Connectiviteit

Hoe de ICT-afdeling van de TU Delft haar telefoonbeheer heeft uitbesteed

Hoe zorg je ervoor dat je eigen ICT-medewerkers zich kunnen richten op de strategische kerntaken en dat ze niet worden opgeslokt door dagelijkse beheeractiviteiten? T-Mobile en haar partner ReleaseTMS maakten dit bij TU Delft mogelijk met ‘T-Mobile Care Free’, de beheerdienst waarmee organisaties telefoniebeheer uitbesteden. Lees hier in vogelvlucht hoe het implementatieproces verliep.

Clock < 1 min

TU Delft is met 5.000 medewerkers en meer dan 20.000 studenten de grootste Technische Universiteit van Nederland. De afdeling ICT en Facility Management is onder andere verantwoordelijk voor de telefonie en het telefoniebeheer van de gehele TU Delft. Hun focus ligt onder meer bij het faciliteren van een goede ICT-omgeving, maar tijd, specialistische kennis en tooling waren facetten waar zij niet aan konden voldoen. Met ‘T-Mobile Care Free’ bepaalt TU Delft zélf hoe het beheer ingericht wordt. Deze oplossing is modulair opgebouwd en kan verder uitgebreid worden, bijvoorbeeld met een hardware bestelportal.

Klant case TU Delft

T-Mobile-ebook-Business case TU Delft-cover-3

T-Mobile en haar partner ReleaseTMS implementeerden bij de TU Delft ‘T-Mobile Care Free’, de beheerdienst waarmee organisaties telefoniebeheer uitbesteden. In deze business case lees je er alles over!

DOWNLOAD GRATIS
Ontzorgen, transparantie en goede ondersteuning

Vooraf waren de doelstellingen duidelijk: optimale bereikbaarheid van de gebruikers, minimale impact op de organisatie, altijd controle over de processen en inzicht in de kosten. De ICT-medewerkers wilden volledig ontzorgd worden, zodat dagelijkse beheertaken hen niet zouden opslokken. In tegenstelling tot andere operators die beheerdiensten aanbieden, wordt T-Mobile Care Free door het partnership met ReleaseTMS onafhankelijk ingevuld met het belang van de klant op de eerste plaats. Zo koos TU Delft bijvoorbeeld voor Telecom Expense Management, om de achterstand in de factuurverwerking van vaste en mobiele telefonie weg te werken en de kostendoorbelasting hiervan structureel in te richten. En om het nummer- en simbeheer voor mobiele telefonie goed in te richten en dagelijks te verzorgen, is gekozen voor sim- & abonnementenbeheer. Op het gebied van administratie, facturatie en doorbelasting zijn zij nu volledig ontzorgd.

Download de complete klant case

Ben je benieuwd hoe dit implementatieproces verliep? En hoe de afgenomen diensten de medewerkers van TU Delft heeft geholpen om efficiënter om te gaan beschikbare capaciteit? Download nu gratis onze klant case.

T-Mobile-ebook-Business case TU Delft-cover-3

Klant case TU Delft

T-Mobile en haar partner ReleaseTMS implementeerden bij de TU Delft ‘T-Mobile Care Free’, de beheerdienst waarmee organisaties telefoniebeheer uitbesteden. In deze business case lees je er alles over!

DOWNLOAD GRATIS
Beeld: TU Delft