Groei

Back in business: jouw bedrijf in de hoofdrol van onze nieuwe campagne

Langzaamaan beginnen we uit de coronacrisis te krabbelen. Heeft jouw onderneming veel te verduren gehad? Dan helpen we je graag je zaak weer op de rit te krijgen. T-Mobile Ondernemen stelt namelijk haar reclamebudget en advertentieruimte beschikbaar voor zakelijke klanten die nu wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Clock < 1 min

Zzp’ers en kleinzakelijke ondernemers in Nederland komen in aanmerking om de hoofdrol te spelen in een co-creatie-campagne. Zo kunnen ondernemers de heropening van hun restaurant, café, winkel, sportschool of schoonheidssalon lokaal kosteloos promoten met een on- en offline reclamecampagne. Van displayadvertenties op websites tot out-of-home advertising in bijvoorbeeld bushokjes.

Restaurant Alba

Steven Macleod is eigenaar van restaurant Alba aan de Wibautstraat in Amsterdam, klant van T-Mobile Ondernemen en de eerste ondernemer die een campagne cadeau krijgt. Begin februari 2020 opende hij de deuren van restaurant Alba maar na een paar weken kon hij door de coronacrisis zijn deuren alweer sluiten. ‘Hoe hoger de pieken, hoe dieper de dalen’, zegt hij op zijn Instagram-account. Hier beschrijft Steven hoe het virus hem als ondernemer getroffen heeft en doet hij een oproep voor een financieel steuntje in de rug. Die steun krijgt hij nu ook van T-Mobile Ondernemen: samen creëerden zij een campagne voor restaurant Alba, zonder kosten voor Steven maar mét een groot bereik. Bekijk hieronder de campagne video:

Een campagne voor jouw onderneming?

Heb jij een restaurant, café, winkel of kapsalon dat nu weer back in business is of binnenkort gaat heropenen? En wil je deze kosteloos promoten met een lokale on- en/of offline campagne? Meld je dan snel aan met een korte motivatie, want ook jij kunt in aanmerking komen om jouw heropening, terras of actie te promoten. Samen kijken we met welke communicatie uitingen we voor jouw onderneming het beste bereik kunnen realiseren.

Beeld: T-Mobile