Groei

Anna Nooshin biedt met nieuwe videoserie een kijkje in haar ondernemersgeest

Altijd al willen weten hoe je je onderneming succesvol maakt (én houdt)? In Unlimited ondernemers, een gloednieuwe videoserie vóór en dóór inspirerende ondernemers, krijg je een kijkje in de ondernemersgeest van een succesvolle ondernemer. We trappen af met ondernemer, presentatrice en social influencer Anna Nooshin. Als creatieve duizendpoot is ze geen onbekende in de online wereld. Benieuwd wat je in deze gratis videoserie kunt verwachten? In dit Founders artikel leggen we je alles uit!

Clock 2 min

In deze 6-delige videoserie ontvang je iedere week een video, waarin Anna vertelt wat haar drijft en succesvol maakt. Deze thema’s passeren de revue:

Unlimited Ondernemers: Anna Nooshin

Anna-Nooshin-t-mobile-540x382-cta

Benieuwd naar Anna Nooshin’s ondernemersgeest? In deze nieuwe videoserie biedt Anna een uniek kijkje in hoe zij onderneemt!

BEKIJK NU
Inclusiviteit en diversiteit

Ondernemen vanuit de waarden inclusiviteit en diversiteit, je kunt er als ondernemer bijna niet meer onderuit. En terecht! Volgens Anna is het essentieel, en bepaalt het voor een groot deel het succes van je bedrijf. Met zelf een Iraanse achtergrond, weet Anna als geen ander hoe het is om benadeeld te worden op je uiterlijk. Anna geeft tips hoe jij binnen je bedrijf om kunt gaan met deze thematiek.

Technologische ontwikkelingen

Anna noemt zichzelf niet een typische savvy tech-girl, maar ze is zich zeker bewust van welke rol technologische ontwikkelingen in haar ondernemingen kunnen hebben. Social media is nog steeds erg belangrijk voor haar. Anna verwacht in de toekomst meer technologieën toe te passen die haar werk eenvoudiger maken, waarin snelheid, gemak en data de boventoon voeren. Ze ziet het wel zitten om een persoonlijke avatar te creëren, zodat ze niet meer overal fysiek aanwezig hoeft te zijn. Anna vertelt er alles over in deze aflevering.

F*ck ups

Het leven van een ondernemer gaat niet altijd over rozen. Voormalig F1 coureur Mario Andretti zei ooit: “If everything seems under control, you’re just not going fast enough”. Met andere woorden: wil je groeien, dan moet je loslaten en fouten durven maken. Of Anna weleens f*uck ups heeft? ‘Ja!’, zegt ze volmondig. 11 jaar ondernemen betekent al 11 jaar op je bek gaan en opstaan. Benieuwd naar Anna’s F*ck ups? Je ziet het in de video met de gelijknamige titel. Een tipje van de sluier: als je een nieuw merk start: let op je trademark. En wees niet te zuinig als het gaat om juridisch advies

Unlimited mindset: hoe belangrijk is creativiteit?

Volgens Anna ben je creatief, of je bent het niet. Het moet in je zitten. Als ondernemer hoef je niet perse creatief te zijn. Ontdek waar jouw kracht ligt en neem mensen aan die op een andere manier naar je bedrijf kunnen en durven kijken. Bedenk goed: wie is je publiek/klanten en wat verwachten zij? Testpanels werken niet voor Anna. Benieuwd wat wel? In deze aflevering licht ze dit toe.

Grootste overwinning en uitdagingen

Vrouw zijn in een mannenwereld is sowieso de allergrootste uitdaging voor Anna. Ze wordt altijd onderschat. Omdat ze een vrouw is, omdat ze Iraans is en omdat ze klein van stuk is. Maar dat is direct ook haar grootste kracht. Ze voldoet liever niet aan verwachtingen, maar blaast iedereen pas omver met haar verhaal als het haar tijd is. Voel jij je de underdog of de challenger? Dan heb je volgens Anna altijd een stapje voor. Uitdagingen houden je onderneming op scherp. En krijg je een ‘nee’ te horen? Dan praat je met de verkeerde mensen. Meer adviezen en tips zie je in deze video terug.

Bepalende momenten tijdens de ondernemersreis

In de afgelopen 11 jaar heeft Anna altijd goed aangevoeld wanneer het juiste moment was om iets nieuws te starten. Luisteren naar je onderbuikgevoel is ontzettend belangrijk bij ondernemen. Maar ook: past het bij jouw onderneming? Je ontdekt op die manier op welk moment je op de trein moet stappen. Laat die trein altijd rijden, blijf in beweging om je business te laten evolueren en geef jezelf en je bedrijf voldoende liefde.

Unlimited Ondernemers

Benieuwd naar meer tips en adviezen en hoe je deze inzet voor je eigen ondernemersreis?

Schrijf je dan in voor deze 6-delige videoserie: Unlimited ondernemers. Je ontvangt 6 weken lang, iedere week een gratis video!

Anna-Nooshin-t-mobile-540x382-cta

Unlimited Ondernemers: Anna Nooshin

Benieuwd naar Anna Nooshin’s ondernemersgeest? In deze nieuwe videoserie biedt Anna een uniek kijkje in hoe zij onderneemt!

BEKIJK NU
Beeld: T-Mobile