bieden via dit open glasvezelnetwerk.

Clock < 1 min

Snel, stabiel en veilig zakelijk internet?

niets houdt je tegen cta

Ontdek nu de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

LEES MEER!
Het plan voor verdere verglazing van Nederland is geheel in lijn met onze ambities en eerdere toezeggingen van T-Mobile. Søren Abildgaard, CEO van T-Mobile Nederland: “We komen de belofte die we aan Nederland deden bij de fusie met Tele2 na: iedereen in Nederland heeft recht op razendsnel internet, thuis en op het werk. Na de mobiele markt breken we nu ook de markt voor vast internet open. We waren al begonnen met het uitbreiden van ons vaste netwerk en voegen daar nu nog eens 1 miljoen adressen aan toe. En wat mij betreft zal het daar niet bij blijven.”

Supersnel internet tegen aantrekkelijke tarieven

Met de uitbreiding van onze glasvezel-footprint en de recente uitrol van ons 5G-netwerk, laten we zien dat wij klaar zijn voor een toekomst waarin steeds meer apparaten online komen. Met groeiend dataverbruik voor zowel mobiel als vast. Wij gaan echt een wezenlijke bijdrage leveren aan de verdere digitalisering van Nederland. Bedrijven, zzp’ers en consumenten gaan profiteren van wat echt telt: supersnel zakelijk internet en bellen tegen aantrekkelijke tarieven.

Compleet portfolio

Léon Toet, directeur zakelijke markt T-Mobile: “De zakelijke markt richt zich meer en meer op gecombineerde diensten van mobiel en vast. Met de komst van Tele2 zijn we uitgegroeid van een voornamelijk mobiele partij naar een full service aanbieder met een compleet portfolio aan mobiele, vaste en vast-mobiele connectiviteitsdiensten voor ondernemers. Voor ons mobiele netwerk hebben we al een volle prijzenkast. Nu pakken we door met de uitbouw van ons vaste netwerk en beantwoorden daarmee de vraag naar gecombineerde abonnementen met een hoogwaardig en scherp geprijsd alternatief. Ook voor ondernemers kan het voordeliger en beter.” Benieuwd hoe snel jouw internet op dit moment is? Check dan onze zakelijke speedtest.

niets houdt je tegen cta

Snel, stabiel en veilig zakelijk internet?

Ontdek nu de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

LEES MEER!
Beeld: T-Mobile