Connectiviteit

Hoe meer Unlimited abonnementen, hoe meer Unlimited Voordeel

Met Unlimited onder 1 dak krijgen T-Mobile Unlimited klanten die bij elkaar op één adres wonen straks korting op hun maandelijkse abonnementskosten. Ook zakelijke Unlimited klanten!

Clock 2 min

Vandaag introduceert T-Mobile iets nieuws: korting op je abonnement als je met meerdere T-Mobile Unlimited klanten op één adres woont. Hoe meer mensen in jouw huishouden een Unlimited abonnement hebben, hoe meer korting je krijgt. Zo betaal je met zijn tweeën straks nog maar € 28,50 per persoon per maand in plaats van € 35,-. Woon (of werk) je met vier tot zes T-Mobile Unlimited abonnementen onder één dak, dan betaal je zelfs maar € 22,50 per maand.

Ook voor zakelijke klanten

Met Unlimited Voordeel richt T-Mobile zich op huishoudens die graag allemaal gebruikmaken van onbeperkt mobiel internet, zonder dat ze daarvoor per maand teveel betalen. De korting op je abonnement kan oplopen tot € 12,50 per maand. En goed nieuws voor zakelijke klanten: de korting geldt ook voor Go Business abonnementen vanaf 29 januari in combinatie met gewone Unlimited klanten. Zolang je maar staat ingeschreven op één adres.

Unlimited Voordeel

Volgens Marieke Snoep, Executive Director Consumentenmarkt is Unlimited Voordeel onderdeel van de missie om “barrières in de Nederlandse telecommarkt te doorbreken, de markt op te schudden en productinnovaties door te voeren met het snelste mobiele netwerk.” Omdat steeds meer klanten binnen één huishouden een Unlimited abonnement hebben, zijn we gaan kijken naar een nieuwe manier om hen voordeel te laten behalen op hun maandelijkse kosten. Daar is Unlimited Voordeel het directe resultaat van.

Het is amper een jaar geleden dat T-Mobile Unlimited introduceerde: een vast bedrag van € 35,- per maand voor een Unlimited databundel. Dat bedrag blijft hetzelfde voor klanten die als enige in hun huishouden bij T-Mobile klant zijn. Maar als je partner of huisgenoot ook een T-Mobile Unlimited abonnement heeft, betaal je straks nog maar € 28,50 per maand.

Aanmelden

Unlimited Voordeel wordt op 29 januari geïntroduceerd in Nederland. Unlimited of Go Business klanten kunnen zich (tot een maximum van 6 abonnementen op één adres) registreren middels het ‘Alles onder 1 dak’-spaarprogramma via My T-Mobile.

Beeld: Shutterstock