Groei

Deze e-books moet je als ondernemer deze zomer gelezen hebben

De vakantie is de uitgelezen kans om je te ontspannen met een goed boek. Hoe fijn is het dan om als ondernemer werk met plezier te combineren. Grijp je vakantie aan om inspiratie op te doen voor je business. Founders zette een aantal interessante business gerelateerde e-books voor je op een rijtje.

Clock 4 min

Breid je kennis uit over cybercrime, zodat je weet hoe je je onderneming hier tegen kunt beschermen. Of lees meer over 5G en Internet of Things en hoe je dit kunt inzetten voor jouw business. Het e-book ‘Effectief leidinggeven aan thuiswerkers’ neemt je mee in de wereld van thuiswerken. Welke voordelen heeft het werken op afstand en wat zijn de uitdagingen? Kortom genoeg onderwerpen om mee aan de slag te gaan.

 

E-book: Effectief leidinggeven aan thuiswerkers

Steeds meer bedrijven stappen over op het nieuwe werken. En de COVID-19 pandemie heeft dit alleen maar versneld. Welke voordelen heeft werken op afstand voor jouw onderneming en je medewerkers. Maar ook: welke uitdagingen kom je tegen als leidinggevende of manager? Je hebt nu immers ook te maken met een andere manier van leidinggeven. Hoe leidt je dit in goede banen? Hoe motiveer je je medewerkers op afstand? Dit e-book geeft je antwoorden op al deze vragen. Het nieuwe werken is samenwerken. Want met de juiste mindset en de juiste manier van leidinggeven zijn jij en je medewerkers klaar voor het nieuwe werken. Op afstand.

cta-thuiswerken-effectief-leidinggeven

Effectief leidinggeven aan thuiswerkers

Hoe geef je effectief leiding aan thuiswerkers? Download ons gratis e-book en kom erachter hoe je dit faciliteert met een goede balans tussen werk en privé.

DOWNLOAD GRATIS

 

 

E-book: Succesvol ondernemen

De KVK-papieren zijn ingevuld, je btw-nummer is aangevraagd en je hebt een naam voor je bedrijf bedacht. Kortom: jij bent klaar om als ondernemer aan de slag te gaan. En hoe nu verder? Een eerste indruk is blijvend. Dat geldt niet alleen voor mensen, maar ook voor organisaties. Hoe leren je klanten jouw bedrijf kennen? En hoe zorg je ervoor dat je tijdens de kennismaking gelijk de juiste snaar raakt? In dit e-book hebben we een lijst van de 10 belangrijkste tips verzameld om jouw bedrijf professioneel op de kaart te zetten en meer klanten binnen te halen. Achterin vind je een checklist waarmee je na het lezen van dit e-book direct zelf aan de slag kan.

cta-je-eigen-bedrijf-starten

Gratis e-book 'Je eigen bedrijf starten'

Wat heb je allemaal nodig om je nieuwe bedrijf succesvol op de kaart te zetten? Download ons gratis e-book vol praktische tips, uitleg, links en tools.

Download gratis eBook

 

 

E-book: Apps voor ondernemers

In dit e-book vind je 24 apps die ervoor zorgen dat je je werk nog beter doet. Denk aan apps voor de boekhouding tot aan projectplanning. Hieronder vind je een kleine greep uit de apps die we in Apps voor ondernemers bespreken:

Begin je werkdag goed met het maken van je to-do lijsten met Todoist. Met deze app to-do manage je je to-do lijsten op je smartphone, computer en andere apparaten. Wil je je persoonlijke bereikbaarheid instellen en klanten automatisch doorverbinden naar collega’s? Dat kan met de ‘T-Mobile Essential’ app. Bespaar veel tijd bij je facturatie met de facturatietool Moneybird voor kleine bedrijven en zelfstandigen. Hiermee kun je onder meer facturen sturen en je uitgavenpatroon bijhouden. Het managen van projecten en het maken van workflows, doe je met ‘Trello’. Het is belangrijk om gefocust en geconcentreerd te kunnen werken. De app ‘Forest’ helpt je daarbij. In ruil voor de tijd dat jij geconcentreerd hebt zitten werken plant je in de app ‘virtuele bomen’ die groeien naarmate je langer je focus houdt.

ebook-apps-voor-ondernemers-2022-cover-537x395

Apps voor Ondernemers

Van boekhouden tot brainstormen: dit zijn de beste apps voor iOS en Android om jouw bedrijf tot een succes te maken! Download snel het gratis e-book.

Download

 

 

E=book: Gadgets voor ondernemers

Als ondernemer wil je fijn kunnen werken. Goede gadgets helpen hierbij. In dit e-book zijn 20 interessante gadgets voor jou uitgelicht om nog efficiënter te werken. Denk aan gadgets voor op en buiten kantoor of onderweg. Hieronder vind je een kleine selectie van gadgets die we in Gadgets voor ondernemers bespreken:

De nieuwe ‘Apple MacBook Air (2020)’ is dun en licht en nog krachtiger dan ooit. Met deze MacBook maak je die geweldige presentatie van je nieuwste product en heb je via de FaceTime-camera een conference call met een van je klanten. Als je in een drukke setting werkt, is het fijn dat je ongestoord kunt werken. Met de best klinkende ‘noise-cancelling headphone van Sony’ kan dit. Dankzij deze koptelefoon sluit je de omgeving namelijk helemaal af.  Wanneer je buiten de deur werkt, wil je ook graag dat je wifi-netwerk is beveiligd. Met de draagbare ‘Huawei 4G Wifi Hotspot’ creëer je je eigen beveiligde wifi-signaal.

20 Gadgets voor ondernemers

Wil jij efficienter werken? In dit gratis e-book lichten we maar liefst 20 interessante gadgets uit om slimmer (thuis) te werken. Download ‘m hier.

Download

 

 

E-book: Digitale transformatie – 5G: Dit is pas het begin

5G is zojuist geïntroduceerd in Nederland en gaat op termijn veel digitale verandering teweeg brengen. Het 5G-netwerk brengt ontelbare nieuwe mogelijkheden en veranderingen met zich mee. Van nieuwe strategische opties voor je onderneming, tot een compleet nieuw pakket aan 5G-proof devices. We snappen dan ook dat je direct in al die nieuwe mogelijkheden wilt duiken. Toch is het goed om dit alles eerst voor je eigen onderneming en ICT in kaart te brengen. Wil je ook aan de slag met 5G? In dit e-book vind je vier adviezen waarmee je op een nuttige en realistische manier met 5G aan de slag kunt.

cta-ebook-digitale-transformatie-5g

Digitale Transformatie

Wil je ook aan de slag met 5G? Ons gratis e-book biedt vier adviezen om met 5G aan de slag te gaan.

DOWNLOAD GRATIS

 

 

E-book: Cybercrime op de zaak

Hacking, malware, gijzelsoftware, phishing- het zijn termen die je vast weleens in de media voorbij hebt zien komen. Cybercriminaliteit komt steeds vaker voor en de impact ervan neemt daardoor ook toe. In Cybercrime op de zaak nemen twee specialisten op het gebied van cybersecurity je mee in de wereld van cybercriminaliteit en delen zij hun kennis. Lees over de belangrijkste vormen van cybercrime en hoe jouw organisatie hier mee om kan gaan. En kom meer te weten over hoe je als organisatie grip krijgt op de risico’s die buiten de eigen organisatie liggen, waar je zelf verantwoordelijk voor bent.

cta-ebook-cybercrime

Cybercrime op de zaak

Cybercriminaliteit is in opkomst. Weet jij wat je moet doen als je bedrijf wordt aangevallen? En hoe je een aanval kunt voorkomen? Download ons gratis e-book en kom erachter.

DOWNLOAD GRATIS

 

 

Whitepaper: Internet of Things

Naast e-books hebben we ook een whitepaper over mobile Internet of Things, die we je niet willen onthouden. Steeds meer bedrijfstakken en gemeenten omarmen het Internet of Things, ook wel afgekort tot IoT. Volgens brancheorganisatie GSMA zullen er naar verwachting in 2025 wereldwijd 25 miljard IoT-verbindingen zijn. Internet of Things voorzien machines, voertuigen, containers en gebouwen van software, sensoren en connectiviteit om ze te monitoren en te controleren. Met de verkregen data kunnen nieuwe bedrijfsmodellen worden gebouwd, nieuwe diensten worden aangeboden of hun efficiëntie worden verbeterd.  In deze whitepaper lees je meer over de huidige stand van zaken van Mobile IoT. Er wordt uitgelegd waarom, wanneer en hoe IoT ingezet kan worden.  Lees snel de whitepaper voor nog meer insights over IoT voor jou als ondernemer!

cta-whitepaper-mobile-iot

Whitepaper Mobile IoT

Weten wat mobile IoT voor jouw bedrijf kan betekenen? Ons gratis e-book legt uit hoe deze technologieën kunnen worden ingezet. Download ‘m hier.

DOWNLOAD GRATIS

 

 

Geïnspireerd de zomer door

We hopen dat je met deze e-books de zomer geïnspireerd doorbrengt. En dat je met deze nieuwe input na je vakantie weer volop kunt knallen om verder te werken aan je business.

Beeld: T-Mobile