Connectiviteit

Wifi Plus voor Ondernemers: goede wifi in het gehele kantoor

Overal supersnel wifi in je kantoorpand? Vanaf 1 april heeft T-Mobile Wifi Plus voor ondernemers. Een haperende internetverbinding is dan voor altijd verleden tijd. Met Wifi Plus breid je het wifi-netwerk op kantoor uit met draadloze wifipunten. Videobellen met collega’s thuis of klanten in het buitenland? Of een belangrijk bestand versturen vanuit de kantoortuin? Met Wifi Plus heb je altijd en overal in je pand goed en stabiel internet.

Clock 2 min

Snel, stabiel en veilig zakelijk internet?

niets houdt je tegen cta

Ontdek nu de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

LEES MEER!
Gezegend met een groot kantoorpand? Of heb je als ZZP’er een mooie werkplek op zolder gecreëerd? Dan wil je natuurlijk goede dekking in alle ruimtes. Ook wanneer klanten en gasten op kantoor je internetverbinding gebruiken wil je hun de allerbeste verbinding bieden – het liefst op een apart netwerk met gastenwachtwoord. Met meerdere wifi-punten verspreid door je pand hebben je medewerkers en klanten overal goede verbinding. Wifi Plus voor Ondernemers optimaliseert continu het netwerk. Je beheert eenvoudig, via een handige app, je wifinetwerk en bepaalt zelf welke apparaten toegang hebben tot het netwerk.

Waarom standaard wifi voor de meeste bedrijven niet genoeg is

Heb je meerdere ruimtes, dikke betonnen muren of een werkruimte op zolder? Zit je zaak in de drukke binnenstad waar veel andere wifi-netwerken hangen of zijn er veel machines van buurbedrijven in de buurt? Of hangt je modem verstopt in een meterkast of in een ruimte met spiegels? Dan kan het goed zijn dat je wifi-signaal daar hinder van ondervindt. Dit soort externe invloeden concurreren met elkaar, wat zorgt voor een zwak signaal. Alleen je modem is dan te weinig om overal voor sterke wifi te zorgen.

Lees ons artikel ‘Tips voor het beste wifi-signaal’

De oplossing: een zelflerend mesh-netwerk van wifi-punten

Met Wifi Plus voor Ondernemers heb je overal op de zaak een optimaal wifi-signaal, dankzij extra wifi-punten. Zonder dat je kabels hoeft te trekken. Een wifi-punt is een slim apparaat dat het wifi-signaal oppakt en ‘doorgeeft’. Je steekt ‘m in het stopcontact. Heb je meerdere wifi-punten? De wifi-punten vormen samen een zelflerend mesh-netwerk dat je signaal voortdurend optimaliseert, op basis van de apparaten die je hebt verbonden. Daardoor is het signaal in elke ruimte precies afgestemd op het internetgebruik in die ruimte. Je hebt altijd minimaal twee wifi-punten nodig: één gaat met een ethernetkabel aan je modem en één hang je in een ruimte waar je het signaal wilt verbeteren. Tips:

  • Heb je een verdieping met meerdere ruimtes? Neem dan één wifi-punt per ruimte. Dan zit je bijna altijd goed.
  • Heb je een open verdieping of kantoortuin? Dan is één wifi-punt per verdieping vaak genoeg.
  • Reken op een bereik van 15 tot 20 meter per wifi-punt.
  • Extra wifi-punten kun je makkelijk bijbestellen.

Kers op de taart: supersterke beveiliging en een app waarmee je alles beheert

Met Wifi Plus voor Ondernemers heb je dus een perfecte verbinding, maar dat is niet alles! ‘Ingebakken’ geavanceerde beveiliging beschermt je zaak tegen bedreigingen van buitenaf, zoals spyware en malware. Zo is je zaak altijd veilig online. En de app geeft je optimale controle over je wifi-netwerk. Onder meer door dat je dit ermee kunt:

  • Maak in een handomdraai een apart netwerk aan voor gasten of medewerkers.​
  • Beheer zelf de toegang tot je wifi-netwerk met toegangsrechten en wachtwoorden.​
  • Blokkeer ongewenste websites en advertenties.​
  • Je ziet één oogopslag alle verbonden apparaten én hoe die jouw netwerk gebruiken. ​
  • Je hebt real-time inzicht in de snelheid en prestaties van je netwerk. ​
  • Je kunt troubleshooten – zelfs op afstand. ​

Wifi Plus voor Ondernemen als extra optie bij Zakelijk Internet

Je sluit Wifi Plus voor Ondernemers eenvoudig af als extra optie bij een Zakelijk Internet abonnement van T-Mobile Ondernemen. Zo houdt niets je meer tegen.

niets houdt je tegen cta

Snel, stabiel en veilig zakelijk internet?

Ontdek nu de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

LEES MEER!
Beeld: Shutterstock