Connectiviteit

Unlimited is de nieuwe standaard: “Nu kunnen we echt overal werken”

Als je data-abonnement Unlimited is en je 4G verbinding supersnel, dan begint het nieuwe werken pas echt vindt Martijn Teekens, sales directeur bij T-Mobile Ondernemen.

Clock 3 min

Gratis eBook: Alles wat je moet weten over 5G

5G komt in 2020! Is jouw organisatie er klaar voor? Of wil je graag met 5G aan de slag maar weet je nog niet zo goed wat de mogelijkheden zijn? In dit gratis eBook lees je er alles over.

Download gratis
Goed nieuws voor ondernemend Nederland deze week. Vanaf nu profiteren alle nieuwe zakelijke klanten van T-Mobile en Tele2 namelijk van een nog beter Unlimited abonnement. Het beste netwerk van Nederland is nu ook beschikbaar voor alle Tele2 zakelijk klanten. En dat is goed nieuws want niet alleen in Nederland wordt je data-verbinding stukken sneller, ook in het buitenland werk je vanaf nu zorgeloos verder.

Als onderdeel van Deutsche Telekom en samenwerkend met Freemove heeft T-Mobile namelijk ook in het buitenland de beste roaming afspraken. Je zult er deze zomer dus direct profijt van hebben als je nog op vakantie gaat. En ben je ondernemer en op zoek naar een nieuw abonnement? Dan is dit het moment om over te stappen. Je bent namelijk zorgeloos bereikbaar met je Unlimited @Work abonnement voor slechts €25 per maand excl. BTW.

Unlimited vrijheid

Bij T-Mobile geloven we sterk in de toekomst van het nieuwe werken. Vandaar dat we samen met Tele2 op dit moment de enige provider in Nederland zijn die zakelijk Nederland een Unlimited abonnement aanbieden. Voor ons betekent Unlimited het volledig ontzorgen van de ondernemer. Nooit door je data heen zijn. En nooit een belachelijk hoge factuur aan het einde van de maand. Je weet altijd waar je aan toe bent en kunt daardoor zorgeloos en overal werken. Unlimited staat voor ons gelijk aan ultieme vrijheid: Unlimited vrijheid.

Overal werken op vakantie

Zodra je mobiele abonnement Unlimited is, veranderen ineens de mogelijkheden van je bedrijf. Werken via 4G kan tegenwoordig namelijk echt overal. Met je laptop op vakantie de hele middag in de hotel lobby zitten voor een krakkemikkige en vaak onveilige wifi-verbinding? Niet met een Unlimited abonnement. Voor slechts 15 euro per maand koppel je een extra simkaart aan je abonnement die gebruik maakt van je Unlimited-bundel. Voor incidenteel gebruik is een eigen 4G hotspot via je telefoon is niet alleen sneller, maar ook stukken veiliger.

Juist voor ondernemers is het vaak lastig om op vakantie te gaan, het werk gaat immers altijd door. Maar nu dure roamingkosten tot het verleden behoren is een verblijf in het buitenland niet langer een belemmering. Werk ’s ochtends even je email weg en je hebt de rest van de dag vrij om andere dingen te doen. Zonder dat je in je uppie in je hotelkamer of een koffietent hoeft te gaan zitten.

Met 20GB data in Europa, Zwitserland en de VS ben je daar net zo online als thuis
Tweet
Twitter
Met een Unlimited @Work abonnement van T-Mobile ontvang je elke maand 20GB data in Europa, Zwitserland en de Verenigde Staten. In al deze landen ben je deze zomer of winter dus net zo online als thuis. Werk je veel op je iPad? Voor €20 per maand ben je Unlimited online met ons Unlimited Data Only abonnement voor tablets.

Hoge snelheid van 4G

T-Mobile wordt jaar na jaar uitgeroepen tot beste en snelste netwerk van Nederland. Het beeld dat een wifi-verbinding sneller is, gaat dus niet langer op. Via een T-Mobile 4G verbinding haal je nu snelheden die op de meeste plekken in Nederland veel hoger liggen dan een wifi-verbinding, tot wel 225 Mbps. Laat staan als we volgend jaar 5G introduceren. Overal online op de hoogste snelheid is de belangrijkste ontwikkeling voor bedrijven die klaar willen zijn voor de toekomst.

“Het nieuwe werken 3.0”

Hoe vaak werk jij al op een andere locatie dan op kantoor? Bij veel grote bedrijven is dit ‘nieuwe werken’ trouwens al in een volgende fase beland. Zo ging het kantoor van Microsoft eind vorig jaar zorgvuldig gepland twee maanden dicht in verband met een grootschalige verbouwing. Het personeel werkte elders, bijvoorbeeld bij klanten en partners of op gehuurde flexplekken in Spaces.

Na de heropening van Microsoft’s hoofdkantoor in Amsterdam is het bedrijf nu vooral gastheer van mensen die op zoek zijn naar een ruimte voor meetings. Partners, klanten, leveranciers en eigen medewerkers: iedereen is welkom in het nieuwe kantoorgebouw. Heb je geen meetings? Dan kun je je werk ook op andere plaatsen doen, want mobiel werken kan overal en wanneer je maar wilt.

Nieuwe samenwerkingen komen tot stand. Overal je werk kunnen doen is de nieuwe norm.

Unlimited ondernemen

Deze nieuwe manier waarop bedrijven en mensen met elkaar samenwerken is voor ons de drijfveer geweest achter ons vernieuwde @Work 4.0 abonnement. We bundelen in dit product wat ons bijzonder maakt: Het beste netwerk van Nederland, dat klaar is voor ontwikkelingen als 5G en IoT. Een vaste lage prijs. Maatwerk en volledige ontzorging. Maar bovenal: de Unlimited verbinding die jij nodig hebt om optimaal te ondernemen.

Nieuwsgierig naar jouw beste bereikbaarheid oplossing met Unlimited vrijheid? Kijk op Work Unlimited of bel 0800–7700000.

Gratis eBook over 5G

5G komt in 2020! Is jouw organisatie er klaar voor? Of wil je graag met 5G aan de slag maar weet je nog niet zo goed wat de mogelijkheden zijn? In dit gratis eBook lees je er alles over.

Download gratis
Beeld: Shutterstock