Groei

Customer centricity: zet technologie in om je business weer menselijk te maken

Kijk jij ook naar de cijfers van vorig jaar om de visie voor dit jaar te bepalen? Niks mis mee, maar deze nieuwe wereld vraagt om een andere strategie. Om je staande te houden moet je focus niet op cijfers liggen, maar op je klanten. Dat noemen we Customer Centricity: het centraal zetten van de klant in alle beslissingen die je neemt.

Clock < 1 min

Wist je dat jouw klanten de afgelopen jaren flink zijn veranderd door alle technologische ontwikkelingen? Dit betekent dat jij je ook moet aanpassen, om je klanten te bereiken en behouden. Niet je product of service moet het uitgangspunt zijn van je doelstellingen, maar je klant.

Op 24 maart neemt Nancy Rademaker je tijdens de T-Mobile Websnack “Zet technologie in om je business weer menselijk te maken” daarom mee in de ideale klantreis. Een reis die je kan vormgeven met dezelfde technologie waar je klanten de afgelopen jaren zo gewend aan zijn geraakt. Als er iemand is die weet hoe je de klantrelatie versterkt met behulp van tools en techniek, dan is Nancy het. Met meer dan 25 jaar ervaring in de IT is ze expert op het gebied van innovatie IT en technologie.

Een klantvriendelijk walhalla

Klanten zijn goede raadgevers die je kunnen helpen de juiste strategie te bepalen. Zet je klant op een voetstuk en je bent de meeste concurrentie al één stap voor.

Grote websites danken hun succes vooral aan het online gemak en de service die ze klanten bieden. Dit heeft een standaard van service gecreëerd waar we allemaal aan mee moeten doen. Klinkt ingewikkeld en duur? Dat hoeft niet. Door de inzet van slimme technieken, waarmee je kunt ontdekken wat je klanten willen, kom je al een heel eind. Handige tools helpen je vervolgens om je website en systemen te verbouwen tot een klantvriendelijk walhalla.

Zien we je op 24 maart tijdens de T-Mobile Websnack “Zet technologie in om je business weer menselijk te maken”?

Beeld: Nancy Rademaker