Connectiviteit

De voordelen van zakelijk vast internet voor jouw bedrijf

Vandaag de dag is een internetverbinding essentieel voor vrijwel elk bedrijf. Als klein bedrijf kun je soms nog wel een particuliere verbinding gebruiken. Echter, een zakelijke verbinding biedt je meer opties dan een verbinding voor consumenten. Zeker als je wilt groeien. Je kunt je dan ook afvragen: is je huidige (particuliere) internetabonnement nog wel optimaal? In dit Founders artikel duiken we dieper op deze vraag in.

Clock 2 min

Snel, stabiel en veilig zakelijk internet?

niets houdt je tegen cta

Ontdek nu de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

LEES MEER!
Als ondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk een werkende internetverbinding is. Het is de basis voor contact met (potentiële) klanten en toegang tot al je informatiebronnen. Om te kijken of jouw abonnement voor zakelijk internet en bellen nog voldoet, is het slim om je huidige abonnement onder de loep te nemen.

Onmisbaar voor je bedrijfscontinuïteit

Technologische ontwikkelingen rondom je onderneming zijn ook van invloed op je internetgebruik. De opkomst van clouddiensten maakt dat snelle, goede en betrouwbare koppelingen met de cloud essentieel zijn voor je bedrijf. Je data heb je waarschijnlijk al verplaatst naar deze digitale opslagplaats. En je communiceert met (potentiële) klanten via systemen zoals Microsoft Teams of Google Docs. Binnen je bedrijf wil je ook dat al je data beveiligd is tegen cybercriminaliteit. Voor de connectiviteit, efficiëntie en groei van jouw bedrijf is een snelle, veilige en stabiele internetverbinding daarom onmisbaar.

De voordelen van Zakelijk Internet

Zakelijk Internet van T-Mobile is een zakelijke internetverbinding die de hiervoor genoemde toepassingen ondersteunt. Benieuwd naar alle voordelen? We hebben ze hieronder op een rijtje gezet.

Een vast IP-adres

Bij een zakelijk abonnement krijg je een vast IP-adres. Dit zorgt voor een veilige, stabiele en betrouwbare verbinding omdat dit adres altijd hetzelfde is. Bij gebruik van vaste apparatuur zoals printers (wanneer je die via het internet benadert) en camera’s, is een vast IP-adres onmisbaar. Je kunt dan vanaf iedere laptop of computer contact maken met deze apparaten. Ook kun je met een vast IP-adres eigen servers op kantoor bereiken op afstand.

Professionele en snelle service

Met een zakelijk abonnement profiteer je van professionele ondersteuning via een zakelijke helpdesk. De klantenservice staat telefonisch op werkdagen van 08.00 tot 23.00 uur voor je klaar. En in het weekend van 09.00 tot 17.30 uur. Zo heb je de garantie dat je als ondernemer de zakelijke service krijgt die jouw onderneming verdient.

Goede, veilige wifi

Als je Wifi Plus voor Ondernemers aan je abonnement toevoegt, zorg je er op een eenvoudige manier voor dat je overal in je huis/kantoor goede wifi hebt. Maar da’s lang niet alles: zo kun je met de bijbehorende app eenvoudig je netwerken beheren (zo kun je bijvoorbeeld een netwerk voor je collega’s maar ook voor gasten aanmaken) en is het netwerk zelflerend. Dit houdt in dat het netwerk ervoor zorgt je overal een stabiele wifi connectie hebt.

Er zijn natuurlijk ook nadelen. Een zakelijk abonnement is duurder dan een particulier abonnement. Maar dit weegt niet op tegen de vele voordelen die een zakelijk internetabonnement heeft. Eén ding is zeker: voor de continuïteit én connectiviteit van je bedrijf is het goed om een betrouwbare en stabiele internetverbinding te hebben.

Vast Internet van T-Mobile

Met Zakelijk Internet bieden we je een betrouwbare internetaansluiting. Deze internetverbinding heeft een vast IP-adres, modem en router met wifi, zodat we een veilige en optimale verbinding kunnen garanderen. Naast het leveren van Zakelijk Internet zorgen wij ook voor de installatie en configuratie van de apparatuur. We bieden drie abonnementen met verschillende snelheden op basis van VDSL (koper) of FTTH (Glasvezel) aan. Tip: onze glasvezelpakketten hebben dezelfde prijs als de koper pakketten! Meer weten? Ga dan nu naar Zakelijk Internet. Benieuwd hoe snel jouw internet op dit moment is? Check dan onze zakelijke speedtest.

niets houdt je tegen cta

Snel, stabiel en veilig zakelijk internet?

Ontdek nu de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

LEES MEER!
Beeld: Shutterstock