Connectiviteit

De voordelen van zakelijk vast internet voor jouw bedrijf

Inderdaad, zakelijk vast internet is meestal iets duurder dan particulier vast internet. Maar het loont om er eens in te duiken, want één ding is zeker: het kost wat, maar dan heb je ook wat. In dit artikel ontdek je waarop je mag rekenen met een zakelijk internetabonnement.

Clock 3 min

Snel, stabiel en veilig zakelijk internet?

niets houdt je tegen cta

Ontdek nu de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

LEES MEER!
Als ondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk een werkende internetverbinding is. Het is de basis voor contact met (potentiële) klanten en toegang tot al je informatiebronnen. Om te kijken of jouw abonnement voor zakelijk internet en bellen nog voldoet, is het slim om je huidige abonnement onder de loep te nemen.

Onmisbaar voor je bedrijfscontinuïteit

Technologische ontwikkelingen rondom je onderneming zijn ook van invloed op je internetgebruik. De opkomst van clouddiensten maakt dat snelle, goede en betrouwbare koppelingen met de cloud essentieel zijn voor je bedrijf. Je data heb je waarschijnlijk al verplaatst naar deze digitale opslagplaats. En je communiceert met (potentiële) klanten via systemen zoals Microsoft Teams of Google Docs. Binnen je bedrijf wil je ook dat al je data beveiligd is tegen cybercriminaliteit. Voor de connectiviteit, efficiëntie en groei van jouw bedrijf is een snelle, veilige en stabiele internetverbinding daarom onmisbaar.

De voordelen van Zakelijk Internet

Zakelijk Internet voor ZZP’ers is een zakelijke internetverbinding die de hiervoor genoemde toepassingen ondersteunt. Benieuwd naar alle voordelen? We hebben ze hieronder op een rijtje gezet.

Een stabiele, betrouwbare verbinding 

Met Zakelijk Internet ben je altijd online via ons betrouwbare netwerk. Of je nu zzp’er bent of meerdere mensen in dienst hebt. De snelheid kan oplopen tot wel 1 Gbit/s. Deze snelheid leveren we via glasvezel of koper. Benieuwd naar onze abonnementen en weeet je niet precies welke snelheid je nu hebt? Doe dan de speedtest 

Een vast IP-adres

Als je een alarmsysteem, beveiligingscamera’s, pinautomaten, printers of servers gebruikt die via je netwerk lopen, is het de bedoeling dat deze apparatuur altijd herkend wordt door het netwerk. Ook wil je dat jij en je collega’s toegang hebben tot alle documenten en software, ook als je niet op kantoor werkt. Daarom krijg je bij een zakelijk abonnement krijg je een vast IP-adres. Dan gaat dit allemaal probleemloos. 

Internet back-up

Zakelijk Internet komt standaard met Internet Back-up. Dat ziet eruit als een dongel die in je modem gaat. Mocht je vaste verbinding een keer wegvallen, dan wil je zeker weten dat je bedrijf gewoon door blijft draaien. Met Internet Back-up schakelt je modem automatisch over op ons bekroonde 4G-netwerk als je vaste verbinding even niet werkt. Merk je niets van, want de belangrijkste dingen blijven gewoon online.  

Eenvoudig uitbreiden met extra opties 

Onze Zakelijk Internet abonnementen zijn sowieso stabiel en betrouwbaar internet met een prima snelheid. Je kunt je abonnement eenvoudig zelf bijstellen, naar boven en beneden, en je betaalt niet voor allerlei toeters en bellen die je toch niet gebruikt. Wil je toch nét dat beetje meer? Dan breid je je abonnement gewoon uit met de extra opties. Daarvoor betaal je een kleine meerprijs, maar maak je abonnement helemaal ‘op maat’. Op dit moment kies je uit twee extra opties:  

  • Wifi Plus voor Ondernemers: perfecte wifi, overal op de zaak

Wifi Plus voor Ondernemers verspreidt het signaal door je hele pand. Op volle snelheid. De slimme wifi-puntenvormen een zelflerend mesh-netwerk dat het signaal voortdurend optimaliseert. Ook fijn: deze extra optie komt met geavanceerde beveiliging en een app waarmee je alles zelf beheert.  

  • PIN Veilig: een betrouwbare pinverbinding 

Je klanten zorgeloos laten pinnen, zelfs met topdrukte? Met PIN Veilig gaan al je pinbetalingen over onze gecertificeerde pinverbinding. Die is veilig en je hebt minder last van storing, doordat we een directe verbinding hebben met de verwerkers van pintransacties.  

Combi-Voordeel: elke maand korting op je factuur 

Combineer je Zakelijk Internet met een @Work mobiel abonnement of een zakelijk Go abonnement? Dan krijg je elke maand korting op Zakelijk Internet. Goed nieuws trouwens voor de structuurjunkies onder ons: je krijgt van ons ook een overzichtelijke verzamelfactuur met alle zakelijke abonnementen op een rij. 

Vast Internet van T-Mobile

Met Zakelijk Internet bieden we je een betrouwbare internetaansluiting. Deze internetverbinding heeft een vast IP-adres, modem en router met wifi, zodat we een veilige en optimale verbinding kunnen garanderen. Naast het leveren van Zakelijk Internet zorgen wij ook voor de installatie en configuratie van de apparatuur. We bieden drie abonnementen met verschillende snelheden op basis van VDSL (koper) of FTTH (Glasvezel) aan. Tip: onze glasvezelpakketten hebben dezelfde prijs als de koper pakketten! Meer weten? Ga dan nu naar Zakelijk Internet. Benieuwd hoe snel jouw internet op dit moment is? Check dan onze zakelijke speedtest.

Overstappen? Minder ingewikkeld dan je denkt  

Met een KvK-inschrijving kun je een zakelijk abonnement afsluiten. Dat kan gewoon online. Geen zorgen over de installatie: dat hoef je niet zelf te doen. Zakelijk Internet, inclusief Internet Back-up, wordt professioneel geïnstalleerd door onze monteur. Die zorgt ervoor dat je geen moment offline bent, bijvoorbeeld door je nieuwe verbinding aan te sluiten terwijl je oude verbinding nog gewoon werkt. Het enige wat je even moet doen, is je huidige contract opzeggen nadat onze monteur alles heeft geïnstalleerd. Heb je een particulier T-Mobile contract en wil je graag overstappen op een zakelijk product? Bel ons even op 0800 – 020 07 39.  

niets houdt je tegen cta

Snel, stabiel en veilig zakelijk internet?

Ontdek nu de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

LEES MEER!
Beeld: Shutterstock